Kazimierz Dolny, Nałęczów
Moderator: Misiek Bielsko
Kazimierz Dolny, Nałęczów
Poszukuje jakiegoś kempingu w tych miejscowościach. Przy okazji, co koniecznie zobaczyć, gdzie dobrze zjeść i wypić? 

koło nałęczowa jak się wraca do lublina jest hotelik, gdzie dają chyba najlepszy żur jaki jadłem 
pić chyba też dali nieźle bo nie pamiętam gdzie to dokładnie było i jak do lublina wracałem... no po basenie
to spa w nałęczowie to warto zamoczyć, łądnie wykończone, świetny klimacik,
nie idź tylko na kąpiele w białym błocie (osobno płatne), bo stare baby podsuszają sobie w nim zmiany kiłowe na skórze
taka plota szła po uzdrowisku 
generalnie rower weź i okolice kazimierza masz czaderskie wąwozy, piękne trasy nad rzeką, prom co się na linie w poprzek rzeki ciągnie z kazika do ruin zamku w janowcu/janowicach (?) jakoś tak, obok ruin tego zamku jest park-skansen szkoła artystów jakaś, idziesz a tu gość maluje jakiąś krowę, niezły melanż, sporo wyremontowanych starych chat jest
ogólnie sam kazimierz mi się średnio podobał, bardziej okolice i właśnie rowerem zwiedzane
a spanie - nie wypowiem się, miałem miejscówę w lublinie w chacie znajomych

pić chyba też dali nieźle bo nie pamiętam gdzie to dokładnie było i jak do lublina wracałem... no po basenie

to spa w nałęczowie to warto zamoczyć, łądnie wykończone, świetny klimacik,
nie idź tylko na kąpiele w białym błocie (osobno płatne), bo stare baby podsuszają sobie w nim zmiany kiłowe na skórze

generalnie rower weź i okolice kazimierza masz czaderskie wąwozy, piękne trasy nad rzeką, prom co się na linie w poprzek rzeki ciągnie z kazika do ruin zamku w janowcu/janowicach (?) jakoś tak, obok ruin tego zamku jest park-skansen szkoła artystów jakaś, idziesz a tu gość maluje jakiąś krowę, niezły melanż, sporo wyremontowanych starych chat jest

ogólnie sam kazimierz mi się średnio podobał, bardziej okolice i właśnie rowerem zwiedzane
a spanie - nie wypowiem się, miałem miejscówę w lublinie w chacie znajomych
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif