Tak wiem... było juz sporo pytań o...
Moderator: Misiek Bielsko
Tak wiem... było juz sporo pytań o...
ale czy jesteście mi w stanie pomóc znaleźć łagodną trasę turysyczna dla mojej żony (nie po asfalcie) ? Aby nie zaraziła się wypadami 4x4 i aby nie zajeździła LR Disco1 z 91 roku w okolicach W-wy?
- Zielony&Załoga
- Kontaktowanie:
hmm... trasa turystyczna.. moja żona nie zraziła się nawet jak zasiedliśmy w rowie nad Wisłą na 1,5 godziny.
jeśli miałbym coś podpowiedzieć to: Kuklówka - opuszczona żwirownia niedaleko Radziejowic. W weekendy jest tam wesoło a jak sie wtopicie to będzie ktoś do pomocy. Można tam sobie pojeździć bo teren rozległy a przeszkody różnego stopnia trudności.
jeszcze ze 2, 3 tygodnie i zabieram mojego zacieka i żonkę na testy właśnie w tamto miejsce.
a jeśli się nie mylę to chyba 18 maja coś będzie grane
pozdrawiam
jeśli miałbym coś podpowiedzieć to: Kuklówka - opuszczona żwirownia niedaleko Radziejowic. W weekendy jest tam wesoło a jak sie wtopicie to będzie ktoś do pomocy. Można tam sobie pojeździć bo teren rozległy a przeszkody różnego stopnia trudności.
jeszcze ze 2, 3 tygodnie i zabieram mojego zacieka i żonkę na testy właśnie w tamto miejsce.
a jeśli się nie mylę to chyba 18 maja coś będzie grane

pozdrawiam
PIMPEK albinos - brudna świnia 

- blizzard
- Kontaktowanie:
W pierwszych numerach Wypraw4x4 były takie trasy turystyczne, także z okolic Wawy.
był Jimny, jest KZJ95
KLUB SUZUKI
KLUB SUZUKI
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Kuklówka to teren prywatny, co oznajmiają stojące tablice.Zielony&Załoga pisze:jeśli miałbym coś podpowiedzieć to: Kuklówka - opuszczona żwirownia niedaleko Radziejowic. W weekendy jest tam wesoło a jak sie wtopicie to będzie ktoś do pomocy. Można tam sobie pojeździć bo teren rozległy a przeszkody różnego stopnia trudności.
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Z wzbudzeniem zamiłowania do ofrołdu w Swojej Kobiecie jest niezwykle łatwe. Wystarczy powiedzieć, że jedzie sie na jakąś zorganizowana imprezę w szerszym gronie, w dzień wyjazdu musi się okazać, że ze wszystkich zapisanych uczestników jadą tylko trzy osoby: Ty, kolega innym autem oraz jakaś niewiasta z innego końca polski, która jedzie na imprezę pociągiem i jest możliwe, że pojedzie z Tobą, jako "Prawy". Najlepiej, żeby impreza była conajmniej dwudniowa... Miłość do ofrołdu jest silniejsza, niż codzienne obowiązki i udział Twojej Pani w imprezie gwarantowana, oczywiście jako Twój "Prawy"...
Znam z autopsji...

Znam z autopsji...

- blizzard
- Kontaktowanie:
Mylisz, obecnie takie "roadbooki" są w AutoŚwiecie4x4, ale właśnie głównie po asfaltachandrzej:) pisze:jeśli nie mylę gazety to są nadal, ale najnowsza trasa to zdecydowana większość po czarnymblizzard pisze:W pierwszych numerach Wypraw4x4 były takie trasy turystyczne, także z okolic Wawy.

Te z Wypraw zdecydowanie ciekawsze.
był Jimny, jest KZJ95
KLUB SUZUKI
KLUB SUZUKI
- Zielony&Załoga
- Kontaktowanie:
Słyszałem,Damian pisze:Kuklówka to teren prywatny, co oznajmiają stojące tablice.Zielony&Załoga pisze:jeśli miałbym coś podpowiedzieć to: Kuklówka - opuszczona żwirownia niedaleko Radziejowic. W weekendy jest tam wesoło a jak sie wtopicie to będzie ktoś do pomocy. Można tam sobie pojeździć bo teren rozległy a przeszkody różnego stopnia trudności.
że był tam jakiś smiertelny wypadek i właściciel terenu miał (ma ?) z tego powodu problemy. Żeby tego w przyszłości uniknąć ustawił te tablice ale nikogo nie gania. Sam tego jeszcze nie sprawdzałem.
@darkman mam zacieka i nie mam z tego powodu kompleksów. Jeżdżę tym na co mnie stać. Pozdr
PIMPEK albinos - brudna świnia 

e-tam, najwyraźniej masz, ale to twoja brocha,kokietujesz kolego, jesteś tu zbyt krótko, a właściwie za żadko by to wiedzieć, ale "jam to uczynił"
zasadniczo to żart był i jest, wyjasniam na priva, choć mi się nie bardzo chce
więcej loozu w pszyszłości winszuję !

zasadniczo to żart był i jest, wyjasniam na priva, choć mi się nie bardzo chce

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Raczej powód jest bardziej prozaicznyZielony&Załoga pisze:Słyszałem,Damian pisze:Kuklówka to teren prywatny, co oznajmiają stojące tablice.Zielony&Załoga pisze:jeśli miałbym coś podpowiedzieć to: Kuklówka - opuszczona żwirownia niedaleko Radziejowic. W weekendy jest tam wesoło a jak sie wtopicie to będzie ktoś do pomocy. Można tam sobie pojeździć bo teren rozległy a przeszkody różnego stopnia trudności.
że był tam jakiś smiertelny wypadek i właściciel terenu miał (ma ?) z tego powodu problemy. Żeby tego w przyszłości uniknąć ustawił te tablice ale nikogo nie gania. Sam tego jeszcze nie sprawdzałem.
@darkman mam zacieka i nie mam z tego powodu kompleksów. Jeżdżę tym na co mnie stać. Pozdr

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR