yyy...nie, ale za to do hdj80 to i owszem...leszek pisze:czesław a blokada ci się jakaś do suzy nie pląta po garażu
Gdzie kupić hi lifta
Moderator: Marcin-Kraków
- czesław&jarząbek
-

- Kontaktowanie:
Dzwignąłem samochód oczywiście, aby nauczyc sie obslugi i nie wyjść na idiotę, bo wcześniej nie miałem nic takiego w łapach.
A na dostawę czekałem od wczoraj od 14:30 (złożylem zamowienie) do dziś do 12:00 (Speedpol przywiózł)
Zapłaciłem łącznie z przesyłką 326zł.
http://www.4x4.terenowiec.pl/stpl/stpl04.htm
A na dostawę czekałem od wczoraj od 14:30 (złożylem zamowienie) do dziś do 12:00 (Speedpol przywiózł)
Zapłaciłem łącznie z przesyłką 326zł.
http://www.4x4.terenowiec.pl/stpl/stpl04.htm
Stop Tabu Radykalnych Akcji Jednostek Kasztaniarzy
- chiquito83

- chiquito83

- Bogdan 4x4
-

Tyz dołek Chermolowi zarobić,
a co,
zamowiłem czerwoną nówencję, co do żółtego, kangaro, czy cuś, (miałem od kumpla pożyczony, ale czas oddania nadszedł
, razu pewnego w lesie zadu dał, że hej
cza go było kłodą prać
coby żółtka na glebe postawił. Sie zacion i już.Wsio kancziłos wery gut,ale go nie kcem.
Wsio można szto nie można, tolko z wolna i astarożna
- Bogdan 4x4
-

Odradzam zakup lifta w kangaroo jak tez w terenowcu. To jest to samo urzadzenie sprzedawane pod innymi nazwami. Serwis gwarancyjny obu prowadzi terenowiec. Dziadowskie materiały powoduja, ze sie blokuje , np nie da sie opuscic auta. Srebrna przesuwka niszczy stalowe zawleczki. Po paru razach nadaje sie na zlom. Na zlom tym bardziej ze serwis wynajduje byle pretekst by nie naprawic lub wymienic urzadzenia. Znowu sprawdza sie maksyma " g..no placisz - g..no masz". Warto wiec odzalowac dodatkowe 150 pln i kupic oryginalny hi-lift lub nie kupowac kangaroo-g..na. Z drugiej strony sa plusy tej awarii. Przymierzalem sie do wyciagarki Kangaroo i juz mi sie odechcialo oszczedzac
- Żuczek
-

- Kontaktowanie:
Mam to od paru dni więc mogę tylko powiedzieć że działa i czewony jest- jak dalej - się okaże. Kupiłem z giełdy - cena jeszcze bardziej atrakcyjna bo z dostawą pod drzwi ponizej tamtej.Lookasz pisze:na stronie expedycja.pl pojawiły się nowe hilifty - cena konkurencyjna - ale chyba jeszcze nikt nie przetestował ? Ciekawe jak ma się do kangaroo....
ktoś coś wie?
Gaz- Designed for Żuczek
Aha. Jak w koncu kupisz Kangaroo-Lift vel Farm-Jack to koniecznie dokup sobie mlotek. Bedzie potrzebny do przesuniecia dzwigni zmieniajacej kierunek ruchu. Najlepiej zeby byl polaczony z K-L vel F-J jakims lancuchem lub stalowa linka bo w terenie inaczej moze zginac a jak wtedy opuscisz auto. Poza tym przyda sie zeby sie walnac w glowe wspominajac decyzje zakupu mimo ostrzezen kolegow.
-
Piotr K 160
- jestem tu nowy...