A jak się dokładnie przyjrzysz, to auto na linie to jest to samo z galerii nagri74 pisze:Tytuł topicu adekwatny do zdjęcia ...
pierwszej stronie tego tematu
Moderator: Misiek Bielsko
A jak się dokładnie przyjrzysz, to auto na linie to jest to samo z galerii nagri74 pisze:Tytuł topicu adekwatny do zdjęcia ...
kiedys na cyklu pewnych imprez gdzie bylem prawa reka szefa,to za takie numery wyjebywalismy z imprezy natychmiast.Igor909 pisze:Mi tak załatwili dwa ładne drzewa ....
Idą do ścinki
Dowiedziałem się po fakcieLR_Olek pisze:kiedys na cyklu pewnych imprez gdzie bylem prawa reka szefa,to za takie numery wyjebywalismy z imprezy natychmiast.Igor909 pisze:Mi tak załatwili dwa ładne drzewa ....
Idą do ścinki
z miejsca zbrodni taki uczestnik mogl od razu jechac do domu....
Igor909 pisze:Dowiedziałem się po fakcieLR_Olek pisze:kiedys na cyklu pewnych imprez gdzie bylem prawa reka szefa,to za takie numery wyjebywalismy z imprezy natychmiast.Igor909 pisze:Mi tak załatwili dwa ładne drzewa ....
Idą do ścinki
z miejsca zbrodni taki uczestnik mogl od razu jechac do domu....
co nie znaczy, że nie można tak robić i teraz, a nawet tym bardziej powinno się tak robićLR_Olek pisze:to go nie wpusc na impre...nastepna
w ogole na tych imprach co bylem prawa reka,to wyjebywalismy za zjazd z wytyczonej trasy na obszarze lesnym.
kazda chec opuszczenia trasy w celu zatankowania naprawy noclegu siusi miala byc zglaszana orgom aby nawiedzeni uczestnicy nie paletali sie po lesie tam gdzie nie trzeba i zeby pozniej nie bylo kwasow z lesnymi.
dyskwa z miejsca za niedostosowanie sie do regulaminu,a dzialo sie to dobre juz z 6 lat temugdzie offroaderow bylo malo,ale sie ich z geby znalo wszystkich.
teraz juz jest gorzej....za duzo luda.
Ma sens po to aby inni nie popelniali takich bledow...Zielony&Załoga pisze: Wydaje mi się, że pisanie o zachowaniu się w terenie nie ma żadnego sensu.
nie mozna zamknąć kraju dla offroadu dopóki sie nie zbuduje dobrego roaduLR_Olek pisze:Ma sens po to aby inni nie popelniali takich bledow...Zielony&Załoga pisze: Wydaje mi się, że pisanie o zachowaniu się w terenie nie ma żadnego sensu.
bo przez takie bledy ,mozna zamknac nasz kraj dla offroadu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości