Moderator: Misiek Bielsko
a wybieracie sie z "NAMI" w sobote ...?jezus pisze:My gromada 2+2.. i jakis tort.....w sumie dla obu stonek... jedna jest z 8.I. a druga z 11.I. ... wiec połaczymy w jedno........do tego nasze bajania.....i bedzie git....
Piterson pisze:Jak na razie jestem na etapie poszukiwań prawego. Godziny nie chcę narzucać, ja się tam przystosuje pod warunkiem, że nie będzie to 6.00Możemy się ustawić na wylotówce z Rumi i dalej pojechać w kolumnie.
Główną atrakcją dnia będzie zdobycie Łąckiej Góry (42 m n.p.m.) Ewentualnie do programu można dorzucić Żarnowiec czyli wszytko co tam jest (Górny zbiornik elektrowni w Żarnowcu, fundamenty pierwszej elektrowni atomowej w Polsce oraz zapierająca dech w piersiach rozdzielnia wysokiego napięcia), Groty w Mechowie (ale to chyba zamknięte, do ustalenia w tygodniu)
Z naszej strony Nam by pasowalo spotkać sie w Żukowie a dalej Sierakowice /Lębork/Łeba.... godzina czym wcześniej tym lepiej bo więcej zobaczymy ale 09.00 była by ok...Piterson pisze:Skansen jak najbardziej, nawet tam nie byłem
![]()
W takim razie jesteśmy umówienipóźniej daj znać gdzie i o której się spotykamy
9.00 jak najbardziej ale tam na miejscu czy dopiero wyjazd z domuNUREK MAV pisze: Z naszej strony Nam by pasowalo spotkać sie w Żukowie a dalej Sierakowice /Lębork/Łeba.... godzina czym wcześniej tym lepiej bo więcej zobaczymy ale 09.00 była by ok...
to nasza propozycja...
daj swoją ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość