Gdzie jechać początkiem października??

Wycieczki, te dalekie i te bliskie... Turystyczne wyjazdy za granice itp.

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
TomaszRT

Re: Gdzie jechać początkiem października??

Post autor: TomaszRT » czw lip 04, 2013 8:49 am

I w dalszym ciągu podobnie kosztuje ten bilet. Jedynym, nazwijmy to niedociągnięciem, jest to że nie da się tego biletu kupić na lotnisku.. Język faktycznie koszmarny, ale po angielsku raczej bez problemów się dogadywałem.. Byłeś w knajpie Nancsi Neni?
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » czw lip 04, 2013 10:08 am

Nie byłem. Jedliśmy w Hali Targowej i gdzieś w okolicach parlamentu, ale nie pomnę knajpy, bo i nie ma specjalnie co wspominać. Skupiliśmy się na oglądaniu i pocieszyliśmy się w dniu wyjazdu pełnym bagażnikiem win i warzywami kupionymi przy drodze za ostatnie forinty. Celem głównym wycieczki był Hungaroring, co też każdemu fanowi sportów motorowych polecam, GP F1 już niedługo :wink:
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172

filarm

Post autor: filarm » czw lip 04, 2013 6:25 pm

Jak byłem w pradze w zeszłym roku to też auto tylko na dojazd i reszta metrem szybko tanio i dość wygodnie :)21 co do języka ja znam angielski dziewczyna niemiecki to sie dogadamy :)21 a jak na węgrzech z offroadem ?? Pojade fronterą to mógłbym jeden dzień pobłądzić po górskich szlakach tylko żeby legalny offroad był :wink: hungaoring też pewnie zachacze :wink: ciekawe czy wpuszczają na tor swoim autem(jakby coś z frotą nie wyszło jedziemy civiciem vtec :lol: )właśnie wino oboje lubimy i liczę na dużo degustacji wieczorami :)21
Opel Frontera A 2,4i remontomodyfikacje in progress:D SWAP

Suzuki SJ500 gaźnik 2x34mm:D SPRZEDANY:(

Awatar użytkownika
Wojtek_W

Post autor: Wojtek_W » czw lip 04, 2013 6:43 pm

Gorskie szalki na Wegrzech? :)21
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...

filarm

Post autor: filarm » czw lip 04, 2013 7:23 pm

No co maja kekez coś koło 1000m :wink: no moze to nie jest nic specjalnego bo kolo domu mam czupel 933m i dla mnie to ponizej 1500m nie ma gory no ale co zdobędę najwyższy szczyt węgier :)21 no a jakieś polne legalne dróżki może znacie tak co by uciec od cywilizacji na troche i zobaczyć spokojniejsze miejsca bardziej urokliwe czy mniej zaludnione ??
Opel Frontera A 2,4i remontomodyfikacje in progress:D SWAP

Suzuki SJ500 gaźnik 2x34mm:D SPRZEDANY:(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wycieczki”