wycieczka spontan!!!
Moderator: Misiek Bielsko
Prowokacja czy nie, lepiej na zimne dmuchac, bo potem zobaczy jeden z drugim 4x4 i kamieniami bedzie rzucal przez taki "spontan" bez glowy.Piotrek M pisze:Daj spokój Damian, niektórzy nie zrozumieją co wolno a co nie. Gdzie wolno jeździć a gdzie nie wolno.
Poza tym troche mi to prowokacją trąci.
I chyba bedziemy wtedy pokonywac przeszkody terenowe pod postacia kraweznikow w miescie.
- Igor V8
-

Damian ....Damian pisze:Ja tylko informuję. W ciut dalszej okolicy są miejsca gdzie parków i rezerwatów nie ma
Żebyś widział co jakieś pajace z wału za rurami zrobili
Na odcinku 100 m jest zryty całkowicie
Jakby czołgi tamtędy szły
Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 
miejsce niebawem podzieli los wisły ;( co mnie bardzo wkurza bo ja tam zaczynałem ;(Igor909 pisze:Damian ....Damian pisze:Ja tylko informuję. W ciut dalszej okolicy są miejsca gdzie parków i rezerwatów nie ma
Żebyś widział co jakieś pajace z wału za rurami zrobili![]()
Na odcinku 100 m jest zryty całkowicie
Jakby czołgi tamtędy szły
- anies69
- jestem tu nowy...

- Kontaktowanie:
po pierwsze nie mam ochoty na robienie boruty, po drugie po to , to pytanie zeby cos wiecej sie dowiedziec o tym terenie. jedynie Damian odpowiedzial ze w okolicy sa lepsze miejscowki i zeby tam sie nie pchac i chwala mu za to, co do reszty nie mam pytan 
crazy crew 4x4 team ,vitara93'for fun, p38 v8 96'on tour
ja też.
kiedyś było inaczej.
mniej kasztanienia i czepiania się.
większość tylko pisze, bo nie chcą ruszyć d. w teren. choćby lajtowo pojeździć i popatrzeć na piękną przyrodę (bez niszczenia).
lepiej pojechać i podziwiać widoki w ciszy niż klikać bezmyślnie w klawiaturę, albo od wielkiego dzwonu pojechać i POPATRZEĆ jak inni jeżdżą, a przy tym nawymyślać teorii, obgadać wszystkich, napić się piwa, zjeść kiełbasę znad opony i pojechać do domu znów do komputera.
Co do mojej wypowiedzi, to nie chcę generalizować, bo wiem, że na forum są też osoby, które chętnie, konkretnie i rzeczowo odpowiedzą, pomogą.
Lecz niestety coraz więcej takich co wszystkie rozumy pozjadali przed komputerem i browarem w domu.
P.S. do kolegi z Krakowa.
też jestem z Kraka i chętnie bym się spotkał i pojechał na jakąś fajną wycieczkę.
pozdr
jose
kiedyś było inaczej.
mniej kasztanienia i czepiania się.
większość tylko pisze, bo nie chcą ruszyć d. w teren. choćby lajtowo pojeździć i popatrzeć na piękną przyrodę (bez niszczenia).
lepiej pojechać i podziwiać widoki w ciszy niż klikać bezmyślnie w klawiaturę, albo od wielkiego dzwonu pojechać i POPATRZEĆ jak inni jeżdżą, a przy tym nawymyślać teorii, obgadać wszystkich, napić się piwa, zjeść kiełbasę znad opony i pojechać do domu znów do komputera.
Co do mojej wypowiedzi, to nie chcę generalizować, bo wiem, że na forum są też osoby, które chętnie, konkretnie i rzeczowo odpowiedzą, pomogą.
Lecz niestety coraz więcej takich co wszystkie rozumy pozjadali przed komputerem i browarem w domu.
P.S. do kolegi z Krakowa.
też jestem z Kraka i chętnie bym się spotkał i pojechał na jakąś fajną wycieczkę.
pozdr
jose
UAZ.Sexy technology.
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504