prywatnie beskidy okolice prąbki,żywca,suchej beskidzkiej
Moderator: Misiek Bielsko
prywatnie beskidy okolice prąbki,żywca,suchej beskidzkiej
witam
jestesmy małzenstwem 50latków od wielu lat pasjonaci off road,szukamy chetnych w zblizonym wieku/choc niekoniecznie/do wekendowych wypadów bliższych i dlaszych.Jeżdzimy toyotą lc90
jestesmy małzenstwem 50latków od wielu lat pasjonaci off road,szukamy chetnych w zblizonym wieku/choc niekoniecznie/do wekendowych wypadów bliższych i dlaszych.Jeżdzimy toyotą lc90
Re: prywatnie beskidy okolice prąbki,żywca,suchej beskidzkiej
Witam,odzywają się Beata i Adam. Szukamy także kogoś do wspólnych wypadów.Mieszkamy w okolicach Bielska Białej i jezdzimy Ładą Niva.Zaczynamy przygodę z offroadem,mamy 45 lat.Jeśli jesteście zainteresowani kontaktem proszę o telefon;600 291095.Pozdrawiam adam.
Hejka. My z żoną również byśmy pojeździli ale powiedzcie mi gdzie?? Wszystko u nas jest zakazane i wszędzie gonią jak cholera.
Witajcie,my zaczynamy przygodę. Okolice Bielska, to Trzy Lipki.ciekawe trasy są okolicach Porąbki .v.cały czas szukamy.
Witam Jesteśmy z Krakowa ale często bywamy w okolicach Andrychowa również szukamy kogoś do pojeżdżenia w terenie samochód jaki dysponujemy to Nissan Terrano 2
Pozdrawiam
Piter
Pozdrawiam
Piter
SUZUKI VITARA
My też już jesteśmy po 55+
i podróżujemy najczęściej sami . Ale warto poznawać nowych offroadowców
, może akurat uda się spotkać na trasie lub przejechać wspólnie jakieś trasy.

Jeep ma duszę a reszta ma marzenia.
Witam,
Czy można przyłączyć się do towarzystwa? Jestem z Krakowa, mam Patrola wyprawówkę.
Pozdrawiam
Andrzej
Czy można przyłączyć się do towarzystwa? Jestem z Krakowa, mam Patrola wyprawówkę.
Pozdrawiam
Andrzej
W terminie 1-3 grudnia zamierzamy w 3 auta zakotwiczyć okolice między Tarnowskie Góry a Lubliniec .
Z map wynika że stosunkowo tereny mało zaludnione.
Może podpowiecie co do eksploracji terenów 4x4 , a może ktoś poleci fajną agroturystykę z akceptowalnymi psami ,
jakby ktoś chciał się przyłączyć - nie ma sprawy .
Z map wynika że stosunkowo tereny mało zaludnione.
Może podpowiecie co do eksploracji terenów 4x4 , a może ktoś poleci fajną agroturystykę z akceptowalnymi psami ,
jakby ktoś chciał się przyłączyć - nie ma sprawy .
4xTAK
Cześć, coś więcej, noclegi jakieś czy baza wypadowa?
Chyba że żywioł ale to trochę zimno już w grudniu
Jakby co - mogę dołączyć
Pozdro
Chyba że żywioł ale to trochę zimno już w grudniu

Jakby co - mogę dołączyć
Pozdro
Y61 2.8
-
- jestem tu nowy...
witam całe towarzystwo:)
nie planuje ktos z was jakiegos wyjazdu np na rumunię na przelomie sierpirn/wrzesien? nie szukam hard przeprawy ale takiego bardziej lajtoego off roadu, zjechania w boczne drogi...
nie planuje ktos z was jakiegos wyjazdu np na rumunię na przelomie sierpirn/wrzesien? nie szukam hard przeprawy ale takiego bardziej lajtoego off roadu, zjechania w boczne drogi...

4runner. 5vz-fe. Aisin A340. LPG.
Niewiadów n126n.
GSX-R 750.
Honda BF20+ inflatable boat
Bosmal
Niewiadów n126n.
GSX-R 750.
Honda BF20+ inflatable boat
Bosmal