Nocleg w niemczech
Moderator: Misiek Bielsko
Nocleg w niemczech
Poszukuję w styczniu noclegu w oklicy Regensburgu lub Landshut-u jest to niedaleko Monachum , może zna ktoś jakiś sympatyczny pensjonat lub motel 

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Re: Nocleg w niemczech
Mam katalog hoteli "Etap" są tanie i odpowiedni standard. Pasuje coś takiegoklucz13 pisze:Poszukuję w styczniu noclegu w oklicy Regensburgu lub Landshut-u jest to niedaleko Monachum , może zna ktoś jakiś sympatyczny pensjonat lub motel

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
DziękiBalu-Balu pisze:Mam katalog hoteli "Etap" są tanie i odpowiedni standard. Pasuje coś takiegoklucz13 pisze:Poszukuję w styczniu noclegu w oklicy Regensburgu lub Landshut-u jest to niedaleko Monachum , może zna ktoś jakiś sympatyczny pensjonat lub motelJeśli tak to jutro podam namiary łącznie z adresem i nr. telefonu w miejscowościach jakie Ciebie interesują.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
klucz13 pisze:DziękiBalu-Balu pisze:Mam katalog hoteli "Etap" są tanie i odpowiedni standard. Pasuje coś takiegoklucz13 pisze:Poszukuję w styczniu noclegu w oklicy Regensburgu lub Landshut-u jest to niedaleko Monachum , może zna ktoś jakiś sympatyczny pensjonat lub motelJeśli tak to jutro podam namiary łącznie z adresem i nr. telefonu w miejscowościach jakie Ciebie interesują.
Już mam rezerwację
co to klucZyk jedziesz po nastepnego podmiejskiego?
Taaaa jadę szukać dziewicy co ma różowe disco