Byłem swoim pięknym uazem ale aparatu nie miałem...i próbuje znaleść się na jakiś fotach...W 2005 roku kto był to może pamięta na paradzie jak kużyłem z komina

Moderator: Misiek Bielsko
witam!piotrpoi pisze:...miałem komplet ludzi na paradzie ...
jestem za.u mnie pod domem jest również pole biwakowe. można by tam zorganizować jakąś wspólną integrację. to wiadomość również do reszty forumowiczów. u mnie corocznie są grane nocne koncerty countrowe.może ktoś o takim polu słyszał.w sumie country nie słucham ale zawsze miło się pije piwko jak ktoś gra na żywopiotrpoi pisze: Może zgadamy się na tegoroczną imprezę i razem pojeździmy wcześniej?
27-29 LIPCAfredzio pisze:a co wiadomo o mrągowi 2007 czy jest juz nowy termin
NIE ZAWSZEpiotr_z pisze:Ogolnie i na zawsze: termin Pikniku jest zawsze w ostatni weekend lipca. a zgodnie z tradycja Country Road zawsze w sobote tego weekendu.
oj bedzie sie dzialo
O ile pamietam (od 2000 roku) zawsze byl to ostatni weekend lipca (chyba, ze sie miesiac konczyl w weekend to wtedy mogl byc to koniec lipca/poczatek sierpnia) ale to nie jest istotne. a co do Country Road to zawsze jest w sobote w czasie trwania Pikniku (3 edycje bylem na wszystkich i zawsze na pudlebandzior pisze:NIE ZAWSZEpiotr_z pisze:Ogolnie i na zawsze: termin Pikniku jest zawsze w ostatni weekend lipca. a zgodnie z tradycja Country Road zawsze w sobote tego weekendu.
oj bedzie sie dzialo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość