Białobrzegi sierpeń 2007
Moderator: Misiek Bielsko
Białobrzegi sierpeń 2007
Witam wszystkich. Post zamieszczam w celu informacyjnym.
Właśnie wróciłem z wstępnego objazdu trasy Białobrzeskiej. Ta impreza bedzie troszkę inna od imprez przez nas organizowanych....................to typowy turystyk z próbami przejazdu i kilkoma typowo dla extremu. Mieszkam w Radomiu i przyznaję się że nie miałem pojęcia że tak blisko mamy tak piekne tereny. Może i płasko ale za to mokro,region piękny i jest co zobaczyć począwszy od kościołów z szesnastego wieku poprzez piękne pałacyki i bardzo urokliwą dolinę Pilicy. Trasa może liczyć nawet 100-120 km (mam nadzieję) i powinno się ją przejechać w kilka godzin. Będzie co fotografować a i błota i wody pod dostatkiem nawet w upalne lato.
Właśnie wróciłem z wstępnego objazdu trasy Białobrzeskiej. Ta impreza bedzie troszkę inna od imprez przez nas organizowanych....................to typowy turystyk z próbami przejazdu i kilkoma typowo dla extremu. Mieszkam w Radomiu i przyznaję się że nie miałem pojęcia że tak blisko mamy tak piekne tereny. Może i płasko ale za to mokro,region piękny i jest co zobaczyć począwszy od kościołów z szesnastego wieku poprzez piękne pałacyki i bardzo urokliwą dolinę Pilicy. Trasa może liczyć nawet 100-120 km (mam nadzieję) i powinno się ją przejechać w kilka godzin. Będzie co fotografować a i błota i wody pod dostatkiem nawet w upalne lato.
art4x4
im trudniej tym lepiej i weselej
taki ramowy mocno nie dopracowany plan imprezy.
data...24-25-26 sierpnia (24 dla chętnych)
24-przyjazd i zakwaterowanie o godzinie
?? wyjazd dla chętnych na spływ kajakowy po Pilicy . O godz.
?? grill piwko wieczorne Polaków rozmowy.
25- śniadanie 9.00 odprawa itp. o 10.oo w las jakieś kilka km trasy widokowej z elementami przeprawowymi na 19.00 wszyscy mają byc na bazie zdanie kart.....grill piwko(prosiaczek) wieczorne Polaków rozmowy.
26- śniadanie i o godz
??wyjazd do Białobrzeg gdzie będziemy mogli sprawdzić samochody na zaimprowizowanym torze off-road przeprawić się przez Pilicę oraz wziąć udział w pożegnaniu LATA w Białobrzegach.
Wręczenie nagród i pamiątkowych dyplomów. Tak w wielkim skrócie namiary na noclegi ,wpisowe i inne sprawy już nie długo na naszej stronie i na tym forum.
Ale mi kolaborat wyszedł
data...24-25-26 sierpnia (24 dla chętnych)
24-przyjazd i zakwaterowanie o godzinie

25- śniadanie 9.00 odprawa itp. o 10.oo w las jakieś kilka km trasy widokowej z elementami przeprawowymi na 19.00 wszyscy mają byc na bazie zdanie kart.....grill piwko(prosiaczek) wieczorne Polaków rozmowy.
26- śniadanie i o godz

Wręczenie nagród i pamiątkowych dyplomów. Tak w wielkim skrócie namiary na noclegi ,wpisowe i inne sprawy już nie długo na naszej stronie i na tym forum.
Ale mi kolaborat wyszedł

art4x4
- DziadekRocky
-
W Białobrzegach odbyła się tylko jedna impreza off-roadowa w historii miasta, uczestnicy troszkę narozrabiali i teraz naprawdę jest ciężko przekonać do tej formy zabawy kogokolwiek . Mamy nadzieję że się uda, mamy zgodę Starosty,Burmistrza, Nadleśniczego jest z nami P.Arek który nam bardzo pomaga i już bardzo mu dziękujemy za to co dla nas i dla was zrobił.Jeśli to wszystko zagra to na pewno warto będzie przyjechać.
art4x4
chyba, ze w tym czasie bedzie Yota Spot (a na to sie zanosi), to bedziesz na MazurachKwiatec pisze:w związku że lubie te tereny i czesto tam bywam jestem na 100%
mam działeczkę pomiedzy białobrzegami a radomiem

CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
hoooligani 4x4
Mam nadzieję, że impreza dla lajtowych offroaderów z dziećmi spotka się z bardziej przychylnym nastawieniem władz.art4x4 pisze:W Białobrzegach odbyła się tylko jedna impreza off-roadowa w historii miasta, uczestnicy troszkę narozrabiali i teraz naprawdę jest ciężko przekonać do tej formy zabawy kogokolwiek . Mamy nadzieję że się uda, mamy zgodę Starosty,Burmistrza, Nadleśniczego jest z nami P.Arek który nam bardzo pomaga i już bardzo mu dziękujemy za to co dla nas i dla was zrobił.Jeśli to wszystko zagra to na pewno warto będzie przyjechać.
JEŻOMOBIL-LR 300 Tdi; A BURAKOM MÓWIMY STANOWCZE NIE
- Paweł Pajak
-
Chetnie pojedziemy
Chętnie pojedziemy PATROL GRY60, prosze o kontakt, jesteś z Radomia to dobrze bo ja też.
Chetnie się spotkam
Chetnie się spotkam