Impreza ta skierowana jest do tych którzy posiadają własne autko terenowe i dla tych którzy nie posiadają takiego pojazdu - mamy własne Land Rovery które wraz z doświadczonym kierowcą wynajmujemy.
Szczegóły oraz formularz zgłoszeniowy znajdziecie pod tym linkiem.

Poniżej kilka opinii po poprzedniej imprezie czerwcowej osób z naszego forum:
psawiak pisze:no. w końcu doszedłem do siebie tzn. ręce i nogi już mi się nie trzęsą - ręce od gorzałki a nogi od trawersów i zjazdów.
kolejne lęki przełamane, okolice Nowej Rudy przypomniane. Super pogoda i dobre towarzystwo. Relaks pomieszany z adrenaliną.
Nie będe więcej cukrował i czekam na następne trasy.
dwidt pisze:dopiero teraz znalazłem chwile to powiem w skrucie , na tak zaje.......ej imprezie to jeszcze nie byłem![]()
wszystko dopięte na ostatni guzik , tu chyle czola dla Krzysia i Władka spisali sie na medal
trasa ułozona perfekcyjnie tak jak lubie było wszysko zjazdy podjazy nawet troche blotka ,a przejazd korytem rzeki rewelka
nie wiedziałem że autem można jeżdzić po skałach
a okazało się że można, jak tylko pozwoli czas to chętnie Was znów odwiedzimy, ps. pozdrawiam także wszystkich uczestników imprezy do zobaczenia na nastepnej
Dla Fejsbukowiczów otworzyliśmy też wydarzenie za pomącą którego mogą zapraszać innych swoich znajomych na Lipcową edycję - KLIKSimbus pisze:Wyjazd z pewnością trzeba zaliczyć do udanychOczywiście w miarę wolnego czasu piszę się na następne wyjazdy
Jedynie mój namiot okazał się za mały.. a może to ja jestem za duuży
![]()
Dlatego zakupiłem już wczoraj taki pałac jaki ma Piotrek
Przy okazji wizyty w Decathlon Kuba namówił mnie również na sikawkę taką którą gasił ognisko
Tak więc sprzęt biwakowy uzupełniony czeka w gotowości na następny wyjazd
Podziękowania dla Władka, Krissa i uczestników.
ZAPRASZAMY.