Majowe poSUVanie edycja II 22-25.05

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
Peter4x4

Post autor: Peter4x4 » pn maja 26, 2008 9:58 am

No i znowu mamy poniedzialek, ale za to po jakim weekendzie :)
Konrad, jeszcze raz chcielibysmy podziekowac za cala impreze. Organizacyjnie dla nas wszystko bylo super / ludzie, miejsce, itd../ i przede wszystkim dziekuje za duzo wyrozumialosci i pomoc przy moich probach terenowych.Mam nadzieje ze reszta towarzystwa podziela nasza opinie. Tak trzymajcie i dawajcie znac o kolejnych imprezach.
Zdjecia mamy juz zgrane w jedno miejsce - w sumie 3,1 GB. Daj prosze adres tego serwera na ktory mozemy je wrzucic zeby i pozostali mieli do nich dostep.
Jeszcze raz dziekujemy i serdecznie pozdrawiamy wszystkich uczestnikow.
Piotr i Eliza z dzieciakami.
Zycie sklada sie z krotkich chwil radosci...
FJ CRUISER 4,0 V6, BMW R 1150 GS

Awatar użytkownika
grzes

Kontaktowanie:

Post autor: grzes » pn maja 26, 2008 11:12 am

moge napisac ..."A nie mowilem"...

yareck
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: yareck » pn maja 26, 2008 2:52 pm

taaak, już niestety poniedziałek, a tak nam dobrze było w lesie

również podziękowania dla ekipy z Adrenaliny, kijanka przeżyła imprezę i wróciła o własnych siłach - w co nikt nie wierzył
ustawiam się już w kolejce na następne posuvanie :-)

moje zdjęcia mocno pocięte i zmniejszone wrzucam właśnie na picasa'e
za kilka minut album powinien być dostępny tu:
http://picasaweb.google.pl/jaroslaw.tat ... 2225052008

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

wszystkie zdjęcia w oryginalnych rozmiarach mogę rozprowadzić za pomocą torrenta, uzbierało się tego 4,5GB
zgłaszajcie się na PM/PW to prześlę wam plik torrent, nie będę go publikował publicznie, upload mam dobry to powinno się szybko rozejść
Ostatnio zmieniony pn maja 26, 2008 4:51 pm przez yareck, łącznie zmieniany 3 razy.

Shelter_kc

Kontaktowanie:

Post autor: Shelter_kc » pn maja 26, 2008 3:26 pm

Już niebawem i nasze zdjęcia będą dostępne - sądzę, że jutro.
Tymczasem dziękuję za przybycie, doskonałe towarzystwo i wspólną zabawę. Mam nadzieję..., że do zobaczenia. Następne imprezy w opracowaniu 8)

W imieniu Kolegów i swoim jeszcze raz dziękuję.
Adrenalina4x4 :)2
Rock'n'roll to nie rurki z kremem :)

Patrol 2.7 LWB

yareck
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: yareck » pn maja 26, 2008 5:01 pm

a wracając do popularnego hasła imprezy: niezłe poSUVanie zrobiliście
jak widać po zdjęciach lajtowa impreza dla aut seryjnych i emerytów z wnukami, coś jak wyjazd na zakupy na strzeżony parking pod hipermarketem :-D

Awatar użytkownika
Peter4x4

Post autor: Peter4x4 » pn maja 26, 2008 7:42 pm

Kijanka ruleeezzzzz :)2
Zycie sklada sie z krotkich chwil radosci...
FJ CRUISER 4,0 V6, BMW R 1150 GS

Shelter_kc

Kontaktowanie:

Post autor: Shelter_kc » wt maja 27, 2008 8:13 am

Koledzy, to był turystyk z motywami off roadowego folkloru. Celem naszym było stworzenie możliwości przejazdu tras autom seryjnym i pokazanie ich kierowcom co prawdopodobnie będą wydziwiać za pół roku, rok a może dwa. Jarek, twierdzisz, że Tobie się to nie udzieli... :D też tak mówiłem- auto seria, jazda light :wink: . Chwilę po tym pomotałem taksówkę i zacząłem próbować inaczej. Życzę Ci wytrwałość w postanowieniu jednak jeżeli klimat środowiska Ci odpowiada, stawiałbym, że pójdziesz dalej. Nie wiem czy środkiem do celu będzie Kijanka, czy może jakaś starsza, tańsza bryczka - ten sam sobie określisz.
Off road dla nas to sposób na zgromadzenie wokół siebie dobrych ludzi, później przyjaciół. Podobnie jak teren weryfikuje auta i ich możliwości, tak sytuacje w terenie pokazują dość szybko którzy ludzie powinni zostać z nami.
Impreza była udana ponieważ braliście w niej udział... Klimat to WY :)2
Tu znajdziecie mój albumik:
http://picasaweb.google.pl/KonradAdrena ... UVanieEdII

Niestety nie znalazłem chętnych którzy za rozsądne pieniądze stworzyliby odpowiedni do wymiany FTP . Zainteresowanych otrzymaniem zdjęć w pełnym rozmiarze zapraszam na PW (wypalę płyty i roześlę).

Patrol 2.7 LWB

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » czw maja 29, 2008 3:12 pm

No kochanieńki.... miało być spokojnie i delikatnie a tu zrobiło się całkiem MIŁO błotko, woda, topielcy ( mój PIERUN dawny oczywiście). Po opisie uczestników i po tym co słyszałem to zlocik okazał się być całkiem zacny. Na nastepny przybędziemy z El Matadorem Remigiuszem znanym w niektórych kręhgach jako pogromca damskich serc lokalnego kolorytu. A tak poważnie nie dotarliśmy przez mojego PIEUNA. Łupnęło w tylnym moście i kaplica. Stoi na kołkach. Gazika wykończyliśmy tzn. Wybuchóo cuś w silniku i jest dziura z boku wielkości nóżki małego cygana. Ale ta awaria to juz na nasze własne życzenie i dokonana z pełną premedytacją. Był to jedyny sposób abu rozejżeć się za nowym silnikiem. Pozdrówienia dla Maćka. Trzymajcie się www.4x4.radom.pl. :)2

Awatar użytkownika
Maqlinka

Post autor: Maqlinka » pt maja 30, 2008 1:00 pm

pierun4x4 pisze:..... Gazika wykończyliśmy tzn. Wybuchóo cuś w silniku i jest dziura z boku wielkości nóżki małego cygana.
...ale skaner działa ?? :)21
pierun4x4 pisze: Pozdrówienia dla Maćka. Trzymajcie się www.4x4.radom.pl. :)2
Dzięki :)2 Wy też się trzymajcie - mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy :wink:

P/S - Jak Wam się podobał nasz esej ? :)21
Life's Too Short For A Full Time Job

Shelter_kc

Kontaktowanie:

Post autor: Shelter_kc » pt maja 30, 2008 8:19 pm

Przygotowaliśmy kolejną imprezę w terminie 20-22.06 Wszystkich zainteresowanych zaprasamy. Nowy Post jest już na forum.
POsuvANKO 4x4 20-22.06.2008 8)

Patrol 2.7 LWB

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczne zorganizowane”