to, tokosa20 pisze:nie, proszę, nie, tylko nie to...Drako pisze: i inne klimaty jak np. "apteka"
to tez jest element ukladanki i klimatu.
Bieszczady to bieszczady
nie robcie jaj
Moderator: Misiek Bielsko
to, tokosa20 pisze:nie, proszę, nie, tylko nie to...Drako pisze: i inne klimaty jak np. "apteka"
Poczekaj ... po to jest ankietaDrako pisze:
nie robcie jaj
Poczekaj ... po to jest ankietaIgor909 pisze:Drako pisze:
nie robcie jaj
Klimat imprezy tworzą uczestnicy i organizatorzy. Okoliczności przyrody, to rzecz wtórnaDrako pisze:wszedzie sie robi krucho.
Na mucie mamy dojazdowki po asfaltach a pare lat temu , byly super przez lasy. To se ne wrati
Nie wierze ze na mazurach biedzie lepiej z jezdzeniem jak w bieszczadach.
Sami najlepiej wiecie , ze faktyczne problemy wychodza np. w dniu przejazdu.
a tak wogole....Zawsze mozna po twojej miedzy poszalec
a teraz to już wymyślasz, wiesz?Drako pisze: Nie wierze ze na mazurach biedzie lepiej z jezdzeniem jak w bieszczadach.
Sami najlepiej wiecie , ze faktyczne problemy wychodza np. w dniu przejazdu.
Ty tak nie krzycz ... te Wilcze to między innymi przez Ciebie się popełniająDrako pisze:
ankieta rakieta...
tak i nawet jak w dobrych satanistycznych sektach zlozylismy ofiare .... z nogi TadkaIgor909 pisze:Ty tak nie krzycz ... te Wilcze to między innymi przez Ciebie się popełniająDrako pisze:
ankieta rakieta...
fakt bezsprzecznyDrako pisze: najfajniejsi ludzie mieszkaja troche nizej
tak tak... 600km ponizejgri74 pisze:trochę niżej ... od morza
morza Barentsa ?grzes pisze:tak tak... 600km ponizejgri74 pisze:trochę niżej ... od morza![]()
ja Cię nie obrażamDrako pisze: dajecie sie omamic warszawskiemu Lobby![]()
to na druga strone granicyIgor909 pisze:Poczekaj ... po to jest ankietaDrako pisze:
nie robcie jaj
W Bieszczadach robi się krucho z trasami
W maju jest Karpacki Kordon .Wojtek_W pisze:By nie bylo glupie![]()
Bylismy w zeslzym roku po Wilczych wlasnie i w okolicy Libuchory kazda sciezka w bok z drogi wygladala jak trama MT
Nie wiem jak z organizacja takich imprez tak, ale lokals mowil,ze zawsze w maju jest rajd i Polacy tez sa.
Baza na pewno by sie znalazla jakas.
no ja się nie podejmuję załatwiania spraw ze Słowakami, Igor też chyba słabo. Ale jak koledzy mają chęć i tyle samozaparcia...Wojtek_W pisze:By nie bylo glupie![]()
Bylismy w zeslzym roku po Wilczych wlasnie i w okolicy Libuchory kazda sciezka w bok z drogi wygladala jak trama MT
Nie wiem jak z organizacja takich imprez tak, ale lokals mowil,ze zawsze w maju jest rajd i Polacy tez sa.
jak się ankieta skończysaperka pisze:Wolę Mazury,ale w sumie to oby się tylko wywlec byle gdzie![]()
dość tego siedzenia
kiedy można się wpisać??
@ Wojtkowi zapewne chodzi o Libuchore na Ukrainie a z Bieszczadów to już niedaleko.kosa20 pisze:no ja się nie podejmuję załatwiania spraw ze Słowakami, Igor też chyba słabo. Ale jak koledzy mają chęć i tyle samozaparcia...Wojtek_W pisze:By nie bylo glupie![]()
BTW u nas też każda droga w bok wygląda fajnie, tylko załatw zezwolenie, żeby w nią pojechać.
![]()
Racja, Ukraina. I zgadzam się, że to blisko.Fiba pisze:@ Wojtkowi zapewne chodzi o Libuchore na Ukrainie a z Bieszczadów to już niedaleko.kosa20 pisze:no ja się nie podejmuję załatwiania spraw ze Słowakami, Igor też chyba słabo. Ale jak koledzy mają chęć i tyle samozaparcia...Wojtek_W pisze:By nie bylo glupie![]()
BTW u nas też każda droga w bok wygląda fajnie, tylko załatw zezwolenie, żeby w nią pojechać.
![]()
Tak, oczywiście. W pełni się z tym zgadzamy.Wojtek_W pisze: Z pozwoleniami na Ukrainie mysle by nie bylo wiekszych problemow. Duzo dalej nie jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości