Auto Wyprawowe - co tak a co nie
Moderator: Marcin-Kraków
Części zamienne (najczęściej klękające).
Duże zbiorniki paliwa zapewniające duże międzyprzebiegi.
Ogólnie dążenie do samowystarczaności.
Co do linków:
http://www.jubiaba.com/camper4x4/granderg/granderg.htm
jest tam bliski memu sercu samochód
Duże zbiorniki paliwa zapewniające duże międzyprzebiegi.
Ogólnie dążenie do samowystarczaności.
Co do linków:
http://www.jubiaba.com/camper4x4/granderg/granderg.htm
jest tam bliski memu sercu samochód

- Marta&Marek
-
- Kontaktowanie:
zalezy gdzie chcesz wozic, w schowku czy na zewnatrz, jesli na zewnatrz to metalowy latwiej zamocowac bo nie zmienia objetosci wraz ze zmianami temperatury, a poza tym ma sensowniejsze ksztalty no i mozna na kludeczke zamknacMarta&Marek pisze:Kontynuując temat kanistrów (bo jeżdżę suzuką) - co się lepiej sprawdzi - plastic fantastic, czy porządny (czyt. 2 * droższy) metalowy
Macie jakies doświadczenia w tym wzgledzieJakieś zalety / wady i jednych i drugich

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- Marta&Marek
-
- Kontaktowanie:
Też mi się blaszane bardziej widzą, ale póki co widziałem za jakieś 60 zeta / sztuka w norauto. A co do 2 * 10 L, to nie wiem, czy nie będzie za mało, zeby gdzieś z asfaltu zjechaćdarkman pisze:Marku w przypadku Twojego auta to dwie 10ki metalowe, mobilność podzielna i same zalety poza tym, że rdzewieją z czasem.

tez tak myslalem ze metalowy a nie plastikowy... zanabylem... i jak wlalem ropke do srodka to mi jakas gowniana farbe ktora byl pomalowany od srodka rozpuscilo.
zanabylem wiec plastikowy, zawsze pare kg mniej a i nic sie nie powinno rozpuscic. wozic zamierzam w srodku auta wiec
jeszcze tylko nie wiem czy nie powinno byc jakiegos bezpiecznika cisnieniowego
zanabylem wiec plastikowy, zawsze pare kg mniej a i nic sie nie powinno rozpuscic. wozic zamierzam w srodku auta wiec

jeszcze tylko nie wiem czy nie powinno byc jakiegos bezpiecznika cisnieniowego

Odnosnie metalowych kanistrow. Zanabylem kiedys 10L w jakiejs hurtowni motoryzacyjnej (prawdopodowbnie te same co norauto, geant...), jakosc tragedia, nie ma juz na nim lakieru. W srodku tez.
Mam tez polski wojskowy i jakosc powloki lakierniczej o niebo lepsza.
Mozna kupic na allegro.
Czarek
Mam tez polski wojskowy i jakosc powloki lakierniczej o niebo lepsza.
Mozna kupic na allegro.
Czarek
Traktorek, brum brum, klek klek klek klek klek
Traktorek, brum brum, klek klek klek klek klek