Moderator: Marcin-Kraków
podeslij jakis link na priva o Elenie; o MRE dowiedzialem sie dopiero dzisiaj i szukam innych rozwiazan.gkozi pisze: ja moge polecić liofilizowany filet z kurczaka firmy elena - jeszcze mnie nie zawiódł, można na gorąco z wodą, na zimno z wodą [kiedy nie mamy akurat gorącej], albo bez wody [kiedy popijamy np. herbatą], jest nawet chrupiący w miejscu podpieczenia - super, inne produkty też można wypróbować, chociaż jakość może być zmienna zależnie od przepisu i partii
60kg na plecach ? to chyba musialbym sie Pudzianowski nazywaclesio jeep pisze:szczelba to nie glupi pomysl kiedys gnano mnie po jungli amazonskiej przez 30 dni i bylo do wybru 60 kl na plecy albo 12 mm to na temat zarcia
bo poza tym ochodzily ciuhy na zmiane plus jakas pila,lub radiostacjia
a wszystko z buta bo zadna maszyna tam nie przeszla
JackY61 pisze:60kg na plecach ? to chyba musialbym sie Pudzianowski nazywaclesio jeep pisze:szczelba to nie glupi pomysl kiedys gnano mnie po jungli amazonskiej przez 30 dni i bylo do wybru 60 kl na plecy albo 12 mm to na temat zarcia
bo poza tym ochodzily ciuhy na zmiane plus jakas pila,lub radiostacjia
a wszystko z buta bo zadna maszyna tam nie przeszlazdecydowanie 12mm albo nawet 20 niech bedziedzie jakby jaki za drzewem sie chowal
Stare posty dobrze czytać. Popłakałem sięJackY61 pisze: - nie sa to liofilizaty i zadne inne "chinskie" zupki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość