Hej Górale!! i nie tylko ;)
Moderator: Misiek Bielsko
Hej Górale!! i nie tylko ;)
na dłuuuugi weekend tj 10-13.11.2005 planuję wypad w góry.. nie wiem tylko dokąd..
gdzie są szlaki czy inne jakieś drogi po których można fajnie sobie pojeździć Cherokee'm 4.0 na MT 31x10.5x15.. bieszczedy odpadają bo to za daleko na 3 dni.. jestem z wielkopolski a więc sudety-beskidy.. może w okolicach karpacza jest gdzie pojeździć??
pozdrawiam!!
gdzie są szlaki czy inne jakieś drogi po których można fajnie sobie pojeździć Cherokee'm 4.0 na MT 31x10.5x15.. bieszczedy odpadają bo to za daleko na 3 dni.. jestem z wielkopolski a więc sudety-beskidy.. może w okolicach karpacza jest gdzie pojeździć??
pozdrawiam!!
Dodge RAM 3500 5.9 Cummins 

Re: Hej Górale!! i nie tylko ;)
Co prawda jest martwy sezon, ale i tak Kotlinę Jeleniogórską bym odradzał ze względów "turystyczno-ekologicznych". Za to po drugiej stronie Rudaw Janowickich (zaraz za przeł. Kowarską) jest spokojnie i odludnie - na trawersie Rudaw od Niedamirowa przy czeskiej granicy do Mniszkowa k/Janowic na północy można sobie znależć fajne trasy do turystycznego pojeżdżenia.sheriff pisze:(...)może w okolicach karpacza jest gdzie pojeździć??
pozdrawiam!!

JimnyJeans + 2" - jeździmy bez śladów 

Re: Hej Górale!! i nie tylko ;)
muszę sprawdzić na mapie bo nie wiem gdzie to jest..sheriff pisze:Za to po drugiej stronie Rudaw Janowickich (zaraz za przeł. Kowarską) jest spokojnie i odludnie - na trawersie Rudaw od Niedamirowa przy czeskiej granicy do Mniszkowa k/Janowic na północy można sobie znależć fajne trasy do turystycznego pojeżdżenia.
dzięki..[/quote]
Dodge RAM 3500 5.9 Cummins 

-
-
- kaliber 30-06
-
...hehe..leszek pisze:znaczy o wydmy koledze chodzi czy jak bo nie kumam gdzie wy macie góry w gdańskuPiotrGdynia pisze:Czy ktos latem planuje wyjazd w nasze gory??

Vitara '91, MT, lift
Terrano II automat
permanentna inwigilacja obszarów śródlądowych
Terrano II automat
permanentna inwigilacja obszarów śródlądowych
- kaliber 30-06
-