ja mam jeszcze mniej...liczy się moment misiu, momentjpi pisze: kucy masz za mało

no i jego proporcja z masą i oporami toczenia

Moderator: Marcin-Kraków
Tasiemcu, Jego proporcja nijak sie ma do Twojej serii a nawet do mojej miętusowej 200, to musi się wkleić i tyleTapeworm pisze:ja mam jeszcze mniej...liczy się moment misiu, momentjpi pisze: kucy masz za mało
no i jego proporcja z masą i oporami toczenia
"Autobus"- Dla mnie to nie jest żaden obciach, nie jeździmy po wynik, w przeciwieństwie do Ciebie, tylko dobrze się bawićdlaczego nie załatwisz chłopakowi rozsądnego pojazdu bo ten autobus na rajdach to obciach znacznie większy niż stara Gelenda
Mój syn (SZUPRYK 46) był szybszy niż ja. Gościu jak te małe dzieci nauczą się jeżdzić autobusem to każdy mniejszy pojazd nie będzie dla nich problemem. A propo problmów TY masz je chyba ze sobą.ExtremeG pisze:No dobra przyznaję, moja wypowiedź to był czysty akt zemsty za uprzednie jechanie po mnie ale twoja wypowiedź Marek S. cie totalnie odczarowuje
ponownie![]()
![]()
![]()
dlaczego nie załatwisz chłopakowi rozsądnego pojazdu bo ten autobus na rajdach to obciach znacznie większy niż stara Gelenda
A wlasnie ze nieElwood pisze:Bardzo piękna robótka... dla mięczaków
![]()
Z praktyczną oceną poczekamy do powrotu Bociana, urządzenie wymusza kąpiel przed podstawowymi czynnościami biwakowymi. Podobnie można wykorzystać przetwornicę, jako jedno z zastosowań.
Chca to niech korzystaja, zapewne w glownej czesci beda to Panie chcace umyc wlosyTapeworm pisze:Bocian a nie boisz się, że wszyscy zechcą skorzystać... znaczy się gościnienormalnie jeżdżąca łaźnia jesteś
Teoretycznie masz rację ale nie do końca, bo w przypadku gdy woda juz się nagrzeje i nie będzie wymuszonego obiegu ugotujesz wodę w wymienniku który będzie na kolektorze całość się zagrzeje, zapowietrzy i ogólnie kupa. Większość pompek w budzetowej cenie ma max pracy 60stopni C.mendelmax pisze:Tak sobie myślę- nie byłoby termicznie efektywniej puścić obieg gdzieś przy kolektorach wydechowych? Wydech chyba grzeje się szybciej niż płyn w układzie chłodzenia, nie?
ExtremeG pisze:No dobra przyznaję, moja wypowiedź to był czysty akt zemsty za uprzednie jechanie po mnie...
musisz miec quicktime albo devalr, ale sprobuj na ogolny adres www.360stopni.com i potem galeriePiotr Karcz pisze:Linki mi nie robią...i z forum mnie wywala
panoramy bomba!Discotheque pisze:musisz miec quicktime albo devalr, ale sprobuj na ogolny adres www.360stopni.com i potem galeriePiotr Karcz pisze:Linki mi nie robią...i z forum mnie wywala
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość