Wielkie brawa dla organizatorów za przygotowanie imprezy

Moderator: Misiek Bielsko
@Pafcio nic straconego. Wyskoczymy w przyszłym tygodniu i uzupełnimy album o fotki z Twoim GC.Pafcio pisze:Czy jest przypadkiem ktoś, kto cyknął fotkę mojego przejazdu przez pierwszy bród? Bo czuję, że póki snorkla nie zamontuję to był ostatni
niestety a pamiątka niezapomniana
. (Ale snorkel już prawie zamówiony więc spoko)
Ja pozwolę sobie osobiście podziękować uczestnikom rajdu, za wspaniałą atmosferę oraz zgranie zespołowe. Organizatorom eventu za genialne pomysły i perfekcyjnie sprawowaną pieczę nad imprezą - respectDodgeManiac pisze:(...) Dziękuję również wszystkim uczestnikom za wspaniałą atmosferę.
Moja szarańcza (Magda, Kajtek i Kuba) też Wam wszystkim dziękują.
i jeszcze kilka moich fotek z tej marcowej imprezy w kwietniuGruzin pisze:z tym marcem to przesadziliście
Następnym razem, jeśli zrobimy, pozbieramy wszystkich w jednym miejscuToroo pisze:Wielkie dzięki dla organizatorów oraz uczestników.![]()
![]()
![]()
Było super.![]()
Włożona olbrzymia ilość pracy w przygotowanie imprezy budzi u mnie wielki podziw i szacunek.
Dziękujemy za świetną atmosferę, przepiękne trasy, gorące ognisko, wyśmienite towarzstwo.![]()
![]()
O! Załapaliśmy się na fotce i na dodatem w czasie forsowania brodugrzes pisze:Wrzuciłem juz nasze zdjecia na strone + 3 nie nasze(Wojtek nasz przejazd przez brod - zdjecie jest SUPER)
http://airman.myftp.org/
Na jakis klip trzeba poczekac bo czasu nie starcza zeby to poskladac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość