ot pralka turystyczna

Moderator: Marcin-Kraków
ci od odkurzaczy s a straszni. Kiedys jak przyszedl "serwisant" od " rambo"wa i moja dziewczyna zawolala swojego ojca - " tato przyszedl pan od odkurzacza" to ten sie wydarl na nia ( serwisant) ze to nie jest odkurzacz tylko "urzadzenie". a z praktyki wychodzi ze ten odkuracz jest gowno wart ( mala moc - i syf w domu zostawia) ... ale jak to ladnie pan na pokazie pokazywal . mozna robic sobie inchalacje trzymajac ryj przy odkurzaczu i inne megawazne rzeczy.. bo przeciez " urzadzenie " nie jest do odkurzaniaDiscotheque pisze:Eeee tam...
Kiedys jakis demoklient sie na mnie spial jak podczas demonstracji odkurzaczy Rainbow z turbo super separatorem powiedzialem zeby dal mi dwie miski i 10 minut to mu zaraz zrobie mega wypas Rainbow rowniez z separatorema jak opowiada o demonstracji w postaci dmuchania worka i podnoszenia ciezaru to zeby przeczytal podrecznik fizyki bo to samo da sie zrobic wiatraczkiem do dmuchania balonikow dla dzieci
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość