Transpolonia II 20-26 sierpnia
Moderator: Misiek Bielsko
Igorku
Jeżeli chodzi o jakość wykonania to Patrol nie dorasta Toyce do pięt. Niestety wszystkie egzemplarze hdj-ów jeżdżą po Afryce a części w Polsce nie ma. Mosty Toyki wytrzymują 33 cale a z większym kołem są kłopoty ( wiem coś o tym ). Serwis ASO w Polsce to kpina bo na niektóre części trza czekać np. 3-4 tygodnie i kosztują tyle co np. jeden most Patrola. Nieliczne hieny co to mają części do Toyek myślą że człowiek w desperacji kupi wszystko za ich chore żądania. A walcie się na ryj hieny
W polskich warunkach najrozsądniejszym rozwiązaniem wydaje się być Patrol ( silnik 4.2 wskazany ) bo i dostępność używek większa i zamienników w bród. To będzie mój następny dupowóz i ja to wiem.
Na razie jednak dopieszczam jeszcze hdj-ta coby przyszły nabywca nie klął tak jak ja w pakiecie startowym.
Pzdr
Franc

Jeżeli chodzi o jakość wykonania to Patrol nie dorasta Toyce do pięt. Niestety wszystkie egzemplarze hdj-ów jeżdżą po Afryce a części w Polsce nie ma. Mosty Toyki wytrzymują 33 cale a z większym kołem są kłopoty ( wiem coś o tym ). Serwis ASO w Polsce to kpina bo na niektóre części trza czekać np. 3-4 tygodnie i kosztują tyle co np. jeden most Patrola. Nieliczne hieny co to mają części do Toyek myślą że człowiek w desperacji kupi wszystko za ich chore żądania. A walcie się na ryj hieny

W polskich warunkach najrozsądniejszym rozwiązaniem wydaje się być Patrol ( silnik 4.2 wskazany ) bo i dostępność używek większa i zamienników w bród. To będzie mój następny dupowóz i ja to wiem.
Na razie jednak dopieszczam jeszcze hdj-ta coby przyszły nabywca nie klął tak jak ja w pakiecie startowym.
Pzdr
Franc
Higway to hell
- Igor V8
-
Mam lekko odmienne zdanie @FrancFrancek pisze: Jeżeli chodzi o jakość wykonania to Patrol nie dorasta Toyce do pięt.
Pzdr
Franc

Jeżeli chodzi o 80-tkę i Patrola z tego samego rocznika to masz rację

Jeżeli chodzi o nowego Patrola i o nową 100-tke to nie masz racji

Miałem do wyboru Patrol czy 100-tka
Zdecydowanie wygrał Patrol

.... i nie chodziło o cenę zakupu jak wiesz w moim wypadku

Po prostu Patrol wydał mi się bardziej terenowy
.... ale to moja ocena

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

100 a Patrol to kolosalna róznica choćby ze względu na zawiechę. Mówię o samochodach 7-11 letnich
Tu Patrol nie ma startu do Toyki to jest po prostu inna klasa. Natomiast włąściwości terenowe zdecydowanie na korzyść Patrola
@Kylon wszyscy, do których dzwoniłem np. za przedni most krzyczą od 5 do 7 tysięcy ( to jest chore
) piasta 1,5-2 kzł itp itd. To samochód do którego po prostu nie ma części. Głupia plastikowa nakłądka na błotnik 350 zł -kompletna głupota 

@Kylon wszyscy, do których dzwoniłem np. za przedni most krzyczą od 5 do 7 tysięcy ( to jest chore

Higway to hell
- HiJack
-
No mysle ze nastepny rok bedzie laskawszy, zdrowka zyczeFrancek pisze:Się zobaczy się pomyśli- a skąd mam wiedzieć , który(a) z wirusów, bakterii jeszcze mnie zaatakuje.

Wstępnie długi weekend majowy I turnus TP ściana zachodnia a w sierpniu II turnus ściany zachodniej i I turnus ściany wschodniej o tak mniej więcej........................![]()
No tak, to teraz wiekszy problem. Moze wziac udzial w obu

tu więcej fotek no chyba że je już oglądałeś - to na razie brak większej ilości (będzie jak ludziska poprzesyłają swoje wybrane... ale to zawsze długo trwa...)grzes pisze:Wrzucilibyscie wiecej zdjec z edycji sierpniowej, milo popatrzec na fajne imprezy
pozdrawiam
wi.Tek
wi.Tek