Super Dziękimrfoto pisze:Nietulisko Duże (Szkoła przy drodze nr 9)
N50 59' 00"
E21 15' 21"
50,983603
21,255898
Gombrajd
Moderator: Misiek Bielsko

Witam
Najnowsza lista przedstawia się następująco:
1. harakiri
2. Izzy
3. pwojtas (2osoby)
4. blacha (szekla+pocisk+Gośka)
5. morus z synem
6. Metale (2+2)
7. Jacek z dziećmi
8. Jan Kaczanowski + Kuba
9. Jerzy Perlik + załoga
10. Krzysztof Szczepankiewicz + załoga
11. Marek Laskowski + załoga
12.
13.
14.
15.
Pajero 2,5 TD '90
Witajcie
Powoli dobiega termin zapisywania się na Gombrajd (8.06.08 ). Koszt uczestnictwa w rajdzie oszacowaliśmy na 70 zł od samochodu. Rajd jest non profit. Każdy uczestnik otrzyma dwie nalepki na samochód (małą i dużą). W kosztach zostały uwzględnione następujące elementy : zwiedzanie zamku Krzyżtopór, ognisko na terenie zamku (kiełbasa, napoje, pieczywo, ).
Proszę o potwierdzanie udziału oraz podanie dokładnej liczby osób załogi. Załogi które potwierdzą udział będą proszone o dokonanie wpłaty wpisowego w wysokości 20 zł. (konto będę podawał dla zainteresowanych na pw)
Start godz 10 przy Szkole Podstawowej w Nietulisku Dużym (przy krajowej trasie nr 9 charakterystyczne ruiny XIX w walcowni po prawej stronie jadąc od Radomia i Warszawy a po lewej jadąc od Lublina i Ostrowca Św.
http://mapy.google.pl/maps/mm?ie=UTF8&h ... 7&t=p&z=13
Pozdrawiam
Powoli dobiega termin zapisywania się na Gombrajd (8.06.08 ). Koszt uczestnictwa w rajdzie oszacowaliśmy na 70 zł od samochodu. Rajd jest non profit. Każdy uczestnik otrzyma dwie nalepki na samochód (małą i dużą). W kosztach zostały uwzględnione następujące elementy : zwiedzanie zamku Krzyżtopór, ognisko na terenie zamku (kiełbasa, napoje, pieczywo, ).
Proszę o potwierdzanie udziału oraz podanie dokładnej liczby osób załogi. Załogi które potwierdzą udział będą proszone o dokonanie wpłaty wpisowego w wysokości 20 zł. (konto będę podawał dla zainteresowanych na pw)
Start godz 10 przy Szkole Podstawowej w Nietulisku Dużym (przy krajowej trasie nr 9 charakterystyczne ruiny XIX w walcowni po prawej stronie jadąc od Radomia i Warszawy a po lewej jadąc od Lublina i Ostrowca Św.
http://mapy.google.pl/maps/mm?ie=UTF8&h ... 7&t=p&z=13
Pozdrawiam
Pajero 2,5 TD '90
Bardzo mi przykro ale ze względów rodzinnych (wyjazd mojej córki na wymianę do Kamieńca Podolskiego z młodzieżą ukraińską....akurat w niedzielę 15.06 co powoduje, że weekend mamy wyłączony:() musimy zrezygnować z imprezy. Życzę wszystkim super zabawy i do zobaczenia następnym razem
Paweł
Paweł
Uaz469B kiedyś, teraz Disco 300tdi
My też się dopisujemy
My, czyli Gosia, Maciek oraz Jaś (6 lat) i Hania (2 lata), oczywiście w jednym samochodzie 

Witajcie
Wygląda na to że lista uczestników rajdu jest gotowa i ostatecznie przedstawia się następująco:
1. harakiri
2. Izzy
3. blacha (szekla+pocisk+Gośka)
4. morus z synem
5. Metale (2+2)
6. Jacek z dziećmi
7. Jan Kaczanowski + Kuba
8. Jerzy Perlik + załoga
9. Krzysztof Szczepankiewicz + załoga
10. Marek Laskowski + załoga
11. makuro (Gosia, Maciek, Jaś i Hania)
12. mrfoto (Mirek, Ula i Filip)
Startujemy w sobotę 14.06.08. Zbiorka przy Szkole Podstawowej w Nietulisku Dużym o godz 10. Kontakt podczas rajdu CB kanał 24. Tel. kontaktowy 509 828 606.
Jeśli potrzebujecie dodatkowych informacji to proszę o kontakt na forum lub pw.
Właściwie większość informacji oraz trochę zdjęć w postach poprzednich,
Pozdrawiam

Wygląda na to że lista uczestników rajdu jest gotowa i ostatecznie przedstawia się następująco:
1. harakiri
2. Izzy
3. blacha (szekla+pocisk+Gośka)
4. morus z synem
5. Metale (2+2)
6. Jacek z dziećmi
7. Jan Kaczanowski + Kuba
8. Jerzy Perlik + załoga
9. Krzysztof Szczepankiewicz + załoga
10. Marek Laskowski + załoga
11. makuro (Gosia, Maciek, Jaś i Hania)
12. mrfoto (Mirek, Ula i Filip)
Startujemy w sobotę 14.06.08. Zbiorka przy Szkole Podstawowej w Nietulisku Dużym o godz 10. Kontakt podczas rajdu CB kanał 24. Tel. kontaktowy 509 828 606.
Jeśli potrzebujecie dodatkowych informacji to proszę o kontakt na forum lub pw.
Właściwie większość informacji oraz trochę zdjęć w postach poprzednich,
Pozdrawiam

Pajero 2,5 TD '90
Tak- jutro karnie melduję się z rodzinką pod szkołą
tak tylko trochę zaczęliśmy kasztanić
kpeugeot- współczuję Ci drogi- właśnie wróciłem z Krężnicy i na odcinku 10 km widziałem 3 samochody- 2 w rowie i 1 na drzewie, a lało że hej!
Uważaj tam i szerokości
Przy okazji - jak tam u Was pogoda w świętokrzyskim?

tak tylko trochę zaczęliśmy kasztanić

kpeugeot- współczuję Ci drogi- właśnie wróciłem z Krężnicy i na odcinku 10 km widziałem 3 samochody- 2 w rowie i 1 na drzewie, a lało że hej!
Uważaj tam i szerokości

Przy okazji - jak tam u Was pogoda w świętokrzyskim?

Fajnie bylo. Rewelacyjne na koniec dzieciaki gombrowiczaki w HOLLYWOD oj sorry w DOŁYWOOD zobaczcie foto
http://picasaweb.google.pl/mirekradomsk ... 1890214930
Ta osoba co wymyslila ten napis jest wg mnie debest. Bardzo podobal nam sie teatr Dada von Bzdulov. Szkoda ze troche zimno juz wtedy bylo. Malo podobala sie nam prezentacja multimedialna ale moze jej nie bedzie w przyszlym roku. Bo w przyszlym roku to jade obowiazkowo na piknik Gombrowiczowski no i na Gombrajd
Mirek ja sie juz zapisuje
Poza tym bylo super synchro. Kaplica na Gorze Witoslawskiej zostala otwarta akurat jak przyjechalismy a atrakcyjna przewodniczka opowiedziala o historii i legendach tego miejsca. Ognisko na dziedzincu zamkowym w Ujezdzie to tez strzal w 10-tke.
http://picasaweb.google.pl/mirekradomsk ... 1890214930
Ta osoba co wymyslila ten napis jest wg mnie debest. Bardzo podobal nam sie teatr Dada von Bzdulov. Szkoda ze troche zimno juz wtedy bylo. Malo podobala sie nam prezentacja multimedialna ale moze jej nie bedzie w przyszlym roku. Bo w przyszlym roku to jade obowiazkowo na piknik Gombrowiczowski no i na Gombrajd

Dzięki wielkie za bardzo fajną wycieczkę i dużo atrakcji dla dzieciaków
Nie dość że przez CB słuchaly o górach, to później jeszcze przewodniczka w kaplicy opowiedziała im trzy baśnie... do szczęścia im brakowało tylko konkursu skoków na scenie oraz turnieju łuczników
A dla chcących, terenu też nie brakowało (do dziś żałuję, że nie odwiedziłem z chłopakami wyschniętego stawu
)
Żałujemy tylko z Kamyczkiem, że dzieciaki już marudziły (no cóż i tak dzielnie zniosły cały dzień- szczególnie najmłodszy uczestnik imprezy)
i nie dotarliśmy na piknik.
Ale i tak dzień był pełen wrażeń i w doborowym towarzystwieNa następną edycję też się w ciemno piszę, licze jednak, że szybciej się spotkamy
A dla zainteresowanych- zdjęcia do pobrania na:
http://www.wrzuta.pl/katalog/talOpxTIGZ/
Pozdrawiam!

Nie dość że przez CB słuchaly o górach, to później jeszcze przewodniczka w kaplicy opowiedziała im trzy baśnie... do szczęścia im brakowało tylko konkursu skoków na scenie oraz turnieju łuczników

A dla chcących, terenu też nie brakowało (do dziś żałuję, że nie odwiedziłem z chłopakami wyschniętego stawu

Żałujemy tylko z Kamyczkiem, że dzieciaki już marudziły (no cóż i tak dzielnie zniosły cały dzień- szczególnie najmłodszy uczestnik imprezy)
i nie dotarliśmy na piknik.
Ale i tak dzień był pełen wrażeń i w doborowym towarzystwieNa następną edycję też się w ciemno piszę, licze jednak, że szybciej się spotkamy

A dla zainteresowanych- zdjęcia do pobrania na:
http://www.wrzuta.pl/katalog/talOpxTIGZ/
Pozdrawiam!
Ujazd bez ludzi http://picasaweb.google.com/zahorski/Ujazd