PoproszęTomaszz pisze:Kto chętny to mogę przesłać roadbook z całym artykułem na meila.

Moderator: Misiek Bielsko
PoproszęTomaszz pisze:Kto chętny to mogę przesłać roadbook z całym artykułem na meila.
Jak coś to też się piszę. W zeszłym roku też jechałem tą trasą i chętnie jeszcze raz się przejadę. Na dole szlifowanie lakieru gratisDragunov pisze:przejechaliśmy z kumplem - fajna trasa, fakt na końcu nieco trzeba uważać żeby nie pozdejmować lakieru z auta- ładne widoki można bez ciśnienia wycieczkę zrobić.
Hehe, to jest dieselleszek pisze:trzeba diesla kupić sam wydech odkopie
Nie ciasny zakręt, tylko ciasny (wąski), dość ostry zjazd w dół. Jedzie się w wąwozie, gdyby zaszła potrzeba drzwi nie otworzyszkalwin pisze:Napiszcie o co chodzi z tym dołem co to ciasny zakręt
Mikado pisze:a był tam ktoś teraz znaczy "na dniach"?
pojara i samurajemMikado pisze:jest trochę różnych miejsc tylko zależy co masz na myśli pisząc "o większym stopniu trudności"![]()
napisz czym chcesz pojechać
juz tak nie wygladakingston pisze:Mikado jak to czym??
Tą piekna pajorą z avatara![]()
ale po jednym kakretnym upalaniu może już taka nie być
pabu?Mikado pisze:przyjdz kiedyś do pabu to sie dogadamy
to co pany jest gdzie pojedzic, bo zaliczylem kilka tras do sciagania drewna i niewiem gdzie jeszcze jezdzicMikado pisze:pubu, kawiarni, mety jak tam stryjenka woli
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość