Transpolonia II 20-26 sierpnia
Moderator: Misiek Bielsko
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
W Wyszkowie się urodziłem i wychowałem...
A jak człek trochę podrósł i niekoniecznie zmądrzał to żeniaczki się zachciało. I tym sposobem wylądowałem na wsi, w której jest jedna asfaltowa droga i dwa sklepy ogólnomonopolowe. Do cywilizacji reprezentowanej przez wieś będącą siedzibą gminy (Brańszczyk) mam 2 kilometry - a do mojego rodzinnego miasta powiatowego - 15...
Do Długosiodła mam rzut kamieniem - muszę kiedyś podjechać i zobaczyć co się tam dzieje
A jak człek trochę podrósł i niekoniecznie zmądrzał to żeniaczki się zachciało. I tym sposobem wylądowałem na wsi, w której jest jedna asfaltowa droga i dwa sklepy ogólnomonopolowe. Do cywilizacji reprezentowanej przez wieś będącą siedzibą gminy (Brańszczyk) mam 2 kilometry - a do mojego rodzinnego miasta powiatowego - 15...
Do Długosiodła mam rzut kamieniem - muszę kiedyś podjechać i zobaczyć co się tam dzieje
- kosa20
- Kontaktowanie:
hmmm,leon zet pisze:No faktycznie bliżej z mety do domu![]()
Chociaż - z drugiej strony - pewnie w drodze powrotnej będę chciał odwiedzić rodzinę w Malborku - tak więc aż tak wielkiej różnicy nie będzie.
nie żebym chciał bezczelny być, albo co...

ale...
mapę ma?...

(bywawszy i w malborku i wyszkowie, po drodze do warszawki)
pozdrawiam
kosa
ps
TransPolonia, to taki "cuś", że jak będzie następna edycja, to pojadę!!
choćbym miał 1500km na start i 2200km do domu po zakończeniu...
WARTO!!

- leon zet
-
- Kontaktowanie:
OK - od początku:
Sprawdzalem według mapy zamieszczonej na stronie http://mapa.targeo.pl/
Najkrótsza trasa Wyszków - Nowy Sącz 406,5 kilometra
Teraz korzystając z tego samego źródła: Frombork - Wyszków 278,39 km - faktycznie sporo bliżej.
Zakładając - ciągle korzystając z tego samego źródła, że z Fromborka do Malborka jest 62,65 km i uwzględniając dodatkowo, że jakoś z Wyszkowa do Malborka nigdy nie wyszło mi mniej niż 300 kilometrów (według targeo - 291 km) to weź i sam sobie zsumuj: Frombork-Malbork-Wyszków - siakieś 360 km Czy to duża różnica w porównaniu z tymi 400 z Wyszkowa do Nowego Sącza? Chyba nie...
Teraz korzystając z tego samego źródła: Frombork - Wyszków 278,39 km - faktycznie sporo bliżej.
Zakładając - ciągle korzystając z tego samego źródła, że z Fromborka do Malborka jest 62,65 km i uwzględniając dodatkowo, że jakoś z Wyszkowa do Malborka nigdy nie wyszło mi mniej niż 300 kilometrów (według targeo - 291 km) to weź i sam sobie zsumuj: Frombork-Malbork-Wyszków - siakieś 360 km Czy to duża różnica w porównaniu z tymi 400 z Wyszkowa do Nowego Sącza? Chyba nie...
- kosa20
- Kontaktowanie:
zaledwie, aż godzina jazdy... (jak kto woli)leon zet pisze:OK - od początku:
to Twój subiektywny punkt widzenia i szanuję to.
ja tylko podkreślam, że WARTO!!

byłem na TP w maju i na 1000000000000% pojadę na następną edycję po scianie zachodniej, lub obie naraz, połączone.
i nie ma co się użalać, że się mieszka tu lub gdzie indziej, że ma się tak daleko lub tak blisko.
po prostu trzeba się "zapiąć" i skorzystać z mozliwości wzięcia udziału w TAKIEJ imprezie.

pozdrawiam
kosa
Kochani.
Staramy się nie odwoływać II turnusu TP.
Prawdopodobnie nastapi zrywka z lopitala i udział w imprezie połączony z podwójną kroplówką dzienną
Pzdr i idę się odboreliozować
Franc
Poniżej aktualna lista wyprawy:
1. Jurek i Ewa - Toyota Lc90
2. Jarek-Toyota hdj 80
3. Krzysztof U.- Jeep Wrangler
4. wi.Tek & Agnieszka - Peep
5. Adrian S- Toyota LC 95
6. Wolfgang K/Marta- Suzuki Samurai
7 Ania & Andrzej- Toyota Lc70
8. Nina&Wojtek- Land Rover Discovery
9. Marek & Jerzy -Nissan Terrano II
10. Leon zet- Kia sportage
11. Paweł & Artur- Nissan Navara
12. Paweł & Ewa- LR Discovery
13. Adam B- Toyota hdj 80
14. Wujcio& Franc- Toyota HDj 80
Zostały Dwa wolne miejsca
Staramy się nie odwoływać II turnusu TP.
Prawdopodobnie nastapi zrywka z lopitala i udział w imprezie połączony z podwójną kroplówką dzienną

Pzdr i idę się odboreliozować
Franc
Poniżej aktualna lista wyprawy:
1. Jurek i Ewa - Toyota Lc90
2. Jarek-Toyota hdj 80
3. Krzysztof U.- Jeep Wrangler
4. wi.Tek & Agnieszka - Peep
5. Adrian S- Toyota LC 95
6. Wolfgang K/Marta- Suzuki Samurai
7 Ania & Andrzej- Toyota Lc70
8. Nina&Wojtek- Land Rover Discovery
9. Marek & Jerzy -Nissan Terrano II
10. Leon zet- Kia sportage
11. Paweł & Artur- Nissan Navara
12. Paweł & Ewa- LR Discovery
13. Adam B- Toyota hdj 80
14. Wujcio& Franc- Toyota HDj 80
Zostały Dwa wolne miejsca
Ostatnio zmieniony ndz sie 19, 2007 10:26 am przez Francek, łącznie zmieniany 7 razy.
Higway to hell