Wyposazenie offroad.
Moderator: Marcin-Kraków
- Misiek Cypr
-
Re: Wyposazenie offroad.
Łańcuchy robią robotę, ale zabawy sporo
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Skądże znowujradek pisze: ↑pn lip 29, 2019 9:38 amPiaska Ci brakuje?Kabal pisze: ↑pn lip 29, 2019 8:19 amW dobie tanich wyciągarek, kinetyk dla kogoś początkującego jest słabą rekomendacją. A może ja za dużo krzywych akcji z kinetykiem widziałem?
Inna sprawa, że jak mawiał wieszcz "przedwczesny zakup wyciągarki niszczy zwoje mózgowe" czy jakoś tak
Poniedziałek rano, chłop grzeczny, czy wszystkich musimy od razu wyprosić? Raz na jakiś czas można krew nieco odświeżyć![]()

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
pod warunkiem ,że pancerne
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Błoto blotku nie równe, więcej zyskasz np opuszczając ciśnienie w oponach wg mnie.
No i przed startem na rajdzie idź zaprzyjaznij się z co najmniej jedną ekipą, żeby miał Cię kto wyciągać (a potem ty jego),to najskuteczniejszy patent na przejechanie rajdu
No i przed startem na rajdzie idź zaprzyjaznij się z co najmniej jedną ekipą, żeby miał Cię kto wyciągać (a potem ty jego),to najskuteczniejszy patent na przejechanie rajdu

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Deski w błocie robia sie śliskie, a potem szkoda bagażnika...
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
a to nie ty pierwszy zostawiłeś halogeny w "trzech kałużach" ?Adamo pisze: ↑pn lip 29, 2019 8:05 amZa drugim wyczyn, a za trzecim extremmattbigmonster pisze: ↑ndz lip 28, 2019 9:40 pmNa pierwszy raz to turystyk zeby auto poznac i deziewczyne przyzwyczaic![]()
![]()
Jak jechałem na pierwszy rajd nascie lat temu to Biga, który był pilotem pojechał wcześniej, a ja dojeżdżałem chwilę przed startem.
Samochód to był prawie seryjny Patrol na MT-kach.
Mial byc turystyk.
Jak przyjechałem to Biga mi oświadczył, że zapisał nas do extremu, bo organizatorzy powiedzieli mu, że w turystyku to będzie nuda![]()
Po rajdzie patrol nie wyglądał już jak wcześniej. Był cały poobijany, utopiony, urwane zderzaki i lampy wiszące na kablach![]()
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
nie pamiętam kto ? zimą to było w tym samym roku co Biga utopił sukę na piaskowni w Pierwoszowie, zdziwiony że bez snoklera nie chce jechać pod wodą

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii