Re: Niedzielna rodzinna impreza pod hasłem "RAJD KARABANOWA"
Moderator: Misiek Bielsko
Niedzielna rodzinna impreza pod hasłem "RAJD KARABANOWA"
W ostatnią niedzielę stycznia (25 stycznia), na upamiętnienie Karabanowa jest oraganizujemy rodzinną imprezę w MRU w Pniewie.
Przy tej okazji, wraz z Miastem Międzyrzecz i portalem Odkrywamy Lubuskie organizujemy popierdówkę z Zielonej Góry do Pniewa (nie po czarnym). Jazda będzie kolumną. Równolegle, w tym samym czasie będzie jechała do Pniewa grupa aut z Gorzowa (do której również można się przyłączyć).
Na miejscu za free grochówka + ognisko (kiełbasa we własnym zakresie). Dodatkowo, dla uczestników, za darmo bilety wstępu z przewodnikiem do bunkrów. Na miejscu (Pniewo) dla chętnych wrażeń, do pokonania będzie trasa wzdłuż umocnień (z trudniejszymi miejscami do pokonania) oraz pycenie na żwirowni.
Każda załoga otrzyma pamiątkową naklejkę na auto za darmo.
Cała impreza za darmo*
*czyli bez ukrytych kosztów.
szczegóły dotyczące miejsc i godziny wyjazdu wkrótce.
Przy tej okazji, wraz z Miastem Międzyrzecz i portalem Odkrywamy Lubuskie organizujemy popierdówkę z Zielonej Góry do Pniewa (nie po czarnym). Jazda będzie kolumną. Równolegle, w tym samym czasie będzie jechała do Pniewa grupa aut z Gorzowa (do której również można się przyłączyć).
Na miejscu za free grochówka + ognisko (kiełbasa we własnym zakresie). Dodatkowo, dla uczestników, za darmo bilety wstępu z przewodnikiem do bunkrów. Na miejscu (Pniewo) dla chętnych wrażeń, do pokonania będzie trasa wzdłuż umocnień (z trudniejszymi miejscami do pokonania) oraz pycenie na żwirowni.
Każda załoga otrzyma pamiątkową naklejkę na auto za darmo.
Cała impreza za darmo*
*czyli bez ukrytych kosztów.
szczegóły dotyczące miejsc i godziny wyjazdu wkrótce.
... (@admin - nie moge usunąć tych powyższych postów)
piłeś?nie pisz
nie piłeś? wypij

nie piłeś? wypij

Znaczy sie toluen pić? jak to działa?
L E D for off-road
Technika idzie do przodu...
Technika idzie do przodu...
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim (a było nas w sumie 26 furmanek) za mile spędzoną niedzielę.alien256 pisze:RAJD BYŁ![]()
http://pl.youtube.com/watch?v=mTLplt00GAQ
Zapraszam i proszę o opinie
Pozdrawiam
Darek, Ty jak zwykle niezawodny i niezastąpiony jesteś ze strony "medialnej"

dzięki za kolejną pamiątkę !
fajnie zmontowany filmik i muza