Powiedz tylko gdzie i za ile...
Moderator: Marcin-Kraków
krzychooxxx pisze:...
zwroccie uwage na czarnychkazdy ucieka
twój rodak a mój dziadek gdybyś mu tak zaczął trąbic po okolicy, zajebałby ci tak w dupe ze swej ułańskiej szabli, że odechciało by ci się głupich pomysłówpppat pisze:łeeeeee
natomiast chętnie uruchamiam to w dni kedy to należy pamiętać o rodakach którzy walczyli w przeszłości za
sbb pisze:twój rodak a mój dziadek gdybyś mu tak zaczął trąbic po okolicy, zajebałby ci tak w dupe ze swej ułańskiej szabli, że odechciało by ci się głupich pomysłówpppat pisze:łeeeeee
natomiast chętnie uruchamiam to w dni kedy to należy pamiętać o rodakach którzy walczyli w przeszłości za
bzdurapppat pisze: to właśnie na znak pamięci o takich ludziach
sbb,ale ja pierwszego sąsiada naprawdę mam spory kawałek od siebiesbb pisze:bzdurapppat pisze: to właśnie na znak pamięci o takich ludziach
to żaden znak pamięci
to raczej ogłaszanie światu:
patrzecie jaki ze mnie patryiota
trąbie zebyscie wszyscy widzieli jaki ze mnie Prawdziwy Polak
znak pamięci to raczej opowieśc:
patrz, to twój prawdziadek, napierdzielał szkopów w czasie powstania wielkopolskiego, a potem na wojnie 20 roku ruskich
wyobraź sobie tamte czasy, pomysl co sie działo jak wjeżdżali całą ekipą do miasta, ułani na koniach, szabelki przy boku...
ciekawe jaką liczną rodzinę mamy bo przeciez wtedy na ich widok to nawet zakonnice ściągały gacie przez głowę
to jest pamięć, a nie te bogoojczyźnianie, świętojebliwe obchody z mszami i tym całym pierdoleniem bardzo waznych osobistości, z tymi pomnikami, kwiatami , apelami, pocztami sztandarowymi ze szkół
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość