Kompletujemy obsadę II turnusu Transpolonii w sierpniu.
Na razie mamy zgłoszone 7 załóg. Pozostało 8 miejsc wolnych

Zapraszamy serdecznie.
Szczegóły www.adrenalinka.pl/transpolonia
Franc
Moderator: Misiek Bielsko
i bardzo dobra decyzja. szczerze mowiac, chcialem Cie jakos odwiezc od planu motania suzy, ale nie wiedzialem jak to lagodnie uczynickfitek pisze:@Jack: suza idzie do żydana dniach
a w planie coś większego i od razu lifcik (i gumy) + osłonki spodu (minimum), a jeśli szelestów starczy - zderzaki + progi, bagażnik, snorkel, może i jakaś wyciągarka (choć to ostatnie na początek mało prawdopodobne)
pewną sztukę już mam upatrzoną, ale decyzja zapadnie po dogłębnej analizie u mechanika
tak czy siak - chce mieć nowe gotowe auto na TP
dziękujemy my teżFrancek pisze:Powodzenia w Rumunii życzęTo piękny kraj i trzeba korzystać póki UE nie zakaże wszystkiego
![]()
Pzdr
szkoda, no szkoda. przemyśliwamy nad ponownym pojechaniem tą samą traską z Wami w sierpniu. kolega Witek wiem, że się wybiera na pewniaka, a ja... muszę jeszcze poargumentować, pogadać, po...Francek pisze: Za rok Krzysiu za rok......Jak zauważyłeś raczej nie dyskutuję a rozmawiam. Już się odbraziłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości