1. Mroczny
2. Marek Chobocki
3. Takayuki
4. Hinek
5. Marcin/Ola
6. Katrinka75
7. qqba
8. Tadeo
9. mml
10.Piotrek (psawiak)
11. ...

Moderator: Misiek Bielsko
w sumie jest miejsce dla 19-20 załóg, bo ma mieć charakter kameralny. Czyli jest już 50%qqba pisze:Coś krótka ta lista
liczy sie jakość a nie ilośćqqba pisze:Coś krótka ta lista
psawiak pisze:liczy sie jakość a nie ilośćqqba pisze:Coś krótka ta lista
No właśnie zacząłem doprowadzać dyliżans do sprawności na razie wypadł rozrusznik i alternator. W poniedziałek silnikpsawiak pisze:liczy sie jakość a nie ilość
i pomalować, no właśnie, co pomalowaćIgor909 pisze:Miło nam będzie Ciebie gościć ...
Patrzysz czasami w telefon ?Catkiller pisze:tia....
Chyba wiem o co Ci chodzi, więc muszę odpowiedzieć, że nie wiem o co Ci chodziIgor909 pisze:Patrzysz czasami w telefon ?Catkiller pisze:tia....
tu nie ma co zazdrościć, tylko trzeba wrzucić "na luz" ze świętami i przyjechaćnutka pisze:... ooo jak tu się świątecznie i miło zrobiło![]()
tylko pozazdrościć
Ok , to sprzedajemy dalejCatkiller pisze: Chyba wiem o co Ci chodzi, więc muszę odpowiedzieć, że nie wiem o co Ci chodzi
Dajemy, dajemy, byle jajka nam się zgadzałyIgor909 pisze:Ok , to sprzedajemy dalejCatkiller pisze: Chyba wiem o co Ci chodzi, więc muszę odpowiedzieć, że nie wiem o co Ci chodzi
Jak co ... dlaczego ?Catkiller pisze: PS:
I pamiętaj o uchwycie na te malowane na bagażnik.
aaaaaaaaaaa ........ na te ... to musisz jeszcze poczekać , zimno jest , grzebać mi się nie chce , i tak już jutro pewnie silnika nie będzie a Twój przypłynie pod koniec maja .... to na uj Ci to cos na bagażnik ?Catkiller pisze: I pamiętaj o uchwycie na te malowane na bagażnik.
A Ty patrzyszIgor909 pisze: Patrzysz czasami w telefon ?
ZłośliwiecKatrinka75 pisze:A Ty patrzyszIgor909 pisze: Patrzysz czasami w telefon ?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości