ooo kurna, ale silnik przezyl ?Banko pisze:Zaksztusil sieJackY61 pisze:No fajnie mieliscie. Tylko co sie stalo temu tyranowi, ze stanal na srodku rzeczki ?
dziwne, nawet kola z wody wystaja...
Moderator: Misiek Bielsko
Przeżył, a filtr był suchy.JackY61 pisze:ooo kurna, ale silnik przezyl ?
dziwne, nawet kola z wody wystaja...
Ciekawe co brat na toWojteeek pisze:Przeżył, a filtr był suchy.JackY61 pisze:ooo kurna, ale silnik przezyl ?
dziwne, nawet kola z wody wystaja...![]()
Te świętokrzyskie maverick'i to prawie nówki, nie śmigane w terenie nigdy (gdyby ktoś pytał)![]()
Ukłony w strone Krism'a, który (pomimo jazdy piniminipininem) dzielnie stawiał czoła każdej przeszkodzie. Dobry z Niego "łącznik"
![]()
. Jestem pod wrażeniem!
No np. dyskoteka z nieukręconym przegubem...Miron pisze:Tu co prawda skoku pinipinpina nie maale jest trochę innych fotek:
http://dzieciakioffroadziaki.wordsight.com/
wszystkie zdjęcia sąKarson pisze:Fotek a fotekJedna piękniejsza od drugiej
![]()
![]()
Linek do drugiej i niestety ostatniej części zdjęć: http://dzieciaki.offroadziaki2.fajnafotka.pl/
Dziękujemy wszystkim serdecznie za przemiły weekend.![]()
dobrze że dodałeś - bo już myślałem że aż tak Ci się podobałoRAF z Ochoty pisze:i jeszcze prośba do ujeżdżających discovery... po "lajtowej" przeprawie przez wode w sobote mam mokry dywna kierowcy... progiem nie weszło a było juz jak sie okazało mokro jak go zakupiłem i u blacharza rozbebeszyłem a dziur nimaskąd taka gratisowa dziura od producenta i gdzie? (tylko podłoga u kierowcy - nie zlałem się uprzedzam)
szukaj dziór w okolicy ścianki grodziowej przy przednim słópku, to niestety wymaga wyprócia całego dywanuRAF z Ochoty pisze:i jeszcze prośba do ujeżdżających discovery... po "lajtowej" przeprawie przez wode w sobote mam mokry dywna kierowcy... progiem nie weszło a było juz jak sie okazało mokro jak go zakupiłem i u blacharza rozbebeszyłem a dziur nimaskąd taka gratisowa dziura od producenta i gdzie? (tylko podłoga u kierowcy - nie zlałem się uprzedzam)
no kurcze my też przywieźliśmy piwo do domuNam tez zostalo troche piwa
olaf pisze:dla zainteresowanych: wczoraj rozebrałem piastę i konsylium stwierdziło zmielenie przegubu....
No cóż następnym razem postaram się ukończyć osWojteeek pisze: ale czas wykręciłbyś najlepszy (ok 1min 50s) - gdyby tylko dyskoteka skakała jak pinimininiminipinin![]()
Wczoraj spotkałem sie z Mariuszem (panem leśniczym). Wyszedł z propozycją zorganizowania jesienią dla Was imprezy z "pełnym rozmachem". Już prowadzi rozmowy na wyższym szczeblu. Polubił łofrołdziaków jak jego dziki polubiły ... (wiecie co
).
Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości