I w ten sposób organizatorzy mogą zrezygnować z wynajęcia prestidigitatora.....Zbowid pisze:..... Klucz i Czesio będą straszyć dzieci jak w cyrku objazdowym

Nieźle to sobie wykombinowali....

Moderator: Misiek Bielsko
I w ten sposób organizatorzy mogą zrezygnować z wynajęcia prestidigitatora.....Zbowid pisze:..... Klucz i Czesio będą straszyć dzieci jak w cyrku objazdowym
chera pisze:I w ten sposób organizatorzy mogą zrezygnować z wynajęcia prestidigitatora.....Zbowid pisze:..... Klucz i Czesio będą straszyć dzieci jak w cyrku objazdowym![]()
Co Tychera pisze:I w ten sposób organizatorzy mogą zrezygnować z wynajęcia prestidigitatora.....Zbowid pisze:..... Klucz i Czesio będą straszyć dzieci jak w cyrku objazdowym![]()
Wojtek pisze:
Co Ty![]()
Iluzjonista będzie w odwodzie coby Szczezława zmienić w żaba (forma męska od królewny).
Kto pocałuje i przywróci mu ludzką postać będzie miał szlaban na wszystkie edycje Wilczych
Przez słomkę się nie całuje, tylkoZbowid pisze:Całowanie żabki można przełknąć...gorzej jak podadzą słomki..i jeszcze w świadomości jest, że to Szczezław...
...fuj...
i matriszkę do zabawyczesław&jarząbek pisze:. będę spożywał kawior i szampanskoje.
to łykneli jak młody pelikan i tylko pozostaje policzyć ryje i fakturę kobznać ale płatną nauczesław&jarząbek pisze:łeee...nawet negocjacji nie podjęły...mientkie faje
kluczyś...strzelamy focha.
Co najmniej o 15 miejscZbowid pisze:Za samo pozbieranie listy powinieneś awansować z 5 miejsc do góry
moge letko negocjować punkty: 2, 7, 8, 9 gdyż albowiem mam naturę pragmatyczną i skory jestem do ustępstw.kosa20 pisze:no wyraźnie Ci dałem do zrozumienia jakie jest nasze stanowisko i czekałem, aż trochę pokreślisz listę żądańczesław&jarząbek pisze:łeee...nawet negocjacji nie podjęły...mientkie faje
kluczyś...strzelamy focha.
iiiii wyjdą z tego WILCZE JAJAvivit pisze:Jak tak dalej pójdzie to do setki dobijem nim koniec roku nastanie...
Masakra będzie .... musi się zmieścić 40 załógseburaj pisze: a teraz zapowiada sie wręcz masakra, z tego co widzę
ja z chęcią mogę być pilotem/balastemchera pisze:będzie jeden kierowca jeden pilot i trzech pasażerówchodzi o to żeby być
Brzydzę się hazardem ... będzie 40 załóg + organizatorzyseburaj pisze:Igor - idę o zakład - nie dotrzymasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości