Tak wiem... było juz sporo pytań o...

Moderator: Misiek Bielsko

Darek0203
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Tak wiem... było juz sporo pytań o...

Post autor: Darek0203 » pn kwie 28, 2008 8:52 pm

ale czy jesteście mi w stanie pomóc znaleźć łagodną trasę turysyczna dla mojej żony (nie po asfalcie) ? Aby nie zaraziła się wypadami 4x4 i aby nie zajeździła LR Disco1 z 91 roku w okolicach W-wy?

Awatar użytkownika
Roch

Post autor: Roch » pn kwie 28, 2008 9:53 pm

zainwestuj w nawigacje, np z automapą.
ustaw, zeby wybierał trasę najkrótszą.
wymyśl jakieś miejsce, gdzie chcecie dojechac, tak z 50km za miastem.
i voila!

nie wiem jak na mazowszu, ale na pomorzu działa.
Landrąver Discovęry 200tdi

Awatar użytkownika
Zielony&Załoga
Kontaktowanie:

Post autor: Zielony&Załoga » pn kwie 28, 2008 10:31 pm

hmm... trasa turystyczna.. moja żona nie zraziła się nawet jak zasiedliśmy w rowie nad Wisłą na 1,5 godziny.

jeśli miałbym coś podpowiedzieć to: Kuklówka - opuszczona żwirownia niedaleko Radziejowic. W weekendy jest tam wesoło a jak sie wtopicie to będzie ktoś do pomocy. Można tam sobie pojeździć bo teren rozległy a przeszkody różnego stopnia trudności.

jeszcze ze 2, 3 tygodnie i zabieram mojego zacieka i żonkę na testy właśnie w tamto miejsce.

a jeśli się nie mylę to chyba 18 maja coś będzie grane :)23
pozdrawiam
PIMPEK albinos - brudna świnia :)21

Awatar użytkownika
darkman

Kontaktowanie:

Post autor: darkman » pn maja 12, 2008 12:18 pm

Matka.. Jest tylko jedna !! (dotyczy Zacieka jakby co?).
Twój to ściek w najlepszym wypadku :P 8)
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi

Awatar użytkownika
blizzard
Kontaktowanie:

Post autor: blizzard » wt wrz 30, 2008 2:46 pm

W pierwszych numerach Wypraw4x4 były takie trasy turystyczne, także z okolic Wawy.
był Jimny, jest KZJ95
KLUB SUZUKI

Awatar użytkownika
Damian

Kontaktowanie:

Post autor: Damian » wt wrz 30, 2008 2:49 pm

Zielony&Załoga pisze:jeśli miałbym coś podpowiedzieć to: Kuklówka - opuszczona żwirownia niedaleko Radziejowic. W weekendy jest tam wesoło a jak sie wtopicie to będzie ktoś do pomocy. Można tam sobie pojeździć bo teren rozległy a przeszkody różnego stopnia trudności.
Kuklówka to teren prywatny, co oznajmiają stojące tablice.
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.

LR

Awatar użytkownika
andrzej:)

Post autor: andrzej:) » wt wrz 30, 2008 2:57 pm

blizzard pisze:W pierwszych numerach Wypraw4x4 były takie trasy turystyczne, także z okolic Wawy.
jeśli nie mylę gazety to są nadal, ale najnowsza trasa to zdecydowana większość po czarnym

Awatar użytkownika
PiRoman

Kontaktowanie:

Post autor: PiRoman » wt wrz 30, 2008 3:19 pm

Z wzbudzeniem zamiłowania do ofrołdu w Swojej Kobiecie jest niezwykle łatwe. Wystarczy powiedzieć, że jedzie sie na jakąś zorganizowana imprezę w szerszym gronie, w dzień wyjazdu musi się okazać, że ze wszystkich zapisanych uczestników jadą tylko trzy osoby: Ty, kolega innym autem oraz jakaś niewiasta z innego końca polski, która jedzie na imprezę pociągiem i jest możliwe, że pojedzie z Tobą, jako "Prawy". Najlepiej, żeby impreza była conajmniej dwudniowa... Miłość do ofrołdu jest silniejsza, niż codzienne obowiązki i udział Twojej Pani w imprezie gwarantowana, oczywiście jako Twój "Prawy"...
Znam z autopsji... :D :D :D

Awatar użytkownika
blizzard
Kontaktowanie:

Post autor: blizzard » wt wrz 30, 2008 3:20 pm

andrzej:) pisze:
blizzard pisze:W pierwszych numerach Wypraw4x4 były takie trasy turystyczne, także z okolic Wawy.
jeśli nie mylę gazety to są nadal, ale najnowsza trasa to zdecydowana większość po czarnym
Mylisz, obecnie takie "roadbooki" są w AutoŚwiecie4x4, ale właśnie głównie po asfaltach :-?

Te z Wypraw zdecydowanie ciekawsze.
był Jimny, jest KZJ95
KLUB SUZUKI

Awatar użytkownika
WOLVERINE

Kontaktowanie:

Post autor: WOLVERINE » wt wrz 30, 2008 8:56 pm

PiRoman pisze: Ty, kolega innym autem oraz jakaś niewiasta z innego końca polski, która jedzie na imprezę pociągiem i jest możliwe, że pojedzie z Tobą, jako "Prawy".

to grozi solidnym wpier*(^ol od żony lub wielkim fochem a nie bakcylem 4x4 ;)
Suzuka Vitara
OME+31cali
http://www.gdansk4x4.pl

Awatar użytkownika
andrzej:)

Post autor: andrzej:) » wt wrz 30, 2008 9:17 pm

WOLVERINE pisze:
PiRoman pisze: Ty, kolega innym autem oraz jakaś niewiasta z innego końca polski, która jedzie na imprezę pociągiem i jest możliwe, że pojedzie z Tobą, jako "Prawy".

to grozi solidnym wpier*(^ol od żony lub wielkim fochem a nie bakcylem 4x4 ;)
też tak sądzę :roll:

Awatar użytkownika
Zielony&Załoga
Kontaktowanie:

Post autor: Zielony&Załoga » wt wrz 30, 2008 10:48 pm

Damian pisze:
Zielony&Załoga pisze:jeśli miałbym coś podpowiedzieć to: Kuklówka - opuszczona żwirownia niedaleko Radziejowic. W weekendy jest tam wesoło a jak sie wtopicie to będzie ktoś do pomocy. Można tam sobie pojeździć bo teren rozległy a przeszkody różnego stopnia trudności.
Słyszałem,
że był tam jakiś smiertelny wypadek i właściciel terenu miał (ma ?) z tego powodu problemy. Żeby tego w przyszłości uniknąć ustawił te tablice ale nikogo nie gania. Sam tego jeszcze nie sprawdzałem.

@darkman mam zacieka i nie mam z tego powodu kompleksów. Jeżdżę tym na co mnie stać. Pozdr
PIMPEK albinos - brudna świnia :)21

Awatar użytkownika
darkman

Kontaktowanie:

Post autor: darkman » wt wrz 30, 2008 11:00 pm

e-tam, najwyraźniej masz, ale to twoja brocha,kokietujesz kolego, jesteś tu zbyt krótko, a właściwie za żadko by to wiedzieć, ale "jam to uczynił" :)21
zasadniczo to żart był i jest, wyjasniam na priva, choć mi się nie bardzo chce :roll: :D więcej loozu w pszyszłości winszuję !
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi

Awatar użytkownika
Damian

Kontaktowanie:

Post autor: Damian » śr paź 01, 2008 9:12 am

Zielony&Załoga pisze:
Damian pisze:
Słyszałem,
że był tam jakiś smiertelny wypadek i właściciel terenu miał (ma ?) z tego powodu problemy. Żeby tego w przyszłości uniknąć ustawił te tablice ale nikogo nie gania. Sam tego jeszcze nie sprawdzałem.

@darkman mam zacieka i nie mam z tego powodu kompleksów. Jeżdżę tym na co mnie stać. Pozdr
Raczej powód jest bardziej prozaiczny :) Jak się wynajmuje teren na całą sobotę na fakturkę, to klient chciałby mieć teren wyłącznie na swoją imprezę, a nie użerać się tabunami terenówek i krosów ;)
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.

LR

Awatar użytkownika
harakiri

Post autor: harakiri » sob paź 04, 2008 9:14 pm

Poszlo na prv. Jesli bedziesz zainteresowany to prv

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczne zorganizowane”