Przewodnik BF Goodrich - Dolny śląsk
Moderator: Misiek Bielsko
Przewodnik BF Goodrich - Dolny śląsk
Jechał ktoś tą traską ?
Warto ?
Coś tam się dzieje na tej trasie - widoki jakieś ?
Warto ?
Coś tam się dzieje na tej trasie - widoki jakieś ?
Zdrapek i poharatka
- alibia1112
Re: Przewodnik BF Goodrich - Dolny śląsk
A który do numer trasy?
My jechaliśmy z 2 lata temu z 3 trasy i były mocno nie aktualne
My jechaliśmy z 2 lata temu z 3 trasy i były mocno nie aktualne

CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Trasy 17a i 17b.
Nie mam ciśnienia na jakiś offroad byle widoki były ładne i zakazów wjazdu nie było.
Nie mam ciśnienia na jakiś offroad byle widoki były ładne i zakazów wjazdu nie było.
Zdrapek i poharatka
-
-
a skąd taki przewodnik ?
ja tez chcę !
ja tez chcę !
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
to se pożycz z Romusiowego pierdolnika. Leży albo w moim pajero albo na tej kupie po prawej stronie. Gdzieś leży na pewno...Patryk 160 pisze:a skąd taki przewodnik ?
ja tez chcę !
Jeśli idzie o tą trasę przez Srebrną Górę do Złotego Stoku to dwa razy w tych samych miejscach się myliłem. Poza jednym miejscem trasa do zrobienia każdym Suvem. Na mt musiałoby być po monsunie, żeby jakieś emocje wyzwolić, a i to w jednym i tym samym rowie z błotem

Widokowo fajnie, podzielić na dwa dni i skorzystać z sugerowanych atrakcji - Twierdze Srebrnogórska i Kłodzka, kopalnia złota w Złotym Stoku, Jaskinia Radochowska. Dołożyć coś do tego na trasie wedle uznania np. za http://mapa.polskaniezwykla.pl/ i zasadniczo weekend strzeli radośnie i turystycznie. Dla samego offroadu bezsęsu. Btw. jak wracałem w stronę Wrocławia to wrzuciłem w automapę omijanie asfaltu/trasa terenowa czy jak to tam się zwie i do Ziębic dojechaliśmy szutrami i polnymi drogami dość rozrywkowo (miejscami zarośnięte przez nieużywanie drogi, w końcu odpuściliśmy).
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Wrazenia mam podobne. Jedno miejsce raczej malo przejezdne ze wzgledu na glebokie koleiny i brak mozliwosci ominiecia. Troche bladzenia. Miejsce fajne ale warto sobie cos tam dodac. Duzo ciekawych miejsc do obejrzenia tak turystycznie - rodzinnie czy z dzieciakiami. Nam wyszla z tego fajna majowka rok temu.
Tu masz opis naszej Dolnośląskiej włóczęgi.
Parę odcinków jechalismy po "Gódrysiu"
http://4x4.szczecin.pl/index.php/relacj ... ygoda-2013
rzeczywiście, błędy były. Ale Dolny Śląsk Ci wynagrodzi te drobiazgi.

Parę odcinków jechalismy po "Gódrysiu"
http://4x4.szczecin.pl/index.php/relacj ... ygoda-2013
rzeczywiście, błędy były. Ale Dolny Śląsk Ci wynagrodzi te drobiazgi.

I o to chodziło
Dzięki. Planuję się tam z małżowiną w lipcu wypuścić na jakieś 4-5 dni i poszwędać się po okolicy.
Jakieś polecane agro ? Z paśnikiem dobrym koniecznie

Dzięki. Planuję się tam z małżowiną w lipcu wypuścić na jakieś 4-5 dni i poszwędać się po okolicy.
Jakieś polecane agro ? Z paśnikiem dobrym koniecznie

Zdrapek i poharatka
- goralski
-
- Kontaktowanie:
a tymi szutrami nie szła trasa maratonu offroadowego (Solter organizował)? z kątów wrocł. do srebrnej jechaliśmy szutrami, dopiero w ok nowej rudy zaczął się jakiś terenKabal pisze:to se pożycz z Romusiowego pierdolnika. Leży albo w moim pajero albo na tej kupie po prawej stronie. Gdzieś leży na pewno...Patryk 160 pisze:a skąd taki przewodnik ?
ja tez chcę !
Jeśli idzie o tą trasę przez Srebrną Górę do Złotego Stoku to dwa razy w tych samych miejscach się myliłem. Poza jednym miejscem trasa do zrobienia każdym Suvem. Na mt musiałoby być po monsunie, żeby jakieś emocje wyzwolić, a i to w jednym i tym samym rowie z błotemgdzieś w okolicy takiego charakterystycznego wapiennika. Tylko nie pamiętam czy przed czy po. Zbłądziłem najmocniej za Bardem(bodaj w Droszkowie) i jakoś musiałem się za każdym razem posiłkować znajomością okolicy a nie roadbookiem, żeby do następnego punktu orientacyjnego się przebić i na bank zjechałem z legalnej ścieżki.
Widokowo fajnie, podzielić na dwa dni i skorzystać z sugerowanych atrakcji - Twierdze Srebrnogórska i Kłodzka, kopalnia złota w Złotym Stoku, Jaskinia Radochowska. Dołożyć coś do tego na trasie wedle uznania np. za http://mapa.polskaniezwykla.pl/ i zasadniczo weekend strzeli radośnie i turystycznie. Dla samego offroadu bezsęsu. Btw. jak wracałem w stronę Wrocławia to wrzuciłem w automapę omijanie asfaltu/trasa terenowa czy jak to tam się zwie i do Ziębic dojechaliśmy szutrami i polnymi drogami dość rozrywkowo (miejscami zarośnięte przez nieużywanie drogi, w końcu odpuściliśmy).

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- andrzej627
-
- Kontaktowanie: