koło zapasowe na masce

Czyli wszystko to co każdy jeżdzący w terenie posiadac powinien...

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Re: koło zapasowe na masce

Post autor: bert » pn lut 02, 2015 10:52 am

lbl78 pisze: widzisz :)21 nie dało się dać większego cudzysłowu przy "widzisz" :)21
a to o czym piszesz jest mówione od początku, że zwłąszcza w parchu to pomylony pomysł, gdzie sama maska przesłania pół świata :)21
oj tam i co z tego, że od początku ;) skoro i tak są tacy co wiedzą (i widzą) więcej :)21

kiedyś usiadłem w parchu (bryyy) by wyprowadzić to z warsztatu, faktycznie tak jak piszesz, w zasadzie widać zegary a potem maskę. Nie wiem jak Wy tym jeździcie w terenie (bo zakładam, że komuś się to jednak zdarza);)

"widzisz" w cudzysłowiu nie traktowałem jako literalne widzisz, bo cudzysłowie w takim szyku sugerowało, że nie o to biega, a zresztą...
żarty sytuacyjne "pisane" często tak się kończą; niezrozumieniem.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Awatar użytkownika
lbl78

Post autor: lbl78 » pn lut 02, 2015 12:34 pm

z tym jeżdżeniem jeszcze nie jest tak źle, jak masz z głową zrobiony zderzak (wiesz gdzie się dokładnie auto kończy) to jeździ się nawet fajnie :)2
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze

przem81

Post autor: przem81 » pn lut 02, 2015 1:40 pm

bert pisze:
lbl78 pisze: widzisz :)21 nie dało się dać większego cudzysłowu przy "widzisz" :)21
a to o czym piszesz jest mówione od początku, że zwłąszcza w parchu to pomylony pomysł, gdzie sama maska przesłania pół świata :)21
oj tam i co z tego, że od początku ;) skoro i tak są tacy co wiedzą (i widzą) więcej :)21

kiedyś usiadłem w parchu (bryyy) by wyprowadzić to z warsztatu, faktycznie tak jak piszesz, w zasadzie widać zegary a potem maskę. Nie wiem jak Wy tym jeździcie w terenie (bo zakładam, że komuś się to jednak zdarza);)

"widzisz" w cudzysłowiu nie traktowałem jako literalne widzisz, bo cudzysłowie w takim szyku sugerowało, że nie o to biega, a zresztą...
żarty sytuacyjne "pisane" często tak się kończą; niezrozumieniem.

Jak ma sie 192 to nie ma tragedi.
Trzeba patrzeć ciut dalej do przodu. :wink:
W260 2.8D 32MT/32M+S

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » pn lut 02, 2015 5:24 pm

ja się tam znów tak bardzo nie znam, ale uważam( i kit taki wciskam tym co chcą mnie słuchać) że przedewszystkim mamy/musimy widzieć gdzie i w co wjeżdżamy. Ale jak wspomniałem nie znam się na wszystkim, może "brailem" da się jeździć.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Awatar użytkownika
Polsky

Post autor: Polsky » pn lut 02, 2015 7:54 pm

Dziś była chwila na Santane.
Foto zrobilem z wysokosci około 160cm bo się sporo schylilem. widoczność ze środka dość dobra. Nie miałem jak zrobić foty ze środka.
No ale jak już ktoś wspomniał tam słowo "comfort" jest z innego wymiaru czasoprzestrzeni :)21

Obrazek
free photo hosting
Wysokość liftu należy dopasować do wzrostu teściowej
L200 4d56

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » wt lut 03, 2015 11:20 am

bert pisze:ja się tam znów tak bardzo nie znam, ale uważam( i kit taki wciskam tym co chcą mnie słuchać) że przedewszystkim mamy/musimy widzieć gdzie i w co wjeżdżamy. Ale jak wspomniałem nie znam się na wszystkim, może "brailem" da się jeździć.
i tu się zgadzam, australia ok , indie tak sobie, reszta świata ujowo, nawet czarna afryka odpada
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

kozioU

Post autor: kozioU » wt lut 03, 2015 11:24 am

Konserwator chyba niezłą łapówkę przyjął. :)9

Awatar użytkownika
Wowos

Kontaktowanie:

Post autor: Wowos » wt lut 03, 2015 5:41 pm

Okropne paskudztwo :)9
y60 autobus, czerwony.

Awatar użytkownika
Takayuki

Kontaktowanie:

Post autor: Takayuki » wt lut 03, 2015 5:46 pm

Czyli rejestrując Safari na żółte nie będzie tak źle... :)21

przem81

Post autor: przem81 » śr lut 04, 2015 1:32 am

Kłerwa pokaże tą fote mojej żonie, w końcu sie odczepi od mojego małego nieładu w ogrodzie. :wink: :)21

Fajna ceramika pod scianą. :)2
W260 2.8D 32MT/32M+S

Awatar użytkownika
Polsky

Post autor: Polsky » pt lut 06, 2015 12:53 am

przem81 pisze:Kłerwa pokaże tą fote mojej żonie, w końcu sie odczepi od mojego małego nieładu w ogrodzie. :wink: :)21

Fajna ceramika pod scianą. :)2
Zobacz ostatnią fotę w temacie "Retro traktor" tam jest dalsza część tego samego podwórka, ukazująca co stoi za Santaną, zwróć szczególną uwagę na mebel po prawej stronie. I TO pokaż żonie :)21
Wysokość liftu należy dopasować do wzrostu teściowej
L200 4d56

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wyposażenie”