polecamMaciekG pisze:Witam.
Bardzo spodobały mi się Państwa rodzinne wyprawy w teren. Ze zdjęć widac, ze nie chodzi tam o rywalizację tylko zabawę w terenie. Samochody nie są monstrami do jazy, a i teren w którym się poruszacie nie jest zabujczy dla ludzi i sprzętu. Ja i moja rodzinak szukamy czegoś takiego. Chciałbym się dowiedzieć z jakiej części Polski jesteści i gdzie tak fajnie bawicie się w rodzinny off road.
Pozdrawiam
Dzieciaki offroadziaki - next edyszyn - wiosna
Moderator: Misiek Bielsko
- scyzoryk73

Re: Dzieciaki offroadziaki
zawsze trzeba widzieć plusy w minusach
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
Re: Dzieciaki offroadziaki
scyzoryk73 pisze:polecambyłem pierwszy raz i wciągnęło nas wszystkich, a najbardziej to dzieci, teraz urządzają sobie na podwórku taką zabawę: wykopują dół jeden wjeżdża w niego rowerem a drugi wyciąga go na sznurku, już są z nich specjaliści takiej klasy, że hej
A to dopiero pomysł
witam
fajna imprezka te dzieciaki, bylem na edycji jesiennej w zeszlym roku, jeszcze bez bobasa (bo byl w drodze). teraz juz jest i czekam az wezmie mape w lapy
przy okazji zapraszam na zlot toyot, ktory odbedzie sie w polowie lipca na Mazurach, impreza typowo rodzinna i niekoniecznie "koszerna"
szczegoly wkrotce
pozdrawiam
fajna imprezka te dzieciaki, bylem na edycji jesiennej w zeszlym roku, jeszcze bez bobasa (bo byl w drodze). teraz juz jest i czekam az wezmie mape w lapy
przy okazji zapraszam na zlot toyot, ktory odbedzie sie w polowie lipca na Mazurach, impreza typowo rodzinna i niekoniecznie "koszerna"
szczegoly wkrotce
pozdrawiam
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
- kmachacz
-

- Kontaktowanie:
Czekamy na szczegółyemsi pisze:witam
szczegoly wkrotce
pozdrawiam