jezus pisze:Oooo..... i to sie nazywa trzezwe myslenie.....przed wypiciem.....
Podajcie mi jeden powód dla którego kierownik miałby zgłaszać przeciw w takiej sytuacji

Moderator: Misiek Bielsko
jezus pisze:Oooo..... i to sie nazywa trzezwe myslenie.....przed wypiciem.....
damy radęBulle Herman pisze:Ja tez mam coli duzo a i dobrego prądu mozna kupic ile trzeba .Oni tam mają chyba liczniki ?
i bezpieczniki![]()
no coś Ty nie ma się czego baćMpv pisze:Bozzzzz ja p...nie jadę.
Napoją mnie colą popieszczą prądem z jakichś akku utopia w bagnach i jeszcze jakieś liczniki
Moja piękniejsza połowa to mnie wogóle przestanie puszczać na jakiekolwiek wyjazdy![]()
![]()
Mpv pisze:Bozzzzz ja p...nie jadę.
jezus pisze:badz twardy...nie bój sie coli.......![]()
![]()
Mpv pisze:Bozzzzz ja p...nie jadę.
Napoją mnie colą popieszczą prądem z jakichś akku utopia w bagnach i jeszcze jakieś liczniki
Moja piękniejsza połowa to mnie wogóle przestanie puszczać na jakiekolwiek wyjazdy![]()
![]()
w sumie jak przez noc sypnie ze dwa metry sniegu to cola bedzie jedynym i najlepszym punktem imprezy.....KermitV8 pisze:jezus pisze:badz twardy...nie bój sie coli.......![]()
![]()
NOod coli nawet głowa nie boli
naparzy się melisy i będą spać jak zabitejezus pisze:.tylko dzieci szybko musza iść spać.....
Ale nigdy więcej,NUREK MAV pisze:Mpv pisze:Bozzzzz ja p...nie jadę.
![]()
he he ostatnio jej nie było na pięterku i "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal" a my z "drobnymi" dajemy radę![]()
. Rano i tak dobrze wyglądałeś,a to chyba zasługa " czeremuchy " była. Pozdrów Małżonkę i niech moc bedzie z Tobą
Damy rade "w razie gdyby" Eden wygląda bardzo przytulniejezus pisze:
w sumie jak przez noc sypnie ze dwa metry sniegu to cola bedzie jedynym i najlepszym punktem imprezy.....![]()
![]()
.... tak wiec "rozgrzewka" dzień wczesniej musi być....tylko dzieci szybko musza iść spać.....
One nie marudzą,przecież to fajne dziewczyny, mój się pyta bo kolege chce zabrać i licza na dobrą zabawekermitkav8 pisze:raczej tak, chyba, że będzie - 30 to zostawimy je w ciepłym, żeby nie marudziły
NUREK MAV pisze:Nie za krótki ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość