Nawet staram sie specjalnie lokalne zalatwic - tylko nie wiem czy dowiaza
Do zobaczenia!

Moderator: Misiek Bielsko
hi, DałemWojtek_W pisze:Daj znac Krzychowi. Na pewno jest lista rezerwowa. Myslalem,ze bede mial ten sam problem, ale na szczescie wszystko gotowe do drogi
...nie chwal dnia przed zachodem słońca....Catkiller pisze:Chyba nie będziesz miał szansy na rolkę
Ja biore 2 litry specjalnego antybiotyku z lokalnych stronWojtek pisze: Trochę mnie angina bierze - będzie jakiś dochtór ? - i tak przyjadę
Według znajomego pigularza, co mnie dawał prochy "na wsiakij pożarnyj słuczaj" to się nie da stosować jednocześnieWojtek_W pisze:Ja biore 2 litry specjalnego antybiotyku z lokalnych stronWojtek pisze: Trochę mnie angina bierze - będzie jakiś dochtór ? - i tak przyjadę
A moze ktoś by chciał wziąć na pakę 2 dodatkowe dorosle osoby I poszukuje wolnego miejscaVesa pisze:hi, DałemWojtek_W pisze:Daj znac Krzychowi. Na pewno jest lista rezerwowa. Myslalem,ze bede mial ten sam problem, ale na szczescie wszystko gotowe do drogi![]()
Ale każda szansa wybrnięcia z tej głupiej opresji jest warta próby.
Miał jechać, miało być śmiesznieWojtek pisze:Domel jedzie ?
Borys ma zabukowaną miejscówkę u niego - tak a'prpops
Przeleciałem cały wątek od początku - pisał w lutym, że ma jeszcze 40 szt.Catkiller pisze:Miał jechać, miało być śmiesznieWojtek pisze:Domel jedzie ?
Borys ma zabukowaną miejscówkę u niego - tak a'prpops) chyba, że zapas półosiek mu się skończył
NIestety nie jadę.Wojtek pisze:Domel jedzie ?
Borys ma zabukowaną miejscówkę u niego - tak a'prpops
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości