no popatrzDamian pisze:aktualnie tam mieszkam, więc wiesz...po bułki jechałem pewnie

ale wiesz
ja rozumiem panny, szyk, prezencja i takie tam
ale żeby inni użytkownicy dróg jechać nie mogli
bo błysk z metalika po oczach wali
to już lekka przesada

Moderator: Marcin-Kraków
mogę Ci dać taką koleżeńską radęDamian pisze:to nie wosk, to naturalny lakier perłowy made by kazio beskid edyszyn 1998
no o to gówienko się rozchodziTadeuszK pisze:może nie do końca na temat ale ..... se przeczyta![]()
taki masz kompresor?
http://www.pirate4x4.com/tech/billavist ... ompressor/
wiesz ja z założenia obstrukcji nie czytam - nie mam na to czasuTadeuszK pisze:już pytałem, ale czytałeś 2(installing compressor) rozdział instrukcji kompr. - czy tam nie ma wyjaśnienia do tego intubowania?
no jasne - bo inaczej gwarancja nie obejmujeTRAWOLT pisze:co Ty tam wieszDragunov pisze:a to zwykla instrukcja byla..
instrukcja na wstępie mówi
żeby nie używać
tylko na półce położyć
tam się nie zepsuje![]()
150Ł x 4 ~ 700Dragunov pisze:tak wracajac do tematu - sam sie napalalem na kompresor pokladowy (nie do blokad - jeszcze.. nie nie bede mial blokad) - ale po przemysleniu - olalem temat, na ARB mnie nie stac a na experymenty po to zeby czasem cisnienie w kolach zmienic czy materac napompowac to chyba nie ma sensu
Czasami jest wygodneDragunov pisze: tak wracajac do tematu - sam sie napalalem na kompresor pokladowy (nie do blokad - jeszcze.. nie nie bede mial blokad) - ale po przemysleniu - olalem temat, na ARB mnie nie stac a na experymenty po to zeby czasem cisnienie w kolach zmienic czy materac napompowac to chyba nie ma sensu
TRAWOLT pisze:150Ł x 4 ~ 700
proszę są po 300 i 540Dragunov pisze:Tmax polowe angielskiego ARB.. chyba jakos tak..
w uazie "zesral sie" (sorry za trywialnosc - ale to naprawde tak wygladalo i bylo slychac) po napompowaniu 3/4 jednego oryginalnego kola - ale byl tanszy chybaTRAWOLT pisze:w markecie są chińskie po 40 plnDragunov pisze:mam jeszcze wiele innych "potrzeb" - ale i na "szybsza pompke" przyjdzie czas
32" da radę napompować - sprawdzałem![]()
pytanie tylko ile razy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości