Beskid Żywiecki wspólna pojeżdżawka 1-8.08.09 kto chętny?
Moderator: Misiek Bielsko
-
maczbil108
- jestem tu nowy...

Beskid Żywiecki wspólna pojeżdżawka 1-8.08.09 kto chętny?
Witam,
Jak w tytule. W dn. 1-8 lipca będę na urlopie w okolicach Żywca i szukam chętnych do wspólnych wycieczek off-road. Ja jeżdżę Suzuki Grand Vitara fabryczna na MT, więc przy wyborze trasy trzeba by wziąć pod uwagę coby auto dało radę.
Pozdrawiam
Maciek
Jak w tytule. W dn. 1-8 lipca będę na urlopie w okolicach Żywca i szukam chętnych do wspólnych wycieczek off-road. Ja jeżdżę Suzuki Grand Vitara fabryczna na MT, więc przy wyborze trasy trzeba by wziąć pod uwagę coby auto dało radę.
Pozdrawiam
Maciek
Ostatnio zmieniony pn sie 03, 2009 5:59 pm przez maczbil108, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Beskid Żywiecki wspólna pojeżdżawka 1-8.07.09 kto chętny?
Końcem lipca piszesz co bedziesz robił jego początkiem?maczbil108 pisze:Witam,
Pozdrawiam
Maciek
PATROL
SAMURAI
GEKON
SAMURAI
GEKON
-
maczbil108
- jestem tu nowy...

Faktycznie pomyłka, miałem na myśli sierpień czyli 1-8.08.2009. Sorki. Tylko jak zmienić w tytule?
jeżdżenie poza drogami publicznymi jest jakby to powiedzieć... nielegalne 
chyba że ktoś ma kąsek lasu i jedzie sprawdzić jak mu rośnie albo może pozbierać gałązi i poczyścić tenż kąsek.Mikado pisze:jeżdżenie poza drogami publicznymi jest jakby to powiedzieć... nielegalne
A może chce kupić kąsek lasu od znajomego...
Jeżeli ta jazda odbywa się w granicach zdrowego rozsądku, bez szkody dla innych to może być mniej ... nielegalna
Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
-
maczbil108
- jestem tu nowy...

akurat zamierzam jeździć po bocznych drogach leśnych, ale nie po lesie, a to duża różnica. Zresztą samego lasu szkoda, pięknych mchów, kwiatków, jagódek. W górach takie boczne drogi często są bardzo zniszczone i ubłocone, a mi akurat taki off-road wystarcza i daje dużo frajdy. Akurat za taplaniem się w bagnie nie przepadam. Zapraszam chętnych o podobnych zainteresowaniach 
-
GAZFAN
-

- Kontaktowanie:
Wyedytuj sobie pierwszego posta w tym temacie i będziesz mógł zmienić też tytuł.maczbil108 pisze:Faktycznie pomyłka, miałem na myśli sierpień czyli 1-8.08.2009. Sorki. Tylko jak zmienić w tytule?
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 
no nie wiem jak to będzie z tym plontaniem mi się po włościach.
ale szanse masz duże bo akurat mnie nie bedzie
ale szanse masz duże bo akurat mnie nie bedzie