koniec zapisów, miejsca się skończyły.

Moderator: Misiek Bielsko
... a ja a ja ?kosa20 pisze:Szanowni Państwo:
![]()
Policzyliśmy ichIgor V8 pisze:... a ja a ja ?kosa20 pisze:Szanowni Państwo:
![]()
![]()
Krzychu ... bierz pod uwagę Karłowiczów , ale w sumie upchnę ich u siebie
jaajaIgor V8 pisze: ... a ja a ja ?![]()
Cichociemni?Wojtek_W pisze:Jakas finalna lista bedzie opublikowana?
Bym chcial wiedziec kto w konc jedzie, bo dostje info,ze jakcys cichociemni tez jada
No, z Gliwic, to będzie nawet, zdaje się nie jedenWojtek_W pisze:Mowilem np o takimtam jednym z Gliwic![]()
Co to sie nie chwali na forum tylko po PM spamuje. Ale w sumie masz racje. Nie pomyslalem o tych nazwiskach.
No pozostaje czekac poprostu.
Igor V8 pisze:Krzychu ... pisz po naszemu
1. Kowalski z Gliwic
2. Kowalski z Warszawy
3. Kowalski ze Szczecina
4. Kowalski z Gdańska
itp
no jak nie, jak tak. Patrz poz. 2Catkiller pisze:Igor V8 pisze:Krzychu ... pisz po naszemu
1. Kowalski z Gliwic
2. Kowalski z Warszawy
3. Kowalski ze Szczecina
4. Kowalski z Gdańska
itp
Qfa, nie ma mnie na liście
o patrz, faktycznie, nie poznałem się w pierwszym momenciekosa20 pisze:no jak nie, jak tak. Patrz poz. 2Catkiller pisze:Igor V8 pisze:Krzychu ... pisz po naszemu
1. Kowalski z Gliwic
2. Kowalski z Warszawy
3. Kowalski ze Szczecina
4. Kowalski z Gdańska
itp
Qfa, nie ma mnie na liście
jak napisal Pawel, do cichociemnych to nam dalekokosa20 pisze:No, z Gliwic, to będzie nawet, zdaje się nie jedenWojtek_W pisze:Mowilem np o takimtam jednym z Gliwic![]()
Co to sie nie chwali na forum tylko po PM spamuje. Ale w sumie masz racje. Nie pomyslalem o tych nazwiskach.
5. Kowalski Grześgrzes pisze: jak napisal Pawel, do cichociemnych to nam daleko
6. Kowalski CatkillerCatkiller pisze:
o patrz, faktycznie, nie poznałem się w pierwszym momencie
Uderz w stol a nozyce sie odezwagrzes pisze:jak napisal Pawel, do cichociemnych to nam dalekokosa20 pisze:No, z Gliwic, to będzie nawet, zdaje się nie jedenWojtek_W pisze:Mowilem np o takimtam jednym z Gliwic![]()
Igor V8 pisze:6. Kowalski CatkillerCatkiller pisze:
o patrz, faktycznie, nie poznałem się w pierwszym momencie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości