Radio do Patrola
Moderator: Marcin-Kraków
Radio do Patrola
Testuje może ktoś w swoim aucie ten wszystko mający sprzet Car Audio Medion.
Bo zastanawiam czy jest sens kupowac jakis droższy sprzet do auta które ma poza asfaltem.
http://www.allegro.pl/item582530760_med ... ystko.html
Bo zastanawiam czy jest sens kupowac jakis droższy sprzet do auta które ma poza asfaltem.
http://www.allegro.pl/item582530760_med ... ystko.html
Ostatnio zmieniony sob mar 21, 2009 4:46 pm przez sebson, łącznie zmieniany 1 raz.
Nissan Patrol
Re: Radio do Syfa.
mialem cos mediono teviono podobne
i strasznie mi sie ciely plyty i odbior radia nie byl za dobry
kupilem najtanszego sony gt-23cdx i dopiero teraz jestem zadowolony z dzialania radia
a ten sony kosztowal mnie cos okolo 230 zl
wiec duzej roznicy nie ma
a soniacz to soniacz
i strasznie mi sie ciely plyty i odbior radia nie byl za dobry
kupilem najtanszego sony gt-23cdx i dopiero teraz jestem zadowolony z dzialania radia
a soniacz to soniacz

biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"
-
- Kontaktowanie:
ja to coś miałem w plaskaczu na codzien. Radio Fm odbierał ledwo co a jak już złapał to od wstrząsów od zwykłych polskich drogowych dziur przestawał odbierac,
Płyty odtwarzał bez zarzutu
ogólnie za tą cene kupiłem na giełdzie potem jakiegos sony na płyty i był o niebo lepszy
Płyty odtwarzał bez zarzutu
ogólnie za tą cene kupiłem na giełdzie potem jakiegos sony na płyty i był o niebo lepszy
Suzuki Samurai 1.3 Springi, simex, wolne mosty
Czyli moje potwory i spółka

Może to jest alternatywa?
http://www.taniemedia.pl/?zobacz=122322 ... =122322863
http://www.taniemedia.pl/?zobacz=122322 ... =122322863
"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
Za tą cenę powinieneś kupić lekko używanego blaupunkt SD27 na karty SD. Zrobiłem ostatnio taki zakup, ale jeszcze nie montowałem, więc nie powiem jak się sprawuje. Z pudełkiem i gwarancją oczywiście...
Feroza '95
Mam coś podobnego w Vitce. Jest OK. Cena/jakośćporeb pisze: kupilem najtanszego sony gt-23cdx i dopiero teraz jestem zadowolony z dzialania radia
a soniacz to soniacz

‘Nie jestem panem waszych sumień’ Zygmunt II August
lg coś tam 199 czyta mp3, wyjście aux
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
No to już wszystko na temat
Zastanawiałem się nad tym sprzętem, tylko dlatego, że cena spoko i dużo opcji z podłączenie innych urządzeń. Teraz wiem na 100% "Tanie mięso psy jedzą"
Kupie tanie Sony z Mp3
Chyba,że macie pomysła jaki sprzęt w przystępnych szelestach kompatybilny z Ipodem i najlepiej, który by go ładował.
Wiem,że Alpine jest git ale koszta...

Zastanawiałem się nad tym sprzętem, tylko dlatego, że cena spoko i dużo opcji z podłączenie innych urządzeń. Teraz wiem na 100% "Tanie mięso psy jedzą"

Kupie tanie Sony z Mp3

Chyba,że macie pomysła jaki sprzęt w przystępnych szelestach kompatybilny z Ipodem i najlepiej, który by go ładował.
Wiem,że Alpine jest git ale koszta...

Nissan Patrol
Koło domu mam fabryke LGjpi pisze:lg coś tam 199 czyta mp3, wyjście aux

Nissan Patrol
-
-
Jest fajny nowy model pioneera, w cenie coś koło 300 pln. Z odczytem MP3 i złączem USB na panelu z przodu.
W RJ używam starszego pioneera, na zwykłe płyty CD. Muszą być bardzo poważne dziury, żeby gubił ścieżkę
W RJ używam starszego pioneera, na zwykłe płyty CD. Muszą być bardzo poważne dziury, żeby gubił ścieżkę

w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
-
- Kontaktowanie:
Ba pisze:k260, oczywiście na giełdzie kupiłeś z pudełkiem i papierami?

Slep firmowy na giełdzie przy pokazie car audio rozbili i tam był serwis i sklep sony i philips
pudełko karton gwarancja i cała reszta

Suzuki Samurai 1.3 Springi, simex, wolne mosty

No to sie chwali sie.
Zabrzmiało jakbyś na giełdzie od Pana Stacha po taniości kupił z sobotniego jumania.
Kiedyś sam kupiłem (niby od znajomka, pewne legalne) używane radio i se do tej pory w brode pluje, bo pewnie jakiemuś ujowi zarobić dałem.
Jak po taniości to Jvc albo Kenwood podstawowe modele z usb. Troche tego sie zamontowało i daje rade. Do tego dobry odseparowany zestaw i taplanie w błocku zyskuje inny wymiar. (Byle błocko radia nie zalało, co czasami jest problematyczne
Zabrzmiało jakbyś na giełdzie od Pana Stacha po taniości kupił z sobotniego jumania.

Kiedyś sam kupiłem (niby od znajomka, pewne legalne) używane radio i se do tej pory w brode pluje, bo pewnie jakiemuś ujowi zarobić dałem.
Jak po taniości to Jvc albo Kenwood podstawowe modele z usb. Troche tego sie zamontowało i daje rade. Do tego dobry odseparowany zestaw i taplanie w błocku zyskuje inny wymiar. (Byle błocko radia nie zalało, co czasami jest problematyczne

tel: 600298546
w terenie to świergotu ptaszków słuchajcie
jadą chłopcy do lasu dico polo słuchać
tak jak chodzą kolesie na grzyby i z telefonu dyskoteke robią
jadą chłopcy do lasu dico polo słuchać

chudy1 pisze:w terenie to świergotu ptaszków słuchajcie
jadą chłopcy do lasu dico polo słuchać![]()
Co sie czepiasz , a może ma nagrany na płycie neurolingwistyczny kurs jazdy terenowej .

FZJ80
Dzieki za poradeseburaj pisze:syfa to sobie wyciśnij raczej![]()

Seburaj, czy Ty masz coś do mnie? Patrząc na twój styl odpowiedzi na moje posty/wątki, to jest raczej z negatywnym nastawieniem

Nissan Patrol
Też tak kiedyś kupiłem , niby legalBa pisze:No to sie chwali sie.
Zabrzmiało jakbyś na giełdzie od Pana Stacha po taniości kupił z sobotniego jumania.![]()

Obecnie mam jakiegoś prostego pioneera z mp3, gra dobrze lecz w płaskim miałem skrzynkę w bagażniku i tu mam pewien niedosyt.
Pajero II 94r Krótki. BFG 33/10,5 R 15 , Body lift 2". - Sprzedany
Re: Radio do Patrola
kiedys mialem teviona z mp3... ale to byly czasy kiedy w pl radio z mp3 mozna bylo kupic za gruba kase a w de teviony juz byly na promocjach w lidlu...
radio przezylo duzo i chodzi do tej pory.. o dziwo dalej czyta plyty:)
Teraz wolalbym dolozyc kilka zl i kupic w jakims mediamarkcie jakies cos innego za 200-250zl... przynajmniej normalna gwarancja bedzie jak cos...
ale jak potrzebujesz radia tylko w teren to zawsze zostaje safari 5 ze zmotanym podlaczeniem mp3;)
radio przezylo duzo i chodzi do tej pory.. o dziwo dalej czyta plyty:)
Teraz wolalbym dolozyc kilka zl i kupic w jakims mediamarkcie jakies cos innego za 200-250zl... przynajmniej normalna gwarancja bedzie jak cos...
ale jak potrzebujesz radia tylko w teren to zawsze zostaje safari 5 ze zmotanym podlaczeniem mp3;)
GEG AUTO-GAZ