Bieszczady

Wycieczki, te dalekie i te bliskie... Turystyczne wyjazdy za granice itp.

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
TomaszRT

Re: Bieszczady

Post autor: TomaszRT » czw lip 05, 2012 7:34 am

Mroczny pisze:cudnie wonieje dyskoteka
w małym Transicie tylne światła Wam mrygają jak stroik świąteczny.. chyba się masa gdzieś zgubiła..
:)21
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'

Awatar użytkownika
bredfan

Post autor: bredfan » czw lip 05, 2012 8:27 am

TomaszRT pisze:
Wojtek_W pisze:Jezioro i rowery wodne to nie wiem. Poza solina watpie. Aczkolwiek moge sie mylic, bo to nie w ramach moich zaintersowan.
prócz Soliny jest jeszcze poniżej jezioro Myczkowieckie.. urocze, ale co tam jak tam ze sprzętem pływającym to nie wiem..
;)
Myczkowieckie fajniejsze ale woda zimna. Rowerki mozna pozyczyć w Bóbrce od strażaków a łódkę w hotelu Solina w Myczkowcach (dawny Energetyk) - mieli tam jakąś kabinówkę.

Po drugiej stronie jeziora jest ośrodek domkowy - zadupie totalne dojazd tylko 4x4 lub promem z Myczkowiec. Warunki takie se ale raczej cisza i spokój.
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."

tomquat

Post autor: tomquat » czw lip 05, 2012 8:31 am

i w Bóbrce słyszałem można sobie fajny domek wynająć :D z widokiem na jezioro....

Awatar użytkownika
spiderman
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: spiderman » czw lip 05, 2012 8:50 pm

Adamek pisze:Jak ktos bedzie wietrzyl juz jaja na urlopie w Cisnej, to moze zrobi mi przysluge i podjedzie/podejdzie do Zubraczego kopnac w ryja jednego lokalesa z pozdrowieniami ode mnie ? Sam nie moge za szybko, za daleko mam. :)21
No ja w sumie bym mógł bo jadę do Cisnej na kilka dni ale myślisz że nie odda? :)18

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » czw lip 05, 2012 8:52 pm

Nie odda, za cienki jest - tylko warunek, nie siadac z ujem do picia, bo na koniec zwoluje kolesi i tłuką we trzech jednego. :)21
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji

Awatar użytkownika
tomek 79

Post autor: tomek 79 » pt lip 06, 2012 5:32 pm

Adamek pisze:Nie odda, za cienki jest - tylko warunek, nie siadac z ujem do picia, bo na koniec zwoluje kolesi i tłuką we trzech jednego. :)21

czyli bieszczadzkie solo :)21

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » pt lip 06, 2012 6:12 pm

tomek 79 pisze:
Adamek pisze:Nie odda, za cienki jest - tylko warunek, nie siadac z ujem do picia, bo na koniec zwoluje kolesi i tłuką we trzech jednego. :)21

czyli bieszczadzkie solo :)21
No :)21

Awatar użytkownika
spiderman
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: spiderman » pt lip 06, 2012 8:29 pm

No dobra. Ale na wszelki wypadek mogę mu przejechać samochodem po stopie :)9

filarm

Post autor: filarm » ndz sie 05, 2012 8:21 am

A wiec bylem w bieszczadach i się w nich zakochałem :)21 polecam każdemu kto chce odpocząć od wariactwa i pracy. Jestem (a raczej byłem) kurierem w DHLu gdzie tempo pracy jest straszne, a w bieszczadach czas jakby zwalnia :)21
Opiszę moją "wyprawę", bo niestety ale froty nie udało się naprawić ale pojechaliśmy citroenem saxo...bynajmniej nie offoroadowe auto ale offroad był :)21 ....przypadkiem....ale po kolei :D

Wyjechaliśmy w środę rano ze Skawicy koło Zawoi :)21 ledwo dojechaliśmy do Limanowej a tu nagle pierwsza przygoda :wink: jedziemy spokojnie a moja dziewczyna mówi: EJ hamulca nie ma !! (Ona kierowała) ja se myśle jak tu teraz auto zatrzymać skoro Ona nie ma pojęcia o hamowaniu awaryjnym....ale jakoś się zatrzymaliśmy...dziwne hamulca nie ma a stoimy...patrze na pedały a tu ładna nóżka mojej dziewczyny trzyma hamulec a pedał gazu jest w podłodze....dobra Ewelka dobrze jeździ ale nie ma pojęcia co jest co w aucie :wink: troszkę się przeraziłem kiedy zobaczyłem urwaną linkę ale używając wsuwki do włosów dorobiłem końcówkę linki i zawiązałem ją do linki na supeł :)13 dało się jechać ale silnik ciągle miał 3tys obr., na szczęście w limanowej był sklep gdzie zakupiliśmy zestaw naprawczy :)21 kolejka do sąsiedniego warsztatu miała około 10 aut więc sam naprawiłem auto 8) a jaki plus u dziewczyny heheh :)21

Po długiej drodze około 5 godzin i wspólnym śpiewaniu piosenek ich troje :o dojechaliśmy do Cisnej:D zamówiony nocleg w domku Ostoja znaleźliśmy baaaardzo szybko :)21 od samego początku zrobił na nas dobre wrażenie-cały drewniany. Ładny, czysty i zadbany pokój. Dużo miejsca na samochody, fajna altanka z grillem i ogólny wystrój z trofeami myśliwego(poroża, skóry, itp)bardzo mili właściciele i do tego też mieli saxo i to wyliftowanego hehe.

Pierwszego dnia wieczorem ruszyliśmy na Cisną coś zjeść:D Polecam pizze w Trolu-jedna z lepszych jaką jadłem :)21 krótki spacerek po Cisnej i do spania :D rano niestety deszcz :)11 po śniadaniu ruszyliśmy na szlaki :D mimo deszczu :roll: pojechaliśmy przez Majdan na Roztoki górne a stamtąd niebieskim szlakiem wzdłuż granicy ok godzinki drogi na Okrąglik.

Szlak całkiem spoko ale większość lasem i był tylko jeden odcinek z fajnym widokiem. Spotkaliśmy tam dwóch gości zbierających jagody-hurtem bo mieli plecak złożony ze skrzynek plastikowych na jagody :o gdzieś w połowie drogi na polanie gdzie były fajne widoki stwierdzili że to już Okrąglik i że zaczną tutaj zbierać...ja stwierdziłem że wg mapy mamy jeszcze ponad kilometr...poszliśmy i się nie myliłem :)21 tylko że widoków nie było tam żadnych i poszliśmy czerwonym szlakiem na Jasło :lol: i to był dobry pomysł :)21 jasło to jedna wielka polana i okrągły grzbiet ale chmury zaczęły się podnosić dając super wrażenia wizualne(uwielbiam chmury w górach). na zboczach jasła było tyle jagód, że spotkani wcześniej goście w ciągu pół godziny mieliby pełny ten ich plecak ale cóż wiedzieli lepiej gdzie jest Okrąglik i jagody :wink:

w drodze powrotnej mieliśmy już piękną słoneczną pogodę :)21 później pojechaliśmy na małą rundkę autem zobaczyć Połoniny :D Moja dziewczyna była już w bieszczadach i wiedziała co ją czeka :wink: ja byłem pierwszy raz i jak zobaczyłem Połoniny w świetle popołudniowego słońca byłem pod ogroooomnym wrażeniem :)21 to jest niesamowity widok :o poszliśmy sobie na mały spacerek szutrową dróżką między trawiastymi polami w stronę Wielkiej i małej rawki. Super klimat polna droga pola trawiaste i brzózka przy drodze :)21 normalnie niesamowity klimat pełen spokoju i ładującego pozytywną energią wrażenia. A do tego zero cywilizacji i domów. Zrobiliśmy rozeznanie szlaków na połoninach i połączeń autobusowych, po czym wróciliśmy na nocleg.

Wieczorem w Cisnej szukaliśmy czegoś dobrego do jedzenia....byliśmy prawie wszędzie wchodząc i wychodząc z każdego miejsca :roll: w końcu wróciliśmy do takiej małej herbaciarni gdzie jedzenie jest bardzo smaczne i syte mimo, że porcje nie największe :wink: jest też bardzo duży wybór herbat czarnych, zielonych, białych dla każdego coś fajnego-miejsce godne polecenia :)21

Nazajutrz rano piękna pogoda :)21 szybkie śniadanko i o 7 rano byliśmy już w Wetlinie :)21 tam pod sklepem ABC zostawiliśmy auto na parkingu i przesiedliśmy się do autobusu do Ustrzyk Górnych. W Ustrzykach wyruszyliśmy na szlak w Połoniny :)21 Szlak jest bardzo zadbany i dobrze oznaczony. Niestety płatny ok 5zł jak dobrze pamiętam ale warto za takie utrzymanie szlaku. Miejscami są strome podejścia ale nie ma tragedii, Skrzyczne w Szczyrku jest gorsze :wink: dokąd idzie się lasem jest jak w każdych innych górach ale kiedy wyjdziemy ponad las zaczyna się najlepsze-niesamowita przestrzeń, widoki 360 stopni w koło bez żadnych zasłon :)21 i ta ścieżka wzdłuż szczytów :)21 tego nie da się opisać tam trzeba pójść :)21

Zeszliśmy z Połoniny Caryńskiej dość stromym zejściem do parkingu w Brzegach górnych. Tam mała przerwa na ubikacje...co było dość pamiętnym wydarzeniem-ubikacja to budka z wykopanym pod nią dołem i dziurą wyciętą w desce :wink: i oczywiście z serduszkiem wyciętym w drzwiach i napisami z cytatami myślicieli kiblowych :wink: teraz rozumiem piosenkę zespołu the bill-kibel heheh :)21

Wyjście na drugą połoninę- Wetlińską robiliśmy tuż po południu około 13 w strasznym upale...to było straszne ale daliśmy rade :)21 co kilka kroków przerwa ale udało się a widoki z góry i w ogóle szczyt połoniny są nagrodą za ten wysiłek :)21 spotkaliśmy tam grupkę śpiewających turystów tak ok 15 osób...wyglądali na zadowolonych, szli wesoło podśpiewując...ciekawe czy jak szli do góry też tak śpiewali :wink:

Na szczycie połoniny Wetlińskiej jest schronisko-chatka puchatka...cóż nie wiem ale mi osobiście nie przypadło do gustu. W każdym razie jakiś stary gazik stał pod schroniskiem :)21 co ciekawe miał amortyzatory ramieniowe a resory owinięte szmatka...więc był pewnie i bardzo stary ale wyjechał tam jakoś a więc da się...hehehe dobrze :)17 od chatki puchatka szliśmy dalej szlakiem do Przełęczy Orłowicza. Niestety niebo zaciągnęło się chmurami i zaczął padać deszcz...droga ciągnęła się strasznie aż wkońcu doszliśmy do tej przełęczy i skrzyżowania szlaków, a stamtąd już tylko dwie godzinki do Wetliny :)21 a było już po 18 ale na szczęście przestało padać :)21

Idąc w dół moja Dziewczyna miała już dość(nie dziwie się od 9 byliśmy na szlaku) i mówiła że mnie zabije że to jeszcze dwie godziny...ale na szczęście zadzwonił kumpel, mówiąc że robi testy zmotanego samuraia więc nie słyszałem narzekań :wink: . Spotkaliśmy po drodze jednego Pana (przewodził grupie chłopców wędrujących po górach) zapytaliśmy go czy jeszcze daleko do Wetliny, a byliśmy totalnie już wymęczeni, zwłaszcza Moja Ewelka...Miły Pan odpowiedział zbawienne zdanie-jeszcze jakieś 15minut :)21 na ustach Ewelki pojawił się uśmiech :lol: a jak zapytaliśmy potem gdzie stamtąd do sklepu abc iść w Wetlinie, powiedział że wyjdziemy pod sklepem, ogarnęła nas wielka radość :)21

Dowiedzieliśmy się też od niego o historii bieszczad- co ciekawe są wynikiem działalności człowieka i połoniny nie są naturalne...wieczorem cali zmęczeni ale dumni z pokonania dwóch połonin jednego dnia, a to już nie lada wyczyn (zwłaszcza dla nas amatorów górskich wycieczek, które bardzo lubimy ale nie chodzimy zbyt regularnie) udaliśmy się coś zjeść w Cisnej :lol: Polecam baaaardzo karczmę Troll w Cisnej-a w niej barszcz ukraiński :)21 jest przepyszny :)21 jak zresztą i inne dania w tej karczmie np wspomniana wcześniej pizza i schabowy z boczkiem i cebulą podany w dość oryginalny i ciekawy sposób.

Następnego dnia musieliśmy niestety opuścić Cisną i nasz nocleg w Ostoi gdzie na pewno wrócimy, bo za przystępną cenę 40zł/os warunki były wręcz idealne :)21 pojechaliśmy nad Solinę. Pół dnia zeszło nam na znalezienie noclegu na jedną noc-mało kto chciał dawać nocleg na jedną noc, a do tego była sobota. W Solinie było miejsce w hotelu ale był dla nas zbyt komunistyczny. Znaleźliśmy bardzo przyjemny nocleg w Myczkowie(między Soliną a Polańczykiem) w cenie 50zł/os w warunkach bardzo fajnych z tv i łazienką i bardzo miłą obsługą.

Pojechaliśmy później do Sanoka drogą wzdłuż jeziora Myczkowieckiego. Była to boczna droga bo chciałem unikać głównych dróg żeby mieć choć namiastkę offroadowego błądzenia i trafiliśmy na kilka kilometrów kocich łbów :wink: Jezioro bardzo kameralne i wyglądało bardzo ładnie w malowniczym krajobrazie. Ma nawet tamę tak jak Solińskie i rowerki. Cisza i spokój i prawie nie było ludzi..a nad Soliną tłumy :wink:

W Sanoku widziałem restauracje Off-road :D niestety nie weszliśmy tam ale następnym razem na pewno tam zawitam :)21 Skansen godny polecenia-dużo budynków, ciekawie zaaranżowane i dobrze wyposażone. Mieli nawet snopy siana na polach pod chałupami :)21 i ciekawą szkołę z drewnianymi tornistrami :o warto, a właściwie jedynym słusznym wyborem jest zwiedzanie z przewodnikiem. Samemu nie da się wejść do środka budynków. Przewodnik kosztuje 40zł od grupy. Grupy tworzą się same z małą pomocą kasjerki :)21 szybko znalazło się około 10 osób w tym bardzo sympatyczna para motocyklistów. I w takiej kameralnej grupie około 2 godziny zwiedzania minęło bardzo szybko. Po zwiedzaniu skansenu udaliśmy się na rynek w Sanoku do karczmy na rynku coś zjeść-polecam oczywiście barszcz ukraiński i polewajke na maślance-pychota :)21 rynek i widok na miasto z rynku na zdjęciach wyszły identycznie jak nasze zdjęcia z wcześniejszego wypadu do Pragi...naprawdę można na zdjęciach pomylić Prage z Sanokiem...no Praga jest większa :wink: swego nie znacie cudze chwalicie jak to mówią :wink:

Wieczorem znowu padał deszcz więc nici z plażowania :( za to miły wieczór we dwoje przy tv :wink: w niedzielę rano ruszyliśmy na Solinę :)21 Dojście do zapory jak Krupówki w Zakopanem :wink: komercja i tandeta(no może nie wszystko ale jest) ludzi jak mrówek normalnie. Zapora bardzo fajna i wysoka. Można ją zwiedzać w środku, ale niestety nie mieliśmy czasu, bo trzeba było zbierać się do domu.

Patrząc na mapę stwierdziłem ze skoro wracamy przez Cisną, to zróbmy sobie dłuższą trasę i popatrzmy jeszcze na Połoniny :)21 oki jazda :)21 ja pilotowałem Ewelka kierowała. Jechaliśmy drogą 894 w kierunku miejscowości Czarna, potem Lutowiska, Ustrzyki Górne i nasze Połoniny :D Na mapie zobaczyłem skrót z Polany do Lutowisk :)21 wg legendy mapy droga utwardzona więc luz-jedziemy. W Polanie był drogowskaz Lutowiska 9km :)21 super jedziemy. Skoro są znaki to będzie dobrze :D Piękny asfalt, szeroko-dobry skrót :)21 za winklem koniec asfaltu :)21 :)21 jeszcze piękniejszy skrót :lol: to około 9 kilometrów szutrowej lekko kamienistej drogi :)21 raj dla frontery....Ewelka miała dość mojego ciągłego gadania o frocie wiec zamiast mówić frota, frontera itp(zostało mi to zabronione) frontera została nazwana pfffffffffffffff :)11 właśnie raj dla pfffffffffff ale jechaliśmy citroenem saxo...w którym tył siedział nisko bo drążki nie podciągnięte...na szczęście udało się. i pierwszy offroad Ewelki zaliczony-no może nie tak miało być ale stwierdziła, że zajebiście było :)21 ciekawe co powie jak w końcu naprawie frontere(w chwili edycji tekstu już działa!!!) i pojedziemy na prawdziwy offroad z fest podjazdami i bagnami...albo wtopimy samuraia kumpla na zwolnicach i będziemy go 7 godzin wyciągać...bądźmy dobrej myśli :lol: co ciekawe przy tej drodze była mała osada ludzi i nawet drogowskaz z odległością do Lutowisk (5km). Był nieco zardzewiały ale czytelny. Nie spodziewałem się takiej fajnej drogi i do tego legalnej i ze znakami :)21 na pewno tam wrócę... frotą :)21

W Cisnej trafiliśmy na jarmark kół gospodyń wiejskich :)21 pojedliśmy smakołyków, zjedliśmy w Trollu barszcz ukraiński(jeszcze raz polecam), kupiliśmy pamiątki u miłej Pani koło Siekerezady(niestety nie byłem w Siekerezadzie, a ponoć trzeba tam zajrzeć będąc w Cisnej). Co do pamiątek-nie polecam kupować w solinie bo w Cisnej za tę samą cenę mamy wyroby miejscowej ludności a nie chińszczyznę. Jest wielki wybór aniołków, luster, obrazków w bieszczadzkim stylu. Wszystko w większości z drewna a nie z plastyku. A warto coś stamtąd przywieść-mieć namiastkę tego klimatu w domu. Wyjechaliśmy z Cisnej bardzo niechętnie...droga powrotna poszła już bezproblemowo i szybko. W 3 i pół godziny byliśmy już w Skawicy.

Na pewno wrócimy w bieszczady. Mają one taki klimat, że postanowiłem to tutaj opisać. Tylko, że tego się nie da opisać. Ten klimat i spokój jest niesamowity. Można się tam wyciszyć i pozbierać myśli. Z połonin są przepiękne widoki i wszędzie w koło widać góry i w przeciwieństwie do innych gór nie widać tam domów i cywilizacji tylko dzicz-to czego wiele czytelników tego forum szuka. Dzicz(ale miejscami okiełznana) i bezkresne widoki z Połonin, bez miejskiego zgiełku i gonienia za pracą, pozycją i pieniędzmi. Już zaraz po powrocie tęsknimy za bieszczadami i wrócimy tam na pewno i to już nie długo....i pewnie frotą, a wtedy pojeździmy tam mniej dostępnymi drogami i skrótami i zobaczymy duuużo ciekawych rzeczy. A jest tego na kilkuletnie regularne wracanie. I będę tam wracać bo bieszczady to moja miłość od pierwszego wejrzenia :)21
Ostatnio zmieniony pn sie 06, 2012 4:19 pm przez filarm, łącznie zmieniany 1 raz.
Opel Frontera A 2,4i remontomodyfikacje in progress:D SWAP

Suzuki SJ500 gaźnik 2x34mm:D SPRZEDANY:(

Awatar użytkownika
decc
Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"

Post autor: decc » ndz sie 05, 2012 7:24 pm

filarm pisze:co było dość pamiętnym wydarzeniem-ubikacja to budka z wykopanym pod nią dołem i dziurą wyciętą w desce :wink:
O żesz... chołopie... skonżeś Ty? :o :)21

filarm pisze: W każdym razie jakiś stary gazik stał pod schroniskiem :)21 co ciekawe miał amortyzatory ramieniowe a resory owinięte szmatka...więc był pewnie i bardzo stary ale wyjechał tam jakoś a więc da się...hehehe dobrze :)
Ten?

Obrazek
"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"

Awatar użytkownika
lysy76

Post autor: lysy76 » ndz sie 05, 2012 9:16 pm

filarm pisze:...patrze na pedały a tu ładna nóżka...
No no...
Odważnie...
Wujek Dobra Rada 8)

Awatar użytkownika
decc
Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"

Post autor: decc » ndz sie 05, 2012 9:22 pm

lysy76 pisze:
filarm pisze:...patrze na pedały a tu ładna nóżka...
No no...
Odważnie...
Trza było napisać lepiej: poka foty :wink: :)21

filarm

Post autor: filarm » ndz sie 05, 2012 11:58 pm

filarm napisał(a):
co było dość pamiętnym wydarzeniem-ubikacja to budka z wykopanym pod nią dołem i dziurą wyciętą w desce :wink:

O żesz... chołopie... skonżeś Ty? :o :)21
No co babcia też miała taki-to było nostalgicznie pamiętne wydarzenie :)21 zapomniałem już, że takie były :wink:
filarm napisał(a):
W każdym razie jakiś stary gazik stał pod schroniskiem :)21 co ciekawe miał amortyzatory ramieniowe a resory owinięte szmatka...więc był pewnie i bardzo stary ale wyjechał tam jakoś a więc da się...hehehe dobrze :)

Ten?
Obrazek
Bardzo podobny ale raczej nie ten-ten co widziałem miał jakby nowszy lakier i nie miał żadnej wgniotki i miał sztywny dach

Jak dobrze pójdzie będę w bieszczadach ok 17.8 na koncercie KSU :)21 a potem zalicze może Smerek i Połonine Wetlińską :)21 jest cień szansy na frontere to może i na jakiś mały offroadzik czas się znajdzie :)21

Awatar użytkownika
kosa20
Kontaktowanie:

Post autor: kosa20 » pn sie 06, 2012 2:50 pm

filarm pisze:CIACH!
Chłopie... chętnie bym to przeczytał, ale, ja pierniczę, słyszałeś Ty kiedyś o akapitach??
Weź, proszę, wykorzystaj opcje "edytuj" i zrób akapity!! Nie idzie tego przeczytać, a przyznam, że chętnie takie wyznania miłosne, pełne zachwytów, przeglądam. Zachwycają mnie, same w sobie, spontanicznością ;)

pozdrawiam
K

ps. Jak zrobisz akapity, to i wątek "ożyje". I komentarze będą i kasztany :)

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » pn sie 06, 2012 3:11 pm

Ja piernicze, az tak duza to trudnosc przeczytac i zrozumiec bez akapitow !? No ja Cie Kosa prosze, skoncz przesadzac !!
;)

Awatar użytkownika
raulf

Post autor: raulf » pn sie 06, 2012 3:14 pm

Ja jak widzę po każdym zdaniu emoty to rezygnuję z czytania zanim zacznę.
Parch+2+35+117xtrem ---->

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » pn sie 06, 2012 3:24 pm

W sumie przymusu nie ma :)21

Awatar użytkownika
decc

Post autor: decc » pn sie 06, 2012 3:58 pm

Trochę ciężko się czyta faktycznie, bo linijki długie i wzrok się na CR-LF gubi :wink: . Pomagałem sobie kursorem myszy i jakoś poszło.

filarm

Post autor: filarm » pn sie 06, 2012 4:22 pm

Przyznam, że sam miałem problem z czytaniem przy pisaniu tego tekstu :wink: już dodałem akapity. Emotki są dla pokazania nastroju zdania,wiadomo, że lepiej opowiadać niż pisać :D

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » pn sie 06, 2012 4:29 pm

Jak macie problem to sobie skopiujcie do worda, ustawcie na czcionke 72 i po klopocie. :)20

Awatar użytkownika
lysy76

Post autor: lysy76 » pn sie 06, 2012 4:47 pm

Akapity są pedalskie...
8)
Wujek Dobra Rada 8)

Awatar użytkownika
suzi4WD

Post autor: suzi4WD » pn sie 06, 2012 4:57 pm

Emocjonalny tekst
:D
... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...

filarm

Post autor: filarm » pn sie 06, 2012 6:30 pm

Emocjonalny tekst
:D

Bo takie są Bieszczady

Awatar użytkownika
TomaszRT

Post autor: TomaszRT » pn sie 06, 2012 6:55 pm

Dobrze, że zrobiłeś akapity.. bo warto było przeczytać.. :)2

Załapałeś o co chodzi w Bieszczadach.. i to jest najcenniejsze.. będziesz tu wracał.. i niech Ci się w życiu codziennym luz bieszczadzki udzieli.. :)2

W Trollu faktycznie żarcie zjadliwe.. W Sanoku następną razą odwiedźcie knajpę Xavito..
;)

Chatka Puchatka faktycznie nie ujmuje - jedno z ujowszych schronisk jakie znam.. A ten Giez wyglądał na jezdnego?
Bo ubiegłej zimy tak był garażowany.. właśnie.. wskaż gdzie na zdjęciu znajduje się Giez?

Obrazek
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » pn sie 06, 2012 7:33 pm

Zajebista fota, snieg jakis taki czysty, ze az nienaturalny sie wydaje :)2 :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wycieczki”