najmocniejsz taśma kinetyczna
Moderator: Marcin-Kraków
ja szarpałem patrolem ciągnik z rozrzutnikiem [rozrzutnik oczywiście pełny] a lina była standardowa - pomogło a potem w miarę rozrzucania było już coraz lżej i lepiej
, nie zawsze trzeba pociągnąć cały ładunek z ciągnikiem, czasem potrzeba te kilka ton żeby pomóc ruszyć z miejsca a potem już samo idzie dalej
pomysł słuszny - o niebo to lepsze niż stalowe linki
[wyciągałem tez kiedyś 3 wtopione ciągniki, bo jeden utknął, drugi jechał mu pomóc i utknął, a trzeci chciał pomóc drugiemu stalową liną i tez utknął - sytuację uratowała chińska wyciągarka na patrolu ... [chociaz kinetyk tez dałby radę]

pomysł słuszny - o niebo to lepsze niż stalowe linki
[wyciągałem tez kiedyś 3 wtopione ciągniki, bo jeden utknął, drugi jechał mu pomóc i utknął, a trzeci chciał pomóc drugiemu stalową liną i tez utknął - sytuację uratowała chińska wyciągarka na patrolu ... [chociaz kinetyk tez dałby radę]
Długi LC90 do jazdy, krótki GRat do zabawy
-
-
Firma "bezalin" z bielska. Mają nawet takie fi 80, tylko uszy trzeba sobie samemu zapleść, bo oni to mają na dużych bębnach ....
Tylko żeby ci rolnicy zawału nie dostali, jak cenę usłyszą

Tylko żeby ci rolnicy zawału nie dostali, jak cenę usłyszą

w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl