Ukraina i LPG
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Ukraina i LPG
Na zakarpaciu mozna kupic bez wiekszych problemow.
Przynajmniej w zeszlym roku tak bylo wiec pewnie niewiele sie zmienilo w tym temacie.
Przynajmniej w zeszlym roku tak bylo wiec pewnie niewiele sie zmienilo w tym temacie.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Właśnie wróciłem z Krymu. Nie ma najmniejszych problemów zarówno z LPG
jak i metanem w fazie lotnej. Na tym drugim jeździ dużo Ziłów i autobusów.
jak i metanem w fazie lotnej. Na tym drugim jeździ dużo Ziłów i autobusów.
Byłem w zeszłym roku i nie ma żadnych problemów nawet na małych stacjach jest dystrybutor z lpg tylko nie kiedy mają słabe pompy i tankowanie 90 litrów lpg zajmuje czasem 20-30 min. Ale ogólnie jest OK
Toyota 4 runner 3.0 V6 2" & Suczka 1.3 & Gaz 69AM
a jakie ceny LPG 

jeeeeeeesu ludzie - google Wam wyłączyli?
a w jakich godzinach stacje czynne?
a obsługa miła?
a Snickersa można kupić, bo lubie?
a jest płyn zimowy?
a Olej Castrol Wóde 40/80/300
pitoooooooooooooooooooole
a obsługa miła?
a jest płyn zimowy?
PATROLnięty 
~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

z tego co pamiętam to jakieś 1.80zł/litrpinc6x6 pisze:a jakie ceny LPG
Toyota 4 runner 3.0 V6 2" & Suczka 1.3 & Gaz 69AM
jeżeli nikt Cię nie pytał to po co się odzywaszsbst pisze:jeeeeeeesu ludzie - google Wam wyłączyli?
a obsługa miła?
a jest płyn zimowy?

ojojojoj pseprasam Pana, jus uciekam...........
PATROLnięty 

ale migusiem
A jak na przejściu na lwów dla osobówek
wprawdzie wybieram się za miesiąc ale na co się nastawiać

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Paszport trzeba mieć
A spodziewać się możesz wszystkiego... mnie raz cofneli za źle ustawiony spryskiwacz tylnej szyby, a obok stał merc beczka z powiązanymi zderzakami sznurkiem od snopowiązałki i on był sprawny technicznie:)

A spodziewać się możesz wszystkiego... mnie raz cofneli za źle ustawiony spryskiwacz tylnej szyby, a obok stał merc beczka z powiązanymi zderzakami sznurkiem od snopowiązałki i on był sprawny technicznie:)
Włóczykij po Roztoczu 

eee... ja bylem w sumie kilka jak nie kilkanascie razy. I z kontroli na kontrole jest lepiej. Normalnieja, na rece im patrza i euro idzie. Najgorzej bylo jak bylismy dosc dobrym plaskaczem i od razu nas wzieli na kanal. Dal nam srobokret (plastki a byly torxydanti pisze:Paszport trzeba mieć![]()

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
klucz13 pisze:A jak na przejściu na lwów dla osobówekwprawdzie wybieram się za miesiąc ale na co się nastawiać
był tam kiedy?
jak nie to zazdroszcze zajebiaszczo

sobie pare drobnych baksow na lapowki zostaw

dasz se rade.. a jak Ci cierpliwości nie starczy i kogoś tam zabijesz, to Cię w ulu będziem odwiedzać..klucz13 pisze:A jak na przejściu na lwów dla osobówekwprawdzie wybieram się za miesiąc ale na co się nastawiać

'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
Tomasz jakby wopka zatłukł to daje sobie reke uciac ze do pierdla by nie dojechal,swego czasu spedzałem wiele czasu na UA 

Tam to nie pękam , nie cierpię siedzieć jak cembał w kolejce
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
to jedz nad ranem 3-4 rano
zwykle,powtarzam zwykle kolejek niema

Za wcześnie mam być wczesnym popołudniem w czwartek pod lwowemtomek 79 pisze:to jedz nad ranem 3-4 ranozwykle,powtarzam zwykle kolejek niema
wpadnij do mnie na wodke i bedzie akurat 

Wątroba nie wytrzymatomek 79 pisze:wpadnij do mnie na wodke i bedzie akurat

na UA podreperujesz 

Tam jakiś wirus czy cóś szaleje nawet kwacha nie omineła a na dzień dobry mus być choć trochę trzeźwytomek 79 pisze:na UA podreperujesz

to jest sens jazddy na UAklucz13 pisze: Wątroba nie wytrzyma![]()

Bez sęsu ale mam obiecane na koniec polowaczkępinc6x6 pisze:to jest sens jazddy na UAklucz13 pisze: Wątroba nie wytrzyma![]()