Moderator: Misiek Bielsko
Żarki, srednio po drodze, ale jest po drodze do Mirowa miedzy Włodowicami, a Kotowicami taki z Iszej wojny swiatowej., w wczesniej zalewik sztuczny jakbyście chcieli d.. w piasek wsadzić.Piotrul pisze:Że nie wspomne o takich standartach jak Pieskowa Skała i Ojców + jaskinia Łokietka ew. Nietoperzowa. Warto też zobaczyć cmentarz Żydowski w Zarkach (całkiem spory i dość dobrze zachowany) jak ktoś nie widział, no i też ciekawy zespół stodół w tychże Żarkach.
No i jeszcze AquaPark w Krakowie jak będziesz z dziećmi
czarny bielsko pisze:Dzieki za infojak na razie zamierzamy zwiedzac samochodem i pieszo
jak bedziemy planowac cos konkretniejszego to na pewno sie jakos skontaktujemy
Darku to kiedy zapraszasz nas na ta kawe bo nie napisales w koncu![]()
no i supergizmo pisze:No to następnym razem zapraszam do Bystrzanowictylko nie wszystcy naraz a nocleg będzie za krzynkę piwa
www.bystrzanowice.pl
4x4 w najbliższym czasie powinno mi się przytrafić, więc można oblookać trasy rowerowe
Dwór przepiękny !gizmo pisze:No to następnym razem zapraszam do Bystrzanowictylko nie wszystcy naraz a nocleg będzie za krzynkę piwa
www.bystrzanowice.pl
4x4 w najbliższym czasie powinno mi się przytrafić, więc można oblookać trasy rowerowe
Super miejsce - podpisuję się oboma ręcyma za spotkaniem. Do tej pory samotrzeć penetrowałem piachy i głazy oraz Jurę. Macie kolejną krzynkę piwa! A tereny - marzenie, jeśli tylko przyjmiecie bulwarową Fronterę.gizmo pisze:Ja też raczej październik proponuję, bo na razie to padam na pysk :/ Dworek jak dworekRodziców, nie mój... jesień/zima stoi zawsze wolny a my z żoną i tak najbardziej lubimy ten sezon, więc jesteśmy tam prawie co weekend
Okolica piękna: Zloty Potok, Olsztyn, Bobolice, Mirów... praktycznie cala Jura na wyciągnięcie ręki, no i turystów prawie nie ma, więc cisza i spokój
Fotek sprzed renowacji nie mam, ale wyglądal tak jak ta stodola obok :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości