Czolem!
Wybiera sie ktos :
http://www.bezkres.com/borussia.htm
Czasu co prawda jeszcze duzo , ale .....
Borussia
Moderator: Misiek Bielsko
-
-
Ja się wybieram
, ma być podobno lajtowo, zabieram żone i dzieciaki, zwiedzimy sobie trochę Mazury, co prawda mieszkam w samym ich centrum
ale nie miałem okazji poznać bliżej terenu.
Czy trasa jest przejezdna np. Rav4? Pewnie znajomi też się wybiorą o ile to bedzie możliwe takim samochodem się poruszać

Czy trasa jest przejezdna np. Rav4? Pewnie znajomi też się wybiorą o ile to bedzie możliwe takim samochodem się poruszać

RR zmota, mechanik itp.
RAV4 żony
RAV4 żony

Witam!
Trasa będzie przejezdna dla RAVki bez problemu. To w końcu impreza turystyczna
Spokojnie można przyjechać samochodem, którym się jeździ na codzień - z żoną, dziećmi
Nawet żonę za kierownicę można puścić!!
Mam prośbę - jeśli ktoś zamiaruje jechać - niech wyśle mi chociaż wstępne zgłoszenie. Zaliczki, etc będziemy zbierać w kwietniu - ale w tej chwili muszę wiedzieć jakie jest zainteresowanie - żeby impreza się odbyła musimy zebrać ok. 15 załóg, z kolei max to 20 - więc pole manewru nie jest duże
Pozdrawiam!
Marcin
Trasa będzie przejezdna dla RAVki bez problemu. To w końcu impreza turystyczna

Mam prośbę - jeśli ktoś zamiaruje jechać - niech wyśle mi chociaż wstępne zgłoszenie. Zaliczki, etc będziemy zbierać w kwietniu - ale w tej chwili muszę wiedzieć jakie jest zainteresowanie - żeby impreza się odbyła musimy zebrać ok. 15 załóg, z kolei max to 20 - więc pole manewru nie jest duże

Pozdrawiam!
Marcin