29-30.09.12 - "W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie"
Moderator: Misiek Bielsko
29-30.09.12 - "W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie"
Wakacje za plecami... Zostały jedynie wspomnienia po urlopach.. Jest jednak prosty sposób, żeby chociaż na chwilkę wspomnieć wolność letnich dni. Wystarczy wskoczyć w auto i przyjechać na Roztocze. W gronie niesamowitych osób spędzić weekend, bawić się i oderwać od codzienności. Skierujemy się w stronę Szczebrzeszyna, Zwierzyńca i Nielisza.
Nowe atrakcje, nowe miejsca i jeszcze więcej zabawy w świetnym towarzystwie! Zapraszamy serdecznie. Więcej informacji na www.roztocze4x4.pl
Zapraszamy!
Załoga Roztocze4x4.pl
Nowe atrakcje, nowe miejsca i jeszcze więcej zabawy w świetnym towarzystwie! Zapraszamy serdecznie. Więcej informacji na www.roztocze4x4.pl
Zapraszamy!
Załoga Roztocze4x4.pl
Włóczykij po Roztoczu 

Re: 29-30.09.12 - "W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzci
Pierwsze zgłoszenie jest 
Zapraszamy kolejnych chętnych

Zapraszamy kolejnych chętnych

Włóczykij po Roztoczu 

Kilka następnych zgłoszeń wpadło:)
Miejsca jeszcze są, ale się kurczą
A mała próbka z objazdu niedzielnego:
https://plus.google.com/photos/10888103 ... 7vGwLLypwE
Zapraszam!!
Miejsca jeszcze są, ale się kurczą

A mała próbka z objazdu niedzielnego:
https://plus.google.com/photos/10888103 ... 7vGwLLypwE
Zapraszam!!
Włóczykij po Roztoczu 

te śmieci do soboty usuniecie?
PS. nie zrozumiem, że się chce ludziom telepać do lasu ze śmieciami

PS. nie zrozumiem, że się chce ludziom telepać do lasu ze śmieciami

Chore podejście... coraz więcej tego jest po lasach... niestety... Trochę wywoziliśmy i zbieraliśmy po drodze, ale nie wszystko odważę się do auta włożyć...
Włóczykij po Roztoczu 

z tym sprżataniem to żartowałem...danti pisze:Chore podejście... coraz więcej tego jest po lasach... niestety... Trochę wywoziliśmy i zbieraliśmy po drodze, ale nie wszystko odważę się do auta włożyć...
pada u Was?

Od środy od 18 pada non stop tylko w różnym natężeniu 
Autko mi umyło

Autko mi umyło

Włóczykij po Roztoczu 

To już ostatnia szansa, żeby spędzić najbliższy weekend w gronie świetnych ludzi:)
Jak się komuś wysypały plany na sobotę i niedzielę, jeśli nie ma planów w ogóle, zapraszam serdecznie na Roztocze
Jak się komuś wysypały plany na sobotę i niedzielę, jeśli nie ma planów w ogóle, zapraszam serdecznie na Roztocze

Włóczykij po Roztoczu 

jak frekwencja wygląda?danti pisze:To już ostatnia szansa, żeby spędzić najbliższy weekend w gronie świetnych ludzi:)

I już po.... Szkoda... 
Niedługo relacja z imprezy
Dziękuję uczestnikom za 2 dni świetnej zabawy

Niedługo relacja z imprezy

Dziękuję uczestnikom za 2 dni świetnej zabawy

Włóczykij po Roztoczu 

Dziękujemy za super towarzystwo, za super atmosferę, super trasy i pyszne jedzonko....
(lizus?
, może ale polecam, bo warto)

(lizus?

czekamy, czekamydanti pisze:Niedługo relacja z imprezy![]()

Dziękujemy za świetnie spędzony łykend.
Trasy przejazdu : dla każdego coś się znalazło (błotko , trochę duużych kałuż , troszkę gliny ...), jednak co przede wszystkim mnie urzekło , niewyobrażalne widoki Roztocza.
Przewodnik po atrakcjach Roztocza: niesamowity człowiek opowiadający tą znaną i mniej znaną historię z wielką pasją.
Poszukiwania archeologiczne czyli szukanie skorup sprzed 800 lat - pierwszy raz to robiłem i mam pamiątkę
, wszyscy mówią , że to kamień , ale ja wiem swoje 
Kucharz powinien dostać złotą patelnię - jedzenie pycha
Jeszcze raz wielkie dzięki za imprezkę , z pewnością do Was wrócimy.
Szczerze POLECAM
Trasy przejazdu : dla każdego coś się znalazło (błotko , trochę duużych kałuż , troszkę gliny ...), jednak co przede wszystkim mnie urzekło , niewyobrażalne widoki Roztocza.
Przewodnik po atrakcjach Roztocza: niesamowity człowiek opowiadający tą znaną i mniej znaną historię z wielką pasją.
Poszukiwania archeologiczne czyli szukanie skorup sprzed 800 lat - pierwszy raz to robiłem i mam pamiątkę

Kucharz powinien dostać złotą patelnię - jedzenie pycha
Jeszcze raz wielkie dzięki za imprezkę , z pewnością do Was wrócimy.
Szczerze POLECAM

Włóczykij po Roztoczu 

fotki czadowe

(a dla siebie coś można dostać z tych fotek?

Objazd z ekipą roztocze 4x4 zrobiliśmy kolejny raz. Mimo, że trasa była nam dobrze znana to znowu wypad na Roztocze pozwolił nam się zrelaksować i poznać nowych „zakręconych na punkcie off roadu” ludzi, którzy przyjeżdżają nie tylko z okolicznych miejscowości, ale i z odległych zakątków Polski.
Zarówno Roztocze4x4 , Szczebrzeszyński Park Krajobrazowy i Roztocze Środkowe a także wyprawa Śladami Jakuba Wędrowycza bimbrownika z Wojsławic , oraz Goci spod Hrubieszowa pozwalają zwiedzić urocze miejsca, poznać ciekawych ludzi (sam mistrz pióra Pan Pilipiuk), wysłuchać fascynujących opowieści niezastąpionego przewodnika Wojtka.
Ale …., koniec słodzenia …. Teraz minusy …. A raczej jeden - STRASZNIE TO WCIĄGA i nie można doczekać się kolejnej wyprawy.

Zarówno Roztocze4x4 , Szczebrzeszyński Park Krajobrazowy i Roztocze Środkowe a także wyprawa Śladami Jakuba Wędrowycza bimbrownika z Wojsławic , oraz Goci spod Hrubieszowa pozwalają zwiedzić urocze miejsca, poznać ciekawych ludzi (sam mistrz pióra Pan Pilipiuk), wysłuchać fascynujących opowieści niezastąpionego przewodnika Wojtka.
Ale …., koniec słodzenia …. Teraz minusy …. A raczej jeden - STRASZNIE TO WCIĄGA i nie można doczekać się kolejnej wyprawy.