Naturka Park
Moderator: Misiek Bielsko
- alibia1112

Naturka Park
Siemanko! Odchodząc od polityki czy wojny, chciałeś się spytać o naturę park w Bieszczadach. Warto dwa dni poświecić aby u nich na legalu pojeździć ? Wybieramy się z 6-7 aut od następnego czwartku do niedzieli. Ja cała familia. Nocleg klepnięty w tolhajowka. Może ktoś z szanownego grona będzie w okolicy? Ps. Mt westlaika przyodziane, a z tego co widziałem to większość w okolicy ma szumeksy
CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Re: Naturka Park
warto
fajny teren i okoliczności
fajny teren i okoliczności
- alibia1112

Dzięki. Obawiałem się ze może tam za dużo komercja albo dzikie tłumy. Ostatni raz w tych okolicach byłem na majowce 2015r i wspaniałe wspominam. Prognoza pogody nie zachęca. Pojadę przywitać się z panią Zimą.
CARPE DIEM
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
213
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:49 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
byłeś kiedyś w biesach?
tak np w ostatnim ćwierćwieczu?
bytom jest słabiej zaludniony i ma więcej zielonego i mniej kamer. Biesy to wielkie krupówki i tylko kilka miejsc zostało luźnych ale i tak są tam kamery.
Beskid niski albo pogórze. Tam tak
tak np w ostatnim ćwierćwieczu?
bytom jest słabiej zaludniony i ma więcej zielonego i mniej kamer. Biesy to wielkie krupówki i tylko kilka miejsc zostało luźnych ale i tak są tam kamery.
Beskid niski albo pogórze. Tam tak
321
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:48 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
beskid niski jest nadal fajny i można się tam zapaść bez przykrości niechcianego obcowania
druga strona biesów natomiast - od ustrzyk po roztocze jest zajebista. Dolina wiaru to magia. Dziurawe drogi, puste przestrzenie i nikomu nie przeszkadza że cisnę sobie po uważaniu swoimi szlakami. Petarda jest.

druga strona biesów natomiast - od ustrzyk po roztocze jest zajebista. Dolina wiaru to magia. Dziurawe drogi, puste przestrzenie i nikomu nie przeszkadza że cisnę sobie po uważaniu swoimi szlakami. Petarda jest.

- alibia1112

123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:48 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
żyję na dwa domy
wsiowy właśnie jest między Birczą a Arłamowem
wsiowy właśnie jest między Birczą a Arłamowem
Namówiłeś! To kiedy?Mroczny pisze: ↑pt paź 13, 2023 9:26 ambeskid niski jest nadal fajny i można się tam zapaść bez przykrości niechcianego obcowania
![]()
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Słonne - jak najbardziej. Od Dubiecka w jedną i drugą stronę.mazeniak pisze: ↑pt paź 13, 2023 10:16 ame-e
wloczylem sie duzo poza szlakami
w sensie ze z plecakiem
jescze 5-7 lat nazad bylo znosnie
ale w koncu
moja tolerancja na objawy cywilizacje w niskim zostala przekroczona
zdarzaja sie jeszcze niewielkie okresy w ciagu roku
dzdzysty przelom listopada grudnia
luty marzec z roztopami
i tez tylko poza weekendami
a i w tygodniu zdarzaja sie kuadziarze krosowcy w ilosciach przekraczajacych liczydlo czy tramwaje terenowek
ale to juz nie to samo co 10 lat wstecz
tygodniowe i wiecej wloczegi po lesie i raptem kilku miejscowych spotkanych po drodze
a struclem mozna bylo robic po 800km bo wyjebach i spokoj byl
slonne i okolice to juz sporo km mam
rzadziej zagladalem
ty masz niemal przy chalupie
generalnie jak mam zrobic 300km dojazdowki i sie stresowac kapusiami dzwoniacymi po sluzby
to wole zrobic 450km dojazdowki do oradei czy satu mare
Zbowid
- kpeugeot
-

- Kontaktowanie:
no gdzieś tam w tamten weekend będzie kameralny zlocik pewnej markialibia1112 pisze: ↑pt paź 13, 2023 8:48 amSiemanko! Odchodząc od polityki czy wojny, chciałeś się spytać o naturę park w Bieszczadach. Warto dwa dni poświecić aby u nich na legalu pojeździć ? Wybieramy się z 6-7 aut od następnego czwartku do niedzieli. Ja cała familia. Nocleg klepnięty w tolhajowka. Może ktoś z szanownego grona będzie w okolicy? Ps. Mt westlaika przyodziane, a z tego co widziałem to większość w okolicy ma szumeksy
więc może sie gdzieś tam spotkamy
my latamy z przewodnikiem
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
123
- alibia1112

My jedziemy nie zrzeszenikpeugeot pisze: ↑pt paź 13, 2023 1:03 pmno gdzieś tam w tamten weekend będzie kameralny zlocik pewnej markialibia1112 pisze: ↑pt paź 13, 2023 8:48 amSiemanko! Odchodząc od polityki czy wojny, chciałeś się spytać o naturę park w Bieszczadach. Warto dwa dni poświecić aby u nich na legalu pojeździć ? Wybieramy się z 6-7 aut od następnego czwartku do niedzieli. Ja cała familia. Nocleg klepnięty w tolhajowka. Może ktoś z szanownego grona będzie w okolicy? Ps. Mt westlaika przyodziane, a z tego co widziałem to większość w okolicy ma szumeksy
więc może sie gdzieś tam spotkamy
my latamy z przewodnikiem
CARPE DIEM
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
- alibia1112

Miejscówka zacna dla 4x4,quadow i tych chalasujacych motorkow
kto nie by może śmiało odwiedzić. Widoczki piękne, teren ciekawy, a na bazie klimat alko doskonały. Szczerze polecam
CARPE DIEM
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było