Pierwszy Zielonogórski Wiosenny Rajd Lupus 4x4 :4-6 kwiecień
Moderator: Misiek Bielsko
hehe...Michałku..czepiasz sie szczegółów było tyle nie pić to może kratki lepiej by działały:P pozdrowienia dla Wrocławia:))
Babska część LUPUSA - Bajka:)
www.lupus.zgora.pl
www.lupus.zgora.pl
My też pozdrawiamy Wszystkich poznanych mistrzów kierownicy:). Dla nas rajd był bardzo udany również pod względem towarzyskim. Dokładność roadbooka powalająca. Jedna skopana kratka to smaczek - zadanie specjalne:). Wilekie podziękowania dla organizatorów i wszystkich załóg (może z wyjątkiem jednej na która się nieco wydarłem, czego nie żałuję). Jeśli będzie okazja spotkać się gdzieś z Wami i wspólnie pojeździć to od razu się piszemy:).
a organizatorzy dziękują Wam:)) mam nadzieje, ze uda nam sie zorganizować kolejny rajd już niebawem a ekipa będzie tak samo dobra
)

www.lupus.zgora.pl
www.lupus.zgora.pl
Wyniki Rajdu
KLASA WYCZYNOWA
nr startowy punkty czas
23 81 4:14
45 81 4:24
43 81 4:26
33 81 4:28
44 81 6:26
27 80 4:06
39 80 4:44
31 80 5:12
34 80 7:48
20 79 7:42
38 79 8:27
21 79 8:50
40 79 8:53
41 79 9:00
18 78 6:30
30 78 7:10
35 78 10:22
15 77 9:39
29 76 10:45
42 75 10:47
12 74 9:36
32 71 9:19
24 76 10:45
36 63 8:24
11 63 10:16
16 57 10:31
14 52 10:35
22 50 7:26
25 49 7:49
28 45 5:53
37 34 7:50
10 45 NK
26 47 NK
nr startowy punkty czas
23 81 4:14
45 81 4:24
43 81 4:26
33 81 4:28
44 81 6:26
27 80 4:06
39 80 4:44
31 80 5:12
34 80 7:48
20 79 7:42
38 79 8:27
21 79 8:50
40 79 8:53
41 79 9:00
18 78 6:30
30 78 7:10
35 78 10:22
15 77 9:39
29 76 10:45
42 75 10:47
12 74 9:36
32 71 9:19
24 76 10:45
36 63 8:24
11 63 10:16
16 57 10:31
14 52 10:35
22 50 7:26
25 49 7:49
28 45 5:53
37 34 7:50
10 45 NK
26 47 NK
Pozdrawiam - Sławek
Re: Podziękowania
Niekoniecznie. Chłopcy z LUPUSa się postarali i będą się starać na każdym następnym.iuzeg pisze:Rajd był super,
mój pierwszy (turystyk).
Niesamowita dokładność Roadbooka, czy na innych rajdach też są tak dokładne?
Pozdrawiam
IUZEG
Bardzo się cieszę, że się podobało

Wszystkich zainteresowanych informuję, że w tym roku jeszcze co najmniej dwie imprezy duże szykować będziemy - w czerwcu i październiku, więc szykujcie auta 
Dzieje w LUBUSKIM, dzieje i dziać się będzie
Powstało stowarzyszenie LUPUS i jak widzieliście - dzielnie się spisaliśmy.
Przy okazji chciałam podziękować, jako prezes LUPUSa wszystkim tym, którzy tworzyli ten rajd:
1. DECOWI i KEWAŁSOWI - to oni stworzyli ten dokładny roadbook, spędzili nad nim kilka miesięcy w lesie, byli pomysłodawcami rajdu i całej otoczki wokół niego..
2. BACOWI - komandorowi rajdu i osobie, która wspierała nas merytorycznie
3. PRZEMKOWI - za wydzierganie pucharów (jak zobaczyłam finalną wersję, to nawet takiej gadule, jak ja mowę odebrało)
4. FRANIOWI, TWISTEROWI, MŁODEMU KONIKOWI, VIOLI, TRĄBALOWI, ZGREDKOWI, ZBYSIOWI - za ich obecność, pomoc i chęci oraz wszystkim tym, o którzy się przyczynili, a w tej chwili nie pamiętam
5. ELWIRZE, ANI I JULCE - dziewczyny spisały się na medal - praca papierowo-administracyjna jest wbrew pozorom wykańczająca, a dziewczyny się uwijały, jak żywe srebro - to dzięki nim wyniki były tak szybko, dyplomy były wypisane i w ogóle upiększały tę męską ekipę.
6. MAŁEMU - sponsor baniaczka z nalewką za wytrwałość (oj, jest za co dziękować - kto skosztuje będzie wiedział, o czym piszę
)
7. KONIOWI - dowiózł nagrody dla zwycięzców
8. Wszystkim patronom i sponsorom
Ale największe podziękowania są dla UCZESTNIKÓW tego rajdu - bez waszej obecności rajdu by nie było

Dzieje w LUBUSKIM, dzieje i dziać się będzie

Przy okazji chciałam podziękować, jako prezes LUPUSa wszystkim tym, którzy tworzyli ten rajd:
1. DECOWI i KEWAŁSOWI - to oni stworzyli ten dokładny roadbook, spędzili nad nim kilka miesięcy w lesie, byli pomysłodawcami rajdu i całej otoczki wokół niego..
2. BACOWI - komandorowi rajdu i osobie, która wspierała nas merytorycznie
3. PRZEMKOWI - za wydzierganie pucharów (jak zobaczyłam finalną wersję, to nawet takiej gadule, jak ja mowę odebrało)
4. FRANIOWI, TWISTEROWI, MŁODEMU KONIKOWI, VIOLI, TRĄBALOWI, ZGREDKOWI, ZBYSIOWI - za ich obecność, pomoc i chęci oraz wszystkim tym, o którzy się przyczynili, a w tej chwili nie pamiętam
5. ELWIRZE, ANI I JULCE - dziewczyny spisały się na medal - praca papierowo-administracyjna jest wbrew pozorom wykańczająca, a dziewczyny się uwijały, jak żywe srebro - to dzięki nim wyniki były tak szybko, dyplomy były wypisane i w ogóle upiększały tę męską ekipę.
6. MAŁEMU - sponsor baniaczka z nalewką za wytrwałość (oj, jest za co dziękować - kto skosztuje będzie wiedział, o czym piszę

7. KONIOWI - dowiózł nagrody dla zwycięzców

8. Wszystkim patronom i sponsorom
Ale największe podziękowania są dla UCZESTNIKÓW tego rajdu - bez waszej obecności rajdu by nie było

Ostatnio zmieniony śr kwie 09, 2008 4:03 pm przez marianna, łącznie zmieniany 1 raz.
Oprócz wcześniejszych podziękowań,
chciałbym dodać, że rozkład rajdów w ramach weekendu jest wypoczynkowo optymalny, ponieważ:
- piątek rajd -> "odprężenie" po rajdzie -> nocleg
- sobota rajd -> "odprężenie" po rajdzie -> nocleg
- niedziela -> powrót
"Odprężenie" nie sprzyja jeździe samochodem,
dlatego ten układ jest lepszy niż rajdy sobotnio-niedzielne i
pozwala na połączenia przyjemnego z przyjemnym.
ps. Paradoksalnie ja akurat wracałem w sobotę, ale doceniam ten rozkład rajdu.
IUZEG
chciałbym dodać, że rozkład rajdów w ramach weekendu jest wypoczynkowo optymalny, ponieważ:
- niedziela -> powrót
IUZEG
A dziękuję, dziękujęiuzeg pisze:Oprócz wcześniejszych podziękowań,
- niedziela -> powrót
IUZEG

no tak "odprężenie" było równie ważne jak sam rajd:)
www.lupus.zgora.pl
www.lupus.zgora.pl
ZapraszamMariobros pisze:Trzymaną za słowo będzieszmarianna pisze:Wszystkich zainteresowanych informuję, że w tym roku jeszcze co najmniej dwie imprezy duże szykować będziemy - w czerwcu i październiku, więc szykujcie auta![]()
![]()
![]()
Proszę mnie (upps nas - z Gochą i psem) zapisać na razie na czerwiec

A za słowo możesz trzymać

- Trąbal
-
- Kontaktowanie:
Również chciałem bardzo podziękować DECOWI i KEWAŁSOWI za pomysł, wspaniałom trase redbuk i całą otoczke w okół niego..
Również chciałem bardzo podziękować DECOWI i KEWAŁSOWI za pomysł, wspaniałom trase redbuk i całą otoczke w okół niego..
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2008 9:21 pm przez Trąbal, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
O Tobie nie zapomniałam.. chwała Ci za to, że jeździłeś w lesie z chłopakami, bo z tego, co wiem, to Twe wskazówki były cenne.Trąbal pisze:Przy okazji chciałam podziękować, jako prezes LUPUSa wszystkim tym, którzy tworzyli ten rajd:
Szkoda tylko że Pani Prezes zapomniała o paru innych osobach które również spędziły pare miesięcy w lesie przy organizacji tego wszystkiego co jest wyżej napisane.
Ostatnio zmieniony śr kwie 09, 2008 4:18 pm przez marianna, łącznie zmieniany 1 raz.
Trąbal pisze:O sobie nawet nie pomyślałem
ale my bardzo Ci dziekujemy i Wiolce tez:) jej poswięcenie bylo widac nawet na spodniach:)
www.lupus.zgora.pl
www.lupus.zgora.pl
bo to trzeba z podzielnością uwagihenry pisze:moze przeniesmy sie do jednego tematu - zaczynam cierpiec na rozdwojenie jazni

www.lupus.zgora.pl
www.lupus.zgora.pl