Kupiłem ojcu na urodziny G1WHtypin pisze: Na razie jednak kupuję samochodową G1WH, a sportową nieco bliżej sezonu.

Poza niespecjalnym wyglądam i ździebko lichym wykonaniem nagrywa zajebiście dobrze. Za te pieniądze jest to super sprzęt.
Moderator: Marcin-Kraków
Kupiłem ojcu na urodziny G1WHtypin pisze: Na razie jednak kupuję samochodową G1WH, a sportową nieco bliżej sezonu.
Tak własnie czytałem o dobrym stosunku cena/jakość...RudeBoy pisze:Kupiłem ojcu na urodziny G1WHtypin pisze: Na razie jednak kupuję samochodową G1WH, a sportową nieco bliżej sezonu.
Poza niespecjalnym wyglądam i ździebko lichym wykonaniem nagrywa zajebiście dobrze. Za te pieniądze jest to super sprzęt.
Możesz podać jaki to był smartfon a jaki tablet? Chce się upewnić czy to nie czasem kwestia procesora/pamięci czy oprogramowania...marizb pisze:Podpinałem SJ4000 pod smartfona i tablet. Na smartfonie zrywało mi połączenia, na tablecie połączenie było stabilne.
Na razie nie mam kamerymarizb pisze:Smartfon: sony xperia j
tablet" Lenovo A700 - o ile dobrze pamiętam model
Na smartfonie mi zrywało połączenia z tabletem ale też nie miałem czasu by na spokojnie przyjrzeć się problemowi.
Na tablecie fajnie działa, są delikatne opóźnienia w przesyłaniu obrazu ale sterowanie kamerką działa bez problemowo.
A masz jakiś problem z połączeniem kamera-tablet ?
Jak widać dla Radka o 3 za dużoSygma pisze:bez jaj![]()
ona ma aż 4 przyciski na obudowie
jradek pisze:Nie
Chłopców
Takich dwóch.
Jeden ma 3 lata, a drugi 8 i są moimi synami.
BARDZO sie ciesze, ze dodales to ostatniejradek pisze:Nie
Chłopców
są moimi synami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości