Slask , mysowice jaworzno okolice
Moderator: Misiek Bielsko
Pierwsza jazda po hołdzie i pierwsze straty:
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... 1&start=50
Gdzie tam jeszcze można posmigać na AT'kach (bo MTki to tylko od święta zakładam)?
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... 1&start=50
Gdzie tam jeszcze można posmigać na AT'kach (bo MTki to tylko od święta zakładam)?

Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
Re: Slask , mysowice jaworzno okolice
odsiwezam topic bo nabylem w koncu po dlugich opszukiwaniach swojego 4x4 i szukam terenów w okolicy Katowic takich zeby pojezdzic a nie urwac od razu czegos i nie zaplacic mandatu - a wiec pytanie po raz kolejny - gdzie (po za opisana wczesniej halda)?
najblizej mam na halde kolo panewnik (w starych panewnikach na zakrecie przy kosciele prosto w las w kierunku rudy) ale jezdzilem tam sporo na 2 rowerze i 2 razy trafilem na jakichs mundurowych, a jedyna droga dojazdowa na ktorej nie ma zadnych zakazów (czy szlabanu czy zakazów lasow panstwowych) prowadzi przez tory i barykade z plyt betonowych - mimo wszystko slady co najmniej 3 aut tam widzialem (moze jest jakas jeszcze droga ktora mozna tam cich wjechac?) ponoc w kolo zakladow wojskowych gdzie rosomaki tluka jest jakis teren?
najblizej mam na halde kolo panewnik (w starych panewnikach na zakrecie przy kosciele prosto w las w kierunku rudy) ale jezdzilem tam sporo na 2 rowerze i 2 razy trafilem na jakichs mundurowych, a jedyna droga dojazdowa na ktorej nie ma zadnych zakazów (czy szlabanu czy zakazów lasow panstwowych) prowadzi przez tory i barykade z plyt betonowych - mimo wszystko slady co najmniej 3 aut tam widzialem (moze jest jakas jeszcze droga ktora mozna tam cich wjechac?) ponoc w kolo zakladow wojskowych gdzie rosomaki tluka jest jakis teren?
był: SJ500, 1988
jest: jimniak, 2001
- kjablonski
jest doga wjazdowa ................ przez tory właśnie , po lewej stronie .... tak słyszałem 

mnie zczaili przy wylocie na DK1 po jezdzeniu....
ale to niebieskie anioly kroili na radar - powiedzialem ze robilem zdjecia i nie wiedzialem ze nie wolno bo nie pisze - to powiedzieli ze nie wolni i zebym juz tak nie robil - i powiedzieli tez zeby tam do tych lasow nie wjezdzac bo lesni gonia dopiero
ale to niebieskie anioly kroili na radar - powiedzialem ze robilem zdjecia i nie wiedzialem ze nie wolno bo nie pisze - to powiedzieli ze nie wolni i zebym juz tak nie robil - i powiedzieli tez zeby tam do tych lasow nie wjezdzac bo lesni gonia dopiero

no limits,no rules,no roads
4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
w niedziele jezdzilem tu: http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=%B ... =3&scale=3
teren super a o dziwo pusto bylo poza 1 quadem.. Niestety - bo na moich oponkach balem sie ze zostane w tym blocie co tam powstalo po nocnych opadach a w razie czego nie bylo nikogo kto by mnie wyciagnal... Moze ktos sie ma ochote tam wybrac np jutro popoludniu/wieczorem? jak co to pm albo mail
teren super a o dziwo pusto bylo poza 1 quadem.. Niestety - bo na moich oponkach balem sie ze zostane w tym blocie co tam powstalo po nocnych opadach a w razie czego nie bylo nikogo kto by mnie wyciagnal... Moze ktos sie ma ochote tam wybrac np jutro popoludniu/wieczorem? jak co to pm albo mail
To popularna Ajska - może nie jest przepełniona, ale dość często ktoś się tam kręci.pavelk pisze:w niedziele jezdzilem tu: http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=%B ... =3&scale=3
Taka jest moja koncepcja,
Tak ja to widzę...
Tak ja to widzę...
sj-tkiem w standardzie tez da rade z Wami pojezdzic czy tylko extreme? Ew czy moze bedzie ktos mial ochote zamiast upalac na smierc i zycie pojezdzic lajtowo i pokazac gdzie w okolicy i co mozna zawalczyc? równiez w tygodniu popoludniami/wieczorem wiec jak ktos chetny to pisac na priva bo autko mam niedlugo i niewiele miejscowek na razie poznalem a tez czasem wole nie ryzykowac jechac samemu i gdzies sie wkleic na amen
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Spokojnie każdy znajdzie coś dla siebie- teren tak duży i zróżnicowany że... ho hopavelk pisze:sj-tkiem w standardzie tez da rade z Wami pojezdzic czy tylko extreme?
warto tylko wcześniej zadzwonić do klubu czy zagadnąć na GG czy nie szykuje się coś ostrzejszego (bo czasami są poszukiwania - nowych wyzwań)

www.silesiapark4x4.pl